• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (kärlek)

    Var gång du ser på mig blir jag alldeles mjuk inombords, ditt leende får mig att tappa andan, jag drunknar i dina ögon var gång våra blickar möts, pussen du gav mig häromdagen känns fortfarande mot mina läppar var gång jag tänker på dig. Du gör mig svag och stark på samma gång, just nu så längtar jag otroligt mycket efter dig min allra finaste, hoppas att du hör av dig till mig snart och att du känner det samma som jag gör

  • Anonym (kärlek)

    Var gång du ser på mig blir jag alldeles mjuk inombords, ditt leende får mig att tappa andan, jag drunknar i dina ögon var gång våra blickar möts, pussen du gav mig häromdagen känns fortfarande mot mina läppar var gång jag tänker på dig. Du gör mig svag och stark på samma gång, just nu så längtar jag otroligt mycket efter dig min allra finaste, hoppas att du hör av dig till mig snart och att du känner det samma som jag gör

  • Zia29

    Varför var du så svår att ha att göra med? Förstod mig inte på dig, du ville inte när jag ville. Men sen ville du när jag inte ville och dessutom var upptagen.
    Vi sa upp kontakten bara sådär, utan någon vidare förklaring! Det var inte så jag ville att det skulle sluta ju. Men du var så dum i huvudet! Du kunde fan inte ens berätta vad du kände för mig, så feg du var trots att jag förklarade att jag hade känslor för dig och ville att du skulle vara mer än bara min vän.
    När de känslorna svalnade för att sen inte finnas mer ett bra tag och jag bara ville ha kvar dig som vän, verkligen bara en vän och inget annat, så kommer du och "säger" på ditt konstiga sätt att du ville ha mig när du visste att jag hade pojkvän. Förstår du hur frustrerad jag blev på dig och hela den situationen?  Men i alla fall...

    Sen sågs vi på festivalen den där kvällen, jag såg att du blev helt stum och tittade på mig när du gick förbi mig. Jag hamnade fan i chocktillstånd! Visste inte vad jag skulle göra och jag vågade inte ens möta din blick. Sen hörde du av dig till mig dagen efter och skrev världens konstigaste grej. Du kunde väl inte förvänta dig att jag skulle förstå vad du menade? Men tydligen gjorde du det baserat på svaren jag fick av dig.
    Jag frågade dig hur många gånger som helst vad du menade, men du skulle leka så svår helt plötsligt och kunde inte ens ge mig något vettigt svar. Än idag förstår jag inte vad det var du syftade på.
    Jag blev faktiskt väldigt chockad över ditt sätt att prata med mig på, du kunde inte ens föra en vuxen konversation med mig trots att jag försökte. Du kunde alltid göra det innan, vad hände? Gjorde jag dig så pass illa eller förbannad att det inte längre gick att prata "normalt" med mig? Förstår du inte vad som händer när du inte berättar vad du känner? Jag kan inte läsa dina tankar. 

    Vi är inte de små snorungarna längre som lärde känna varandra för 7 år sen. Vi är vuxna nu, eller åtminstone vuxna nog för att kunna prata med varandra på ett vuxet och moget sätt. Förhoppningsvis i alla fall... 

    Jag vill bara EN sak, och det är att vi träffas. Bara vi två, någonstans där ingen/inget kan störa oss så vi kan få prata ut om ALLT som har hänt mellan oss sen vi lärde känna varandra. Reda ut alla missförstånd, vartenda ett! För det är det som har gjort att vi idag inte pratar med varandra längre. Det har varit så fruktansvärt mycket missförstånd mellan oss att det till slut blev för mycket och det som hände, hände.
    Jag undrar om du någonsin funderade på det? Att det var missförstånden oss emellan som ledde till en total katastrof? Vi hade kunnat undvika det och vi hade kunnat få något riktigt fint, för jag vet att du innerst inne är en underbar och bra kille som har så mycket kärlek att erbjuda till rätt tjej. Du trodde att jag var den tjejen, du ville verkligen att jag skulle vara det. Men som jag förklarade i början, vi ville olika vid olika tidpunkter.
    När vi äntligen ville samma sak vid samma tidpunkt, så gick allt åt helvete. Vet inte riktigt om jag ska tro på att "det var meningen att det skulle bli så"...

    Och här är vi idag. Ingenstans. Sist vi pratade så slutade det värre än värst. Du gjorde mig jäkligt arg och ja, jag sa till dig att jag inte brydde mig längre. Att jag inte orkade försöka mer. Men jag ville det! Du var bara så oerhört omöjlig. Det gick verkligen inte att prata med dig. Hur skulle jag få dig att förstå när du inte ville förstå? Antar väl att det var du som inte brydde dig längre och ville försöka mer. Men varför då höra av dig till mig efter så lång tid och dessutom skriva det du skrev? DET förstår jag inte. Jag vet, it takes two to tango. Jag säger absolut inte att jag var helt felfri, för det vet vi båda att jag inte var. Men jag bad åtminstone om ursäkt för mitt beteende och för att jag hade sårat dig. Det gjorde aldrig du. 

    Oavsett allt som har hänt, allt vi har gått igenom så saknar jag dig. Jag vill ha dig tillbaka i mitt liv igen. Jag vill att vi börjar om på nytt. Utan alla missförstånd och all annan skit som hände. Vi lägger det förflutna bakom oss helt enkelt och börjar på en ny sida. 
    Kommer du inte ihåg hur roligt vi hade tillsammans? Du förstod alltid mina "torra" skämt och jag dina, t.o.m. de "smarta skämten" som inte många annars gjorde. Du gillade det. Det var ju bl.a. därför du fick känslor för mig. Det + allt det andra vi hade gemensamt, vilket var en hel del. Vi gillade varandra och att vara i varandras sällskap.

    Kommer du ihåg den där gången då jag mådde som sämst och du sa till mig att du skulle göra mitt liv bättre? Det gjorde du bara genom att finnas där för mig när jag knappt hade någon. Jag vill inte att du glömmer bort det. De orden betydde allt för mig då. Det + de andra sakerna du sa till mig, speciellt om förlusten. Att du såg mig på det sättet fick mig att må bra igen. Du fick mig att se på livet på ett annat sätt när allt jag såg var mörker. Jag kommer alltid att uppskatta det du gjorde för mig då.

    Jag hoppas att du någon gång i framtiden ser på allt som hände och bara skrattar åt det. Eller att vi kan göra det tillsammans. Och jag hoppas även att du vill träffa mig så att vi kan prata.
    Jag förväntar inte mig att vi ska bli bästisar efteråt, jag vill bara rensa luften mellan oss. 

    Jag saknar verkligen dig!

    Kram ***** 


    Alla har rätt till en åsikt. Om jag bryr mig om din så får du veta det.
  • Anonym (till en annan)

    Till mitt "ex": Varför kontaktar du mig? Vad är det som får dig att tro att jag vill vara din vän eller partner? Du är djävulen själv!

    Till hen: Jag har varnat dig för personen förut! Hemskt att du agerar på hens lögner, jag undrar hur hen lägger fram allt för att du skall gå på allting, fattar du inte att människan ljuger dig blå varje dag? Du skriver idiot sms till mig, hotar mig och försöker skrämma mig men till vilken vinnig? Du gör ju enbart bort dig! Du och hen bråkar med mig ikapp, är det verkligen så att ni kommer lämna mig ifred nu? Eller kommer det dimpa ner sms idag? Söndagar och Måndagar brukar ni ju vara på hugget! Du måste söka hjälp, du är besatt utav hen, och den besattheten kommer bli din död, känslomässigt! Var rädd om dig och jag hoppas du tar dig ur och får ditt förstånd tillbaka!

  • Anonym (sorgsen)

    Hej!
    Grejen är att jag tycker så mkt om dig fortfarande (varför är dock en stor jävla gåta) men jag far så illa av allt det här. Ibland rinner min bitterhet o sorg över. Det är så svårt för mig att hantera det här med dig, att ha blivit så ratad o utnyttjad. Sen att du bara skiter i ditt barn... Det gör ont! Du var så medveten om att jag kunde bli gravid men du tog chansen, du sa att du ville ha barn, o nu tar du inget somhelst ansvar för denna fina lilla pojke som är din. Det är så illa! Jag finner inte ord..
    Jag hoppas att du växer till dig så småningom o inser hur dumt du agerat mot din son, att du ångrar dig. En del av mig hoppas då att det är försent, att vi inte förlåter dig o ber dig dra. Men den andra delen av mig, den snälla, kommer att bli så glad för lillens skull..
    Jag ångrar att jag gick fram till dig den där gången för snart 3 år sedan, ångrar att jag tog med dig hem o att jag fortsatte träffa dig, fast jag visste i mitt inre att jag inte betydde något egentligen. Jag var förblindad av mina känslor o nöjde mig med lite brödsmulor o fina ord du slängde till mig då o då. Vackra ord som bara var lögner o skitsnack.. Men jag ångrar aldrig mitt barn, han är så fin.
    Jag önskar att du skulle vilja uppleva hans fina lilla leende, känna hans små armar runt din hals, bli helt blöt i ansiktet av goa bebispussar, höra hans söta röst bladdra sitt egna lilla språk, höra hans smittande skratt när man killar honom under hakan.. Känna hans mjuka hår emot din näsa, din mun o dina kinder.. Ja, du missar ett litet mirakel.. Ditt mirakel.. Din son..
    Jag undrar hur länge jag kommer bära på den här sorgen i mitt hjärta? Hur länge kommer jag älska dig fast du inte förtjänar något ifrån mig? Jag önskar dig all olycka men samtidigt all lycka.. Jag hatar dig men älskar dig.. Dra åt helvete men var rädd om dig.. Må skit men var lycklig.. Jag orkar inte kämpa mer just nu, jag ger upp.. Tack för allt, tack för inget.. Hej då

  • Anonym (ny här)

    Varför ska jag behöva sitta i skiten pga andras handlingar jag har för fan aldrig missbrukat abonnemang och pengar och avtal det här gör mig pissförbanbad.

  • Ermenegildo
    puss skrev 2013-06-30 15:34:37 följande:
    Lär er för helvete reglerna. En är inte pajkastning, era idioter.



    F U :)
    Förr visste jag inte hur jag skulle avsluta mina inlägg men nu
  • Orcha
    bastardized skrev 2013-06-30 01:17:50 följande:
    Kom hit och packa ihop din skit och dra åt helvete, jag trivs bäst själv och vill bestämma över min egen dag.
    Och du, ha det så kul i Paris. Resan är en avskedsgåva från mig till dig, nu blir det till att jobba ihop till egen guldkant på tillvaron :)
    Går bra nu?
    Make love, not english quotes...
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!