• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (10)

    10 år tillsammans du och jag. Visst, det blev lite kaosigt precis runt vår årsdag men jag lyckades fixa fin middag och en present. Inget stort, men en liten symbolisk. Inget fick eller gjorde du. Nu har vi pratat om det och ändå inget. Blev så ledsen, känner du något för mig ens?

  • Zwilma

    Det gör ont när du kallar mig för fula saker per sms nattetid på fyllan.

    Vad har jag gjort dig igentligen??????

  • Anonym (Sonic)
    Anonym (Blå) skrev 2019-08-23 18:47:08 följande:

    Tillbaka efter semestrarna... Jag är fortfarande galet tänd på dig, men törs inte visa det så tydligt som jag vill. Det finns ögon och öron överallt ju. Kan vi inte ses utanför jobbet? Hur ska jag få dig att förstå att jag vill det?

    Du är snygg i blått förresten. Och i alla andra färger :)


    Men tänkt t.ex. om den personen du skriver om/till läser detta.. Hur ska den personen i fråga veta att det är till just denne du skriver till? Finns måååånga som har på sig blått ;)
  • Anonym (Blå)
    Anonym (Sonic) skrev 2019-08-25 18:59:06 följande:

    Men tänkt t.ex. om den personen du skriver om/till läser detta.. Hur ska den personen i fråga veta att det är till just denne du skriver till? Finns måååånga som har på sig blått ;)


    Va? Nej, det skulle han givetvis inte veta. Men är det nån som på fullt allvar tror att den andre är här inne och läser? Sorry, inte jag.
  • Anonym (Sonic)
    Anonym (Blå) skrev 2019-08-25 23:05:21 följande:

    Va? Nej, det skulle han givetvis inte veta. Men är det nån som på fullt allvar tror att den andre är här inne och läser? Sorry, inte jag.


    Ibland är världen liten. Du behöver inte tro på att han är här inne och läser detta, men för någon enstaka kan det hända. Oavsett om det är en kärlekshälsning eller en total sågning. Man kanske inte fattar att det är till just den personen men you nerver know
  • Anonym (H..)

    Ja kommer aldrig bli hel efter detta, min kärlek till dig överträffar allt. Men du ser inte, du vill inte. Ja e trött på att känna mig otillräcklig för dig. Du fick som du ville nu.. ja gav upp..

  • Anonym (Smaka lite..)

    Blev förvånad när du plötsligt stod där.. var du där för att träffa på mig kanske? eller så inte, lite önsketänkande iaf. Oavsett var jag glad över att bara se dig.. din baksida iaf haha...

  • Anonym (Rå)
    Homosapio skrev 2019-08-25 18:13:52 följande:

    Nä du har rätt, jag vill ju att det sker ömsesidigt i det mötet. Jag vill verkligen få svar!

    Hur låter jag henne inte få chansen att inte bemöta mitt försök att mötas?

    Ge mig förslag? Förklara ...


    Ställ frågor istället för påståenden eller hintar. Bjud med så hon aktivt måste tacka ja eller nej.

    Lägg inte initiativet på henne. Ta kommandot själv och styr det dit du vill. Det är attraktivt och chansen är större att hon bemöter dig positivt. Om hon har ett intresse kommer det att svalna om du fegar för länge.
  • Anonym (Rå)
    Anonym (allavetattingenäranonympånätet) skrev 2019-08-23 01:18:49 följande:

    Så fort jag får tillfälle! Vad jag kommer säga vet jag inte, misstänker att det mer är något jag kommer visa henne.

    Allt bra har kommit till mig när jag vågat och skuffat undan alla onödiga rädslor. Vad är det värsta som kan hända? Att hon inte känner detsamma och vad kan jag göra åt det? Inget. Bara gå vidare och vara glad att jag fick denna erfarenhet också.


    Gillar hur du tänker. Bra att ta kommandot om man vill något. Men varför vill du invänta ett tillfälle? Varför inte skapa ett?
  • Anonym (Sonic)

    Vill springa fram till Fjortis tjejerna på stan som hänger vid Max, Mc' Donald's och Vasaplan/SEGA RÅTTAN i Umeå och säga "MEN HERRE GUD!, dra ner den där gråamjukis byxan så att Kameltån och blöjrumpan försvinner, ta på dig ett par skor, Adidas/Tommy H/FILA/GANT tofflan är ute för länge sen, dina inpuffade svarta dunjacka får er att se ut som en uppblåst Michelin gubbe och det utsläppta håret i mittbena: du och alla dina kompisar ser exakt likadan ut, vänd på er så kan man inte säga vem som är vem.." och till killarna vill jag slå bort energi drickan och ciggen ur handen på de och säga "kan du inte prata ordentligt eller? Har ingen lärt er prata Svenska? Och lägg ner hela jävla "Ghetto style tugget" det passar dig inte ERIK SVENSSON! Och vad fan är det där för en slags liten handväskan? Gucci? Becknarväska? Det enda du/ni beckna är dåliga betyg i skolämne och beteende! Och sluta spotta snorloskor på hela trottoaren innan jag loskar er alla i ansiktet!

    Jag vet , jag vet.. Men nu säger jag någonting annat än alla "jag är smygkär i dig"-trådar. Jag skulle vilja säga detta till de men gör det inte då det är rent etiskt och moralisk fel eftersom jag nu ska vara "den vuxna" vilket jag inte har lust med när jag ser de här Kidsen! (Blää) undrar hur deras föräldrar tänker när de släpper ut de hemifrån.. *ASG* :D

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!