Inlägg från: hallonbacken |Visa alla inlägg
  • hallonbacken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pusheen: nej, det samtalet vill man ju verkligen inte ha när man laddar för ET ????. Bryt ihop och kom igen. Tillåt er att vara ledsna och nedstämda idag för att sedan samla nya krafter till nästa försök. Nu vet ni ju mer om hur du svarar på medicinerna än inför detta försöket så nästa kan ju bara gå bättre!

    Vi har fått ett fint embryo insatt idag. Av de 15 ägg som plockades ut befruktades 14 som de skulle. Av dessa har vi fått ett insatt på dag 3 och resterande odlas till dag 5 och sedan fryses de in. Hoppas på många till frysen så de kan bli kommande synskonförsök eftersom vi har bestämt att detta försöket ska lyckas ???? Är ju just nu gravid tills motsatsen bevisats!

  • hallonbacken

    Fick brev idag från RMC och det var 4 ägg/embryon som gick att frysa in. Är lite besviken att det ändå var så många som föll ifrån (9 st av de 13 som odlades vidare) samtidigt som de som nu finns i frysen är blastocyster vilket ju är bättre än 2-dagars..

  • hallonbacken

    Det blev nog inget denna gången tyvärr. Började blöda på kvällen rd10 och idag på rd13 börjar det bli mindre. Fortsätter dock med lutinus tills de är slut och tar ett grav.test på onsdag och sedan ringer jag rmc.

    När det började blöda kändes det verkligen som det var kört även om jag vet att många blöder i början. Den kvällen var mest bara tårar men nu är det framåt som gäller. Vi vill köra igång igen och sätta in ett fryst embryo vid nästa äl så hoppas inte kliniken har policy om att det måste gå en cykel emellan...

  • hallonbacken

    Ja, typiskt dumt att det inte funkade. Men vi har 4 fina i frysen så någon gång ska det väl gå.

    Hur är det med dig JZ? Visst skulle ni ner tillAten snart?

  • hallonbacken

    Har varken tagit ett test än eller ringt kliniken då vi båda har legat hemma med förkylningar. Tänkte ringa i morgon. Har egentligen inte testdag förrän på fredag men har inte haft några gravidsymptom/lutinussymptom sedan jag började blöda i fredags så anser att det inte blev något.

  • hallonbacken

    Tog ett test igår som var helt klart negativt. Pratade med kliniken och de vill invänta nästa mens och sedan kör vi insättning av en blasto. Deras motivering var att alla mediciner skulle hinna gå ur kroppen och att insättningen skulle ske i naturlig cykel.

    Känns både bra och segt. Vi vill ju köra igång direkt men samtidigt är det lite skönt att få hinna landa lite och kunna träna mm. Det som stressar dock är att det inte kommer att bli någon bebis 2015 heller... Även om det förhoppningsvis blir en graviditet så rinner liksom tiden bara iväg, suck!

  • hallonbacken

    JZ. Skönt att höra att ni fick några anledningar till att det inte har fungerat för er ännu men tråkigt att ni var tvungna att vända er utomlands för detta. Med er tidplan kommer vi nog ett ligga ganska lika med ET tror jag. Jag inväntar mim mens runt 20 mars och sedan blir det insättning 6 dagar efter äl så det borde vara i mitten av april.

    Maramina. Jag var ju inte med på er träff ni hade för två år sedan men är gärna med på en träff nu. Göteborg med omnejd funkar bra för mig.

  • hallonbacken
    Gweny skrev 2015-03-13 12:00:06 följande:

    Dem såg 14 äggblåsor som var mellan 12-15 mm. vilken storlek brukar dem vara vid ÄP?

    så blir ett nytt VUL på måndag och nu fortsätta med sprutorna och samma dos. (150)

    Har tur att jag är ledig från jobbet idag och måndag på schemat Iallafall. Så blir mer väntan nu, men skönt dem växer iallafall. smile1.gif


    Dom ska vara ca 20 mm vid äggplock
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus