Inlägg från: hallonbacken |Visa alla inlägg
  • hallonbacken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ: Dom ringde faktiskt precis och meddelade att jag skulle höja till 150 enheter. Anledningen till att äggplocket redan är bestämt är ju för att biopsin ska göras samma dag och då vill dom planera in det på en dag där alla resurser finns tillgängliga. Detta gör också att det blir lite annat förfarande gällande mig och stimuleringen. Tydligen finns det en till läkare på hemorten som brukar hjälpa till vid ultraljud som det behövs ett på fredag så verkar som jag slipper att åka till Göteborg för det. 
  • hallonbacken

    Ultraljud nr 2 idag. Äggblåsorna är fortfarande lite små även om de hade växt till sig sedan i tisdags. Nytt ultraljud på måndag och äggplock tidigast på onsdag eller fredag nästa vecka.

  • hallonbacken

    Jag har förutsatt att den också skjuts fram eftersom de inte vill frysa ner de spermier de hittar. Dom sa inget annat än att äggplocket var framskjutet till tidigast onsdag eller på fredagen men din fråga gjorde mig osäker så får kolla med dom hur det blir.

  • hallonbacken

    Uppdatering: Var på ultraljud igår igen och då bestämdes det att det blir äp+biopsi på fredag! Har massa bra ägg men dom behövde växa till sig lite mer innan plocket. 

  • hallonbacken

    Tack för lyckoönskningar och tummhållning! Tyvärr så hittade de inga spermier så det kommer att bli donation för oss.

    Operationen i sig gick bra och även mitt äggplock. På mig plockade de ut 18 ägg och när det stod klart att de inte hittade några spermier började de frysa ner äggen. Totalt lyckades de frysa 10 ägg som kan användas senare.

    Vi visste ju att detta var ett halmstrå och tyvärr så lyckades det inte. Nu ska vi dra igång processen med donation och sedan ska vi ha sommarlov från allt med barn och dra igång igen i höst.

  • hallonbacken

    Vi har hela tiden vetat att detta är ett halmstrå och om det inte finns spermier så går vi vidare till donation. Det är såklart tungt eftersom hoppet är det sista som överger en men vi var inte inom statistiken som de hittar spermier på. Med tanke på att mina värden har varit bra så hoppas och tror att vår väg till barn är genom donation.

    Det stämmer att Carlanderska inte får utföra spermadonation så vill vi använda de frysta äggen så måste de förflyttas. Dock är det smartare att först göra landstingförsöken och sedan använda äggen efter det eller till syskon. Ska ringa RMC i morgon och dra igång den processen och sedan blir det sommarlov och nya försök till hösten.

  • hallonbacken
    JZ79 skrev 2014-06-01 21:40:21 följande:
    Hallonbacken, låter som en bra plan! Läser du PiOmiOs blogg? Hon och hennes man gör spermadonation. Även om ni anat det skulle bli såhär så kan det ta lite tid att smälta. Va rädda om varandra, kram!
    Ja, jag läser hennes blogg. Intressant med någon som är i samma sits och som dessutom har kommit lite längre i processen.
  • hallonbacken
    Jennso skrev 2014-06-02 13:12:04 följande:
    Hallonbacken: Vet du om ni kommer att gora insemination eller ivf nu?
    Enligt vad de sa innan så är det först två inseminationer och sedan två IVF (dvs. två ET)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus