• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • JZ79
    Söndermarken, ja sexlivet blir underbart som nygift Vi gifte oss efter ca 11 år tillsammans och det var verkligen en nytändning Flört Nu, ett år senare och ännu ett års försök att få barn är det inte riktigt lika livat i sängkammaren..men det har blivit lite knas med min lust efter alla hormoner. Det är nog ingen fara att din man lämnar proven i en annan ordning, skillnad för dig som ska lämna speciella dagar för att kolla om äl skett osv. Skönt att ni satt bollen i rullning, snart ska det nog bli bebis även på Gotland! SoligMaramina, nä de där tabletterna gör ingen skillnad Jaja, får la knapra i mig de jag nu köpt å hoppas att lusten återkommer efter mens. Jättenöjd med klippningen. Går alltid till samma frisör. Ingen färg denna gång, men tack vare sol har jag fått lite ljusa slingor å nu efter klippet ser det riktigt najs ut =)

    Ciccie, det är inte konstigt att relationen ändras mitt i allt detta känslomässiga kaos. Att varje månad kastas mellan hopp och förtvivlan, att längta och vänta...och i vissa fall känna lite olika angående barnlängtan. Prata med din man, försök att någon gång i veckan få tid tillsammans. Jag tycker det är bra att göra saker var för sig ibland, men just nu behöver ni nog våra relationen också. Pratar ni mkt om vad som händer? Om utredningen osv?

    Idag känner jag mig riktigt "mensig". Svullen och ont i magen. Var iväg och tränade förut, men det kändes motigt och jag ville bara hem till soffan och äta choklad Tungan ute Jaja, efter 1 timme på gymmet och en kort promenad så har jag nu tryckt i mig en liten japp och några chokladbitar. Precis vad jag behövde Skrattande
  • Ciccie86

    Vi har varit ett par i snart 7 år, och alltid haft det bra. När vi väl är intima så är det jättebra, men jag börjar tvivla på allt. Vi har pratat och sagt att vi ska ta semestern och bara njuta av oss och ha det bra tillsammans. Och jag vill och hoppas på att det ska fixa sig och att vi ska hitta tillbaka till varandra :) För jag älskar honom! Vi har haft en tuff vår, men jag hoppas det ska bli bra igen :)

  • JZ79

    Ciccie, prata med honom å planera i en dag/kväll då ni gör något bara ni två. Så får ni något att se fram emot Kram

  • Lillnosen
    kramispinglan skrev 2013-07-01 21:25:12 följande:
    Jag hoppar in o joinar gruppen

    Om du vill joina oss får du väldigt gärna lite om er, hur länge ni försökt och hur gamla ni är och om ni testat behandling eller kanske väntar utredning mm.
  • bolltjej35

    Hej
    Nej vi har inte gjort någon IVF tidigare. Vi funderar väl mest i banorna på om vi ska göra det privat på Göteborgs kvinnoklinik eller vänta på Sahlgrenska om det inte tar sig under sommaren. Utredningen är gjord på Gbg kvinnoklinik.  Med tanke på att utredningen är gjord så kan man tycka att det borde gå fortare på Sahlgrenska men det är kanske inte säkert. Vi kommer göra det i Sverige. Kollade bara upp Danmark och skrev någon kommentar för ett tag sedan om det. Har sett att några på FL har gjort det i Danmark. Känns tryggare i Sverige och enklare. Det lutar väl i första hand åt Sahlgrenska, men jag o mannen får väl prata om det under sommaren och sexa på under semestern. Kan ju hoppas att det tar sig den naturliga vägen så man slipper alla hormoner.

  • Lillnosen

    Verkar som att jag faktiskt hade ÄL på midsommarafton. Mensen har inte kommit ännu men igår kväll blev jag grinig och kände en svag molvärk i magen. Testade imorse med DocMorris och det var blankt som snö. Bara sadla om ta nya tag till försök nr 21. Går på semester på fredag så nu har vi något härligt framför oss :) Har hittat ett riktigt gott rosévin oxå som vi har hemma så jag ska njuta av det och annat smarrigt!
    Hoppas någon av er kommer med ett plus snart! Känns som att det är dags nu :)

  • wonders

    Hejsan
    Eftersom alla andra har sådan koll så räknade jag i morse och kom fram till att jag är på cdag 17. Så den 9:e juli är min nya BIM om nu jag har räknat rätt. Sitter och håller tummarna att vi har lite plus på g i tråden. Behöver en sån där lite injektion av hopp.

    Bolltjej du skulle ju kunna ringa och kolla hur långt ert ärende har kommit och det finns också något som heter vårdgaranti som innebär att om du kan tänka dig att åka till intilliggande stad så kan du/ni få hjälp fortare(inom 3mån) än om du bara väntar på att det ska bli er tur. Men sexa på under tiden det skadar ju inte.. Flört

    Lillnosen det låter ju härligt att bara ge sig hän i några veckor. Rosé var inte heller fel idé. Har även jag laddat med en flaska som ligger och vänta på att jag ska få semester. Dock har jag bara en vecka nu eftersom jag sparar mina dagar för att göra ett nytt försök i Kroatien.

    Har återgått till mina vanor att dricka mycket kaffe och tror banne mej att jag har gått ner i vikt bara av detta.. '

    JZ blev du inte förkyld under tiden som du gick på den där dieten. Själv känner jag mig förkyld och ont i halsen.. Har ju provat andra dieter tidigare och det har alltid slutat med att jag har blivit sjuk och fått avstå från att fortsätta. Då har ju dessa inte innehållit det jag behöver i näring som just denna gör men ändå. Jag som tyckte att det annars började gå riktigt bra. Skrattande      

    Solig dag på er alla här inne Solig      

  • Maramina

    Du vet ju Lillnosen att även om DocMorris är känsligare än tex CB så kan det fortfarande vara för tidigt för att det ska synas något. Så än är inte hoppet ute helt även om allt kanske tyder på det motsatta.

  • Lillnosen

    Go du är Maramina :) Men jag känner mig rätt säker. Tror den kom precis, bäst att gå och kolla.

    Wonders - Hur funkar det för dig med dieten? Ser du resultat? När ska ni göra nästa försök i Kroatien? :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus