• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Wittra

    Ja, var negativt idag med. Inte ens ett svagt jäkla streck kunde testet visa. Hade samlat urin i en burk pga av att jag är uppe är ofta. ( blir lätt kissnödig om nätterna) Min man tar det väl rätt ok, men tycker ändå jag ska testa imorgon, direkt i urinet. Eftersom han envisas med att påstå att urinet stått framme ....Obestämd försökte förklara att det spelar ingen roll men nej, han vill ändå ta extra test imorgon.

    jag är så in i helvete jävla trött på allt det här...ursäkta svordomarna men jag beundrar verkligen er här inne. O dig, JZ, maken till envisare, starkare kämpe har jag aldrig skådat. Stor kram till dig. 
    Själv upplever jag mest bara antiklimax nu, helt tom på insidan. Gråtit mkt under veckan som gått så inga tårar verkar finnas kvar. 

    tar det där tabletterna tills imorgon, sen nytt test, sen sluta med. Får väl inhandla typ nattbindor snart, för den mens som kommer lär väl vara enorm.....ObestämdRynkar på näsan

  • Jayt

    Har du alltså testat med urin som har stått framme? Jag är nog tyvärr på din makes sida. Tycker du ska hålla dig några timmar nu och ta ett nytt test. Det behöver inte vara mprgonurin.

  • Wittra

    Men vadå ? Jz sa att jag kunde samla urin i en burk. Jag blir kissnödig mellan 2 - 3 gånger ibland om nätterna....tänker testa imorgon. Orkar inte se mer minus idag.

  • Jayt

    Jag tycker det låter konstigt. Hade du det stå framme eller stod det i kylen?

    Ska man lämna urin till sjukan och man tar det hemma ska det ju stå i kylen tills man ska dit. Därför tycker jag det låter konstigt att låta det stå framme

  • JZ79
    Wittra skrev 2014-12-13 10:01:52 följande:

    Men vadå ? Jz sa att jag kunde samla urin i en burk. Jag blir kissnödig mellan 2 - 3 gånger ibland om nätterna....tänker testa imorgon. Orkar inte se mer minus idag.


    nej jag sa inte du skulle samla, jag sa du kunde spara alltså nattkisset (ett toabesök menade jag) och sen testa på morgonen och du var trött och inte orkar stirra på en sticka mitt i natten. Urin ska alltid försvaras i kyl och vid gravtest ska det bli rumstempererat innan test.
  • JZ79
    Wittra skrev 2014-12-12 19:24:49 följande:

    Okej, vad exakt menas med att man odlar blastocyster? När jag var på SU för embryoåterförening så sa dem ju att de 2 inte mognat ordentligt men att de skulle odlas o ifall de klarade sig så skulle de till frysen. Nu blev det inte så....

    Känner mig löjligt nog så lurad under ruvartiden nu. Även om du haft mkt tuffare resa JZ så måste du väl också känna lite så? Att ni var så himla nära liksom? Jag kan ibland stanna upp och tänka "men alltså...vad fan, nog fick vi väl embryo tillbaka? Varför ville den inte trivas i livmodern?" Oroar du dig också mkt för att själva livmodern ska ha något fel på sig? O jag har aldrig, aldrig fått ett positivt graviditetstest, att jag skulle få ha ett sådant i min hand känns just nu lika troligt som att vinna högsta vinsten på trav eller nåt. Såklart vill man ha allt, -postivit test, graviditet och sedan få se sitt barn...men just nu känns den där tanken på ett positivt test mest lockande. 

    Även om det blir en paus nu, välbehövlig, innan nästa behandling drar igång så har jag tänkt lite ( som vanligt då...)..jag funderar på att testa akupunktur. Och då inte bara pga detta med IVF utan för att kanske få lite mer harmoni i mig...jag har varit så sjukt stressad ända sedan i somras...det påstås ju kunna släppa på spänningar osv... 


    Klart jag känner så..Känner mig fortfarande helt tom och så besviken över att det inte lyckades. Har fortfarande inte gråtit, men ångesten finns där och emellanåt känns det som jag ska gå sönder..
    Tänker inte alls så faktiskt att det kanske är fel på min livmoder, läkarna och vi tror att det beror på embryona och i vårt fall så fick vi ju inte så många embryon med donerade ägg heller så det beror ju på spermierna..Vi vet ju det mer med säkerhet nu. Jag tjatade mig till kortison nu till nästa försök, men läkaren sa att hon tror inte det är min kropp som inte vill ta emot embryot, utan att det snarare beror på embryona. Får se om vi odlar till blastocyster nästa gång, det är ju en risk också att ingen överlever..men det/de embryon som klarar sig så långt har ju större chans att fastna och leva vidare i mig sen. Ja testa akupunktur, tror Jenso gjort det väl? Skadar inte att försöka bli lite avslappnad. Ledsen att du fick minus även idag vännen, men testa imorgon bitti igen, även om du kissat på natten så kan du testa på morgonen om du hållit dig 2-3 timmar och inte druckit för mycket.
  • calabalic

    Wittra, jag hade ett mycket litet hopp om att det nånsin skulle funka efter 4,5 år av försök och 3 misslyckade ivf. Nåt pyttehopp måste jag väl haft för annars skulle jag väl inte fortsatt kämpa. Men jag var nära att ge upp, tänkte att jag bara skulle "beta av" embryona i frysen och sen ge upp. Började planera för hur livet skulle bli utan barn. Och så tog det sig helt plötsligt på fjärde försöket! Men först nu efter UL i vecka 13 har jag börjat våga tänka att det faktiskt kanske kommer bli ett barn också, inte bara ett plus. Har verkligen inte kunnat tro tidigare att vi ska lyckas hela vägen, utan har väntat på dåliga besked. Min man har känt samma sak.

  • Wittra

    Jag är så trött och trög idag ...men spara kisset? Om jag vaknar på natten så är jag ofta olidligt kissnödig och tanken på att hålla mig känns omöjlig. Kisset stod i en engångsplastmugg på handfatet......stod väl där ett par timmar. Jag ska ta extra test imorgon för mannens skull iaf....kör på sånt clearblue test....

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus