• Gweny

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pusheen skrev 2015-02-09 12:22:18 följande:

    Tack för lyckönskningarna! Jag fick dock samtalet jag inte ville ha idag. Det hade slutat att utveckla sig så det blir ingen ET idag. Blir till att snällt invänta mensen och sen nästa mens igen så kör vi igen.

    Tack och lov går ju inga poäng förlorade denna gång.

    Till nästa gång ska jag börja behandlingen en dag tidigare och använda högre dos från början OCH gå ner i vikt. Gå ner i vikt känns väldigt avlägset just nu när jag bara har lust att tröstäta en hel kladdkaka typ. Ja ja.. Bryt ihop och kom igen, eller hur är det? :)


    Nej vad tråkigt!!

    Jag kämpar också med vikten. Men svårt när man är i denna onda cirkel och vill tröstäta!!
  • Gweny
    hallonbacken skrev 2015-02-09 17:44:04 följande:

    Pusheen: nej, det samtalet vill man ju verkligen inte ha när man laddar för ET ????. Bryt ihop och kom igen. Tillåt er att vara ledsna och nedstämda idag för att sedan samla nya krafter till nästa försök. Nu vet ni ju mer om hur du svarar på medicinerna än inför detta försöket så nästa kan ju bara gå bättre!

    Vi har fått ett fint embryo insatt idag. Av de 15 ägg som plockades ut befruktades 14 som de skulle. Av dessa har vi fått ett insatt på dag 3 och resterande odlas till dag 5 och sedan fryses de in. Hoppas på många till frysen så de kan bli kommande synskonförsök eftersom vi har bestämt att detta försöket ska lyckas ???? Är ju just nu gravid tills motsatsen bevisats!


    Åh kul det gick bra och många blev befruktade! Håller tummarna.
  • Gweny
    hallonbacken skrev 2015-02-13 18:26:18 följande:

    Fick brev idag från RMC och det var 4 ägg/embryon som gick att frysa in. Är lite besviken att det ändå var så många som föll ifrån (9 st av de 13 som odlades vidare) samtidigt som de som nu finns i frysen är blastocyster vilket ju är bättre än 2-dagars..


    4 är ju ett bra antal. Sällan man läser om såpass många till frys. fast hoppas det går vägen nu såklart.

    Börjar själv spraya på måndag.
  • Gweny
    Wittra skrev 2015-02-15 18:55:46 följande:

    Är Söndermarken inne något eller? Ville mest säga att jag läser din blogg och riktigt avundas dig som bor på Gotland. Har semestrat på Gotland 2 år i rad ( -08 och -09) , åkte dit på mc och körde runt en hel del på ön. Fantastiskt fint. Skulle lätt kunna tänka mig att ha ett litet "krypin" på Gotland. Skriver detta här för att jag inte lyckats kommentera på bloggen.....


    Kan bara instämma! Älskar Gotland. Åker ofta till medeltidsveckan och vi går klädda så hela veckan..så skoj. Hade gärna flyttat dit.
  • Gweny

    Har också hört gott om den kuratorn på SU. Tror vi ska kontakta henne frampå... det är verkligen tärande och vågar inte hoppas för mycket.

    Går bra med sprayandet iallafall. Lämna prov om 2 veckor, se när jag ska börja med sprutorna.

  • Gweny

    hallonbacken>> uch tråkigt det inte verkar båda så gott.  får hoppas det ligger 4 superägg och väntar i frysen på er.  

    JZ79>> så spännande att ni snart ska åka iväg. Hoppas allt går bra och ni dessutom får gott väder och kan strosa runt lite ihop.

    Dakine>> det är verkligen så depp med negativa test, men samtidigt kanske det är lite för tidigt, ge inte helt upp förrän mensen kommer! vad är planen annars? en ny kur?

  • Gweny

    JZ79>> på tisdag får jag svar hur nedregleringen gått och om jag kan börja med sprutorna.... planerat äp v.12!

  • Gweny
    JZ79 skrev 2015-03-03 10:43:40 följande:

    Hej hej från ett soligt Aten

    Om nån timme ska vi gå till kliniken. Konstigt nog inte ett dugg nervös Mest förväntansfull!


    Härligt! Hoppas allt går som planerat.
  • Gweny

    Idag ringde min BM och sa mitt prov såg bra ut. Så får börja med sprutorna imorgon. Börjar med dos 175 i några dagar, sen 150.

  • Gweny
    Wittra skrev 2015-03-04 09:22:08 följande:

    Hej. Jo jag håller på att spraya. Måttligt road av det. Läser att Jz är i Grekland, skönt att du kommit igång där. Hoppas allt går bra.

    tycker allt går trögt och svårt att hålla humöret uppe. Plus att alla blir gravida runt en.....hela tiden. Nu har en blivit gravid på jobbet också....

    du jz som alltid är såpass positiv, påverkas du inte av andras graviditeter? Är någon gravid på ditt jobb..eller varit gravid? Känner mig kass som inte kan glädjas med andra......


    Mmm redan trött på sprayandet! Håller med om att humöret svajar och gör så ont i mig att se alla gravida och nya besked hela tiden, medan vi srår kvar...
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus