• Pusheen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    hallonbacken skrev 2015-01-27 09:05:37 följande:

    Jag har Gonal-F. Det är första gången med korta protokollet så det är nytt men jag körde långa protokollet i våras men det ledde tyvärr inte till återföring då de inte hittade några spermier. Nu kör vi donator-IVF och hoppas på bättre resultat!

    Vad kör du då?


    Jaha okej, då flrstår jag. Hoppas verkligen att det funkar bättre nu då.

    Ja där ligger jag i lä än så länge.. Första försöker här och vi har puregon och korta protokollet. Lite nervöst är det ju ändå, man vet ju inte hur det ska funka eller om de kommer upptäcka något annat som är vajsing..
  • Pusheen

    Naw, vad gulliga och peppiga ni alla är. Tack för alla hålla tummar! <3

    Ni är så fantastiska allihopa.. Kan alltid vända sig till er med en massa konstiga frågor och blir alltid så himla väl bemött.

    Håller mina tummar hårt för alla här inne. Måste bli fler plus snart!

  • Pusheen
    hallonbacken skrev 2015-02-06 17:02:37 följande:

    Äggplock idag och resultatet blev 15 ägg (!) så nu hoppas vi att de inte ringer imorgon för då blir det insättning på måndag och resterande odlas till blastocyster innan frysning.


    Grattis! Gjorde oxå ÄP idag, de fick bara två ägg.

    Har pco tydligen och en jättestor äggreserv. Men vad hjälper det när jag inte svarade bättre på hormonbehandlingen. Om det blir en annan gång så blir det till att höja dosen och gå ner i vikt tills dess. Jag är bara lätt överviktig men de sa att varje halvkilo kan göra skillnad. Ja ja, hoppas att ett av de här två äggen är ett guldägg!
  • Pusheen
    JZ79 skrev 2015-02-06 20:59:01 följande:

    Hoppas, hoppas att äggen blir befruktade! Ringer de oavsett vad som händer eller ringer de bara om det inte blir någon befruktning? SU ringde endast om något gått fel.. Håller tummarna stenhårt!! Kram


    Tack vad gulligt. Hmm ja du, det var en bra fråga! De sa att de ringer innan kl 11 så jag antar att de ringer oavsett. De kommer inte odla någon av mina sa de. De sa att insättning kan bli på söndag! :) Vi får se vad som händer. Avskyr att jag känner mig skeptisk. Måste tänka positivt! Man vill ju och hoppas så mycket..
  • Pusheen
    JZ79 skrev 2015-02-06 22:07:24 följande:

    Du menar de ringer redan imorgon? skönt att få veta hur det går.. Just nu kan ni inte göra något mer än vänta. Försök att hitta på något mysigt tillsammans, skingra tankarna. Vet att det är svårt.. Försök att hålla hoppet vid liv. Om du är skeptisk så hoppas vi åt dig så länge


    Ja de ska ringa imorgon :)

    Mm, jag känner mig helt färdig och har sovit sen jag kom hem. Nu ska vi nog sova igen så tiden går fort :) Tänker ändå att det bara är ett ägg som behövs!

    Tack för pepp <3
  • Pusheen

    Ett av mina två utplockade ägg är befruktat fick jag besked om nu!!

    Återföring på måndag om det klarar sig tills dess! :)

  • Pusheen
    Wittra skrev 2015-02-07 13:29:42 följande:

    Hej, inte varit inne här på ett bra tag. Hoppas allt är okej med er.

    Enligt SU nu så har jag fått prel-tid för ÄP i mars vilket innebär påbörjan av behandling inom ett par veckor. Dock sa de till mig att när mensen kommer så ska jag räkna 20 dagar framåt för att veta vilket datum jag ska börja spraya på. Nu är ju min mens sådan att när den kommer så är det ju inte så att det börjar rinna direkt, om ni förstår mig. Utan den smyger sig på, idag har jag liksom svagt brunröda flytningar. Ska jag räkna denna dag som första mensdagen då? Om jag känner min kropp rätt så kommer den "komma igång" imorgon snarare.....så ska jag räkna 20 dagar från och med imorgon eller från idag?

    De måste väl  också mena att jag räknar med första mensdagen? om jag ska räkna från imorgon så tar jag med söndag, söndagen blir dag 1? Fan vad jag rör...hoppas ni förstår. 

    Tänker hålla mig fortsatt undan då allt skrivande här oftast för mig mer ledsen. Gräver liksom ned mig,,...:-/ God fortsättning till er alla. Vi ska alla kämpa och streta vidare! 


    Jag har likadant och kände mig osäker inför starten på hormonbehandlingen. Gyn sa att de brunaktiga blödningarna "innan" mensen tyder på att något gått fel vid ägglossningen. Aldrig någon som sagt det till mig tidigare. Har alltid haft det så.. Sen sa de att jag hade pco, heller aldrig npgon som sagt men ja ja.

    De sa till mig att CD1 är första dagen med helt klarrött blod.

    Enl mitt tidigare tänk har det varit dag tre typ. Men som sagt.. Första klarröda dagen är det som gäller.
  • Pusheen
    Wittra skrev 2015-02-07 14:00:17 följande:

    "något gått fel"...öh...fan vad trött jag blir på den här cirkusen med blödningar, ägglossning oisv.. min kropp har ALLTID gjort såhär. Sällan jag har bara börjat blöda klarrött rakt upp och ned.... inte menat att vara grinig mot dig , tack för svar..men jag blir så trött på detta. Har varit svinskönt att ha paus från alltihop. 


    Förstår dig!! Det har ALLTID varit så på mig med och det är aldrig någon som sagt att det var ägglossningen det var fel på trots att jag nämnt de här bruna flytningarna i början. Ja ja.. Nu är man ju här mitt uppe i ivf:en..
  • Pusheen
    JZ79 skrev 2015-02-08 20:13:13 följande:

    Pusheen, lycka till imorgon!! Hallonbacken..samma till dig såklart!


    Åh, tack snälla söta du! :)
  • Pusheen

    Tack för lyckönskningarna! Jag fick dock samtalet jag inte ville ha idag. Det hade slutat att utveckla sig så det blir ingen ET idag. Blir till att snällt invänta mensen och sen nästa mens igen så kör vi igen.

    Tack och lov går ju inga poäng förlorade denna gång.

    Till nästa gång ska jag börja behandlingen en dag tidigare och använda högre dos från början OCH gå ner i vikt. Gå ner i vikt känns väldigt avlägset just nu när jag bara har lust att tröstäta en hel kladdkaka typ. Ja ja.. Bryt ihop och kom igen, eller hur är det? :)

  • Pusheen
    hallonbacken skrev 2015-02-09 17:44:04 följande:

    Pusheen: nej, det samtalet vill man ju verkligen inte ha när man laddar för ET ????. Bryt ihop och kom igen. Tillåt er att vara ledsna och nedstämda idag för att sedan samla nya krafter till nästa försök. Nu vet ni ju mer om hur du svarar på medicinerna än inför detta försöket så nästa kan ju bara gå bättre!

    Vi har fått ett fint embryo insatt idag. Av de 15 ägg som plockades ut befruktades 14 som de skulle. Av dessa har vi fått ett insatt på dag 3 och resterande odlas till dag 5 och sedan fryses de in. Hoppas på många till frysen så de kan bli kommande synskonförsök eftersom vi har bestämt att detta försöket ska lyckas ???? Är ju just nu gravid tills motsatsen bevisats!


    Inget kul alls när det var så nära inpå.. Ja ja! Det är bara att ta nya tag. Inför nästa behandling så vet vi mer. Det kan ju bara bli bättre kan man tycka.

    Oj så många ni fick. Härligt :)

    Jag har idag satt fart att fixa till hönsen som jag tänkte att jag skulle skaffa mig :) Förhoppningsvis så får de bättre äggproduktion än mig :D
  • Pusheen

    Det verkar inte vara så många som klarar sig så långt.. Tycker jag man läser rätt ofta. Var glad att du kunde få de du fick!

    Själv har jag inga..

  • Pusheen

    Vet hur det känns hallonbacken. Fick också reda på att ett par väntar barn. Faktum är att ingen av paren i vår bekantskapskrets har varit tillsammans lika länge som vi men ändå får de barn före oss en efter en och snart är vi sist kvar. Imorgon blir jag ett år äldre med. Livet suger!

  • Pusheen
    JZ79 skrev 2015-05-06 15:33:04 följande:

    Äntligen!!!

    Plus på stickan i morse


    Stoooooooort grattis JZ79!!! Så glad för din skull!!
  • Pusheen

    Grattis Hallonbacken!!!

    Kul med lite plus här inne :) Det ger mig hopp även fast allt känns så tungt just nu. Har fått cellförändringar och blev tvungen att avbryta all ivf. Får inte fortsätta förrän det är borta :(

    Vävnadsprov taget så jag väntar på provsvaren som kunde ta några veckor.

  • Pusheen

    Elva veckor senare så fick jag svaret att mina cellförändringar är borta och vi har fått klartecken från kliniken att få börja försöka igen! Äntligen! Givetvis fick jag mens tre dagar innan de öppnade efter sommaren. Får vänta till nästa månad. Är bara så himla glad att vi får försöka igen!

  • Pusheen
    JZ79 skrev 2015-07-30 16:07:04 följande:

    Så skönt att cellförändringarna är borta!! Håller tummarna inför nytt försök


    Tack snälla du. Hur mår du/ni nu? Vilken vecka är du i?
  • Pusheen

    Åh! Så mysigt det låter. Förutom huvudvärken. Jag har spänningshuvudvärk och migrän nästan dagligen och har haft det i 17 år. Hemskt! Du får inte testa akupunktur mot den "vanliga" huvudvärken? Det hjälper på mig. Jag har förhoppningar att det ska lugna sig under en ev graviditet.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus