• Pusheen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    (Skriva rätt kan jag inte heller.. Skyller på telefonen) ;)

  • Pusheen

    Tack JZ79 för gulligt svar från dig. Känns lite bättre nu faktiskt :)

    Jag opererades i augusti förra året. Hade årsdagen nu i veckan och bröt ihop totalt. Kändes som att jag behövde en urladdning, gått och väntat på den där dagen och undrat hur jag skulle känna. Nu måste vi ta nya tag.. Vi har ju en utredning som väntar! Kände mig mest nervös för att vi faktiskt har blivit gravida en gång så så skulle vi inte få hjälp. Jag bara ringde dit och frågade om vi kunde få en tid och det var inga problem. Försökte nästan ett år innan vi blev gravida och efter X:et så har vi försökt snart ett år igen.

  • Pusheen

    Så har även vi varit på vårt första besök.. Blandade känslor. På ett sätt känns det bra att bollen är i rullning men samtidigt så håller jag meddfig Wittra så känns det bekräftat att man är helt värdelös. Vi kommer att få hjälp och det ska vi vara tacksamma över. Lite jobbigt tycker jag att man förväntas ha exakt koll på sin mens. Inte så lätt när den varierar några dagar hit och dit. Plus att när vi var där så tyckte jag att det förväntades att man visste allt om vad som var vad.. Snackade i förkortningar och förväntade sig att man visste hur alla ingrepp går till. Ja ja! Är som sagt glad att vi ska få hjälp och så hoppas jag att vi kanske lyckas av oss själva under tiden.

    Undrar: tror ni att det tar längre tid med allt bara för att vi går till en klinik som inte är rmc där de gör alla ingrepp? Om ivf kommer behövas så blir vi skickade dit.. Väntetid då igen?

  • Pusheen

    Hej tjejer. Följt er länge på lite håll så där.. :)

    Står inför vårt första möte inför ivf imorgon!

    Jag ville fråga er som varit med.. Gör äggplocket så ont som jag inbillar mig vilket är jätteont, eller är jag orolig i onödan?

    Beundrar er alla kämpar! <3

  • Pusheen

    Okej, tack för svaret :)

    Det är väl så klart olika hur man upplever det och kanske olika från gång till gång.. Skönt att det inte kändes allt för mkt iafllafal!

  • Pusheen
    hallonbacken skrev 2015-01-24 18:08:13 följande:

    Igår kom mensen och i morgon tas första sprutan!


    Exakt samma här!! :) Detta är vårt första försök. Kul :)
  • Pusheen
    hallonbacken skrev 2015-01-24 18:08:13 följande:

    Igår kom mensen och i morgon tas första sprutan!


    Hur går det med sprutorna? Har du gonal f eller puregon?

    Är det första gången med ivf för dig?

    Lite kul tycker jag att vi är på exakt samma dag och börjat med behandlingen samtidigt. Detta är första försöket med ivf för mig.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus