• Adnil76

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Tack för stöd! Han är en privat gynekolog och det som är bra med honom är att man snabbt får tid och så. Inte så lätt annars. Tänker inte diskutera mina tankar o känslor mer med honom bara utnyttja hans kunnande o resurser. Moahahah! ;)

  • Adnil76

    JZ79 - Jädrar du vad du har mycket på ett bräde. Bröllop o flytt på samma gång. Jag skulle vara utbränd ;) Skit också att mensen kom. Lycka till nästa månad. Kanske gör susen att ni gifter er. :)

  • Adnil76
    Ciccie86 skrev 2012-04-26 23:01:43 följande:
    Nu på kvällskvisten så började mina bröst kännas ömma, speciellt på sidorna och jag fick konstiga känningar i nedre rygg och mage.. Jag har aldrig haft ont i brösten vid inkommande mens, men jag vågar ej hoppas på något annat :/ Det gör inte jätte ont, men det ömmar rejält.. Om man nu skulle vara gravid, skulle brösten bli ömma redan en vecka innan mens??
    Vill inte ge falska förhoppningar, men ont i tutorna är ett ganska bra gravvosymtom tycker jag. I alla fall om det fortsätter. Det är dock stor skillnad på den smärta man kan känna då man är gravid och den man känner inför mens och vid ÄL. Mycket mer ont även vid beröring liksom, och när man släpper ut dem ur BH´n. Min kollega som är gravid hade ont i brösten nån vecka innan BIM. *hoppas*
  • Adnil76

    Var ju på VUL igår igen eftersom det var för tidigt att se något förra veckan. Kändes som att min gyn hade lite dåligt samvete för att han var så stressad och otrevlig förra gången. Han var i alla fall väldigt lugn och hjälpsam igår.

    Dock kunde han inte utröna om jag haft ÄL eller inte. Han såg inga så pass stora ägg och ingen gulkropp, men slemhinnan var tjock som om jag haft ÄL. Idag var jag och tog blodprov för att få "svart på vitt" om jag haft ÄL. Om inte så funkade uppenbarligen inte Pergotimen. Nästa steg är att sambon ska lämna spermaprov och ev. ska jag också på "spolning" av äggledarna. En av mina äggledare ligger lita an mot livmodern så det kan vara en del sammanväxningar där som ställer till det (möjligen efter mitt kejsarsnitt 2010). Kan också vara Endometrios... :( Nåväl, äntligen känns det som att det händer lite i alla fall.

  • Adnil76

    BIM +1. Ingen mens och inga gravidkänningar. Har dock inga förväntningar denna månad då jag vet att Pergon flyttar fram mensen och gyn sa att jag nog inte haft ÄL. Väntar på svar på mitt blodprov o sambons spermatest. Vill inte ringa o hetsa gyn utan försöker sitta still i båten. :)

  • Adnil76

    BIM +2 Tror det är Pergon som ställer till det. Inget svar på blod- resp. spermaprov. Känns som jag är i ett vakuum. :(

  • Adnil76

    Okej, här kommer bilden! 

    Hårda fakta i fallet är att jag tog Pergo mellan dag 5 och 9. Oklart när ÄL var eftersom jag varken fick helt tydliga stegringar på stickor och gyn inte kunde se säkert, men typ dag 13? Vi sexade på dag 11, 13 och 15. Jag har inga symtom (inga ömma bröst eller kissnödighet som jag hade förra grav) förutom utebliven PMS :) Känner mig energisk, fokuserad och glaaaad!!! Nu är det bara att hålla tummarna för att den/det stannar kvar.



     
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus