• Jennso

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag ser ett svagt streck men är det inte gör tidigt för embryot att skicka ut hcg i blodet än?

  • Jennso

    Calabalic Du kanske behover extra progesterone eftersom du har korta cycklar etc. Jag vet att man tex kan ta progesterone sprutor istallet for tabeletter som kroppen tar upp battre. En annan av tjejerna som hangde har borjade med progesterone kram och blev gravid naturligt, men det behover ju inte vara just for det det kan ju bara vara tur vem vet?

  • Jennso

    Calabalic: Jag tror clearblue kanner av hcg runt 20 nanstanns och andra som gjort ivf har fatt postivt runt 11 dagar efter 3 dagars transfer. Jag tror inte att det ar super kansligt dock men vet inte riktigt hur det ligger om man jamfor med andra..

  • Jennso

    Grattis Calabalic va härligt !! Försök att njuta lite av att njuta av plus innan du börjar oroa dig för missfall

  • Jennso

    Mycket spannade som hander nu. Grattis igen Calabalic, underbart .

    Jag haller tummarna for er Hallonbacken,och jag har en kompis som var I er situation och de lyckades pa forsta forsoket sa det kan absolut ga.

    Usch va jobbigt det later Wittra, jag tycker absolut att du ska lyssna pa din kropp och kanske valja en annan metod for att ga ner I vikt. Jag vet att JZ sa att anvanda pulver diet inte paverkar aggkvalite men jag undrar hur det gar ihop med andra rad som vi alltd fatt infor ivf att ata nyttigt och ta visa vitamier tre manader innan ivf for att fa basta aggkvalite...

  • Jennso

    Hallonbacken: Va storande att behova vanta. Jag onskar att mer forskning gjorde inom fertiletsomradet sa att man kunde gora olika tester pa om man far olika resultat om gar direkt fran cykel till cykel i ivf eller pergo sa att alla klinker hade liknande regler istallet for de godtyckliga som finns nu. Kanske skulle ocksa mer forskning gora det till en mer seriost omrade och flera av oss inte fa det bemotandet som man kan fa av en del lakare som tex slappna av osv. Jag ar absolut glad for att ivf finns men ibland kanns det som att manga vill paminna en om att man ska vara tacksam att det finns och att vi far hjalp men jag vet inte manga andra medicinska omraden dar alla runt omkring tycker att patienten ska vara tacksam for att fa vard. Vad jag hoppas pa for framtiden och de som tyvarr kommer att ga i samma fotspar som oss att mer forskning, fler lakare osm lyssnar pa en och tar en seriost och mer information till allmanheten om att ofrivillig barnloshet faktiskt ar en sjukdom enligt WHO.

  • Jennso

    Ah va trakigt Gozzan, sa grymt orattvisst nar ni har kampat sa lange

    Spannade JZ Har de sagt nat om hur lang tid det kan ta? Jag undrar varfor det verkar finnas fler aggdonater i Finland an i Sverige?  I min klinik Serum sa ar det valdigt manga som aker for aggdonation och det verkar hela tiden finnas flera att valja pa sa jag undrar varfor det ar sa olika och vad som kan goras...

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus