• Anonym

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Anonym (man) skrev 2012-01-03 09:10:30 följande:

    Det finns ingen kille i min bekantskapskrets som _aldrig_ kollar på porr.


     


    Skulle tippa att av de tjejer som i denna tråd tvärsäkert uttalar sig om att deras män minsann inte tittar på porr så är det minst hälften som har fel. De är bara omdevetna om vad deras män gör. Det känns också rätt så troligt att om en man väljer att uttrycka att de känner "äckel av fejksex" så är sannolikheten nästintill 100% att de faktiskt tittar på porr och säger så för att de försöker dölja det för sina respektive.


    Det finns killar i min bekantskapskrets som aldrig kollat på porr, andra som inte kollar på porr när de är i förhållanden och andra som kollar på porr oavsett.

    Skiljer du på kollar på porr eller kollat på porr?
  • Anonym
    Farbror6 skrev 2012-01-03 09:16:31 följande:
    Frågorna var: Kollar du alltid på porr då du onanerar. Händer det i bland att du tittar. Jag tittar aldrig på porr.
    Typ.
    Så en kille som kollat på porr en gång under onani i hela sitt liv svarade alltså samma samma sak som en kille som onanerade till porr varannan dag eller en kille som onanerade till porr varje dag så fort han inte hade ett förhållande?
    Hade nog tyckt att en undersökning med frågor i stil med onanerar du till porr när du är; i ett förhållande, singel, oavsett eller aldrig? Hur ofta onanerar du till porr, varje gång, enstaka gånger, har hänt nång gång eller aldrig?
    Osv, hade gett ett mer uttömmande & rättvisande svar.'

    Whatever. Alla män är olika, vissa kollar på porr, andra har kollat ännu några andra har aldrig kollat.
  • Anonym
    Farbror6 skrev 2012-01-03 10:02:51 följande:
    Hur får du liknelesen en gång förr till "Att ibland titta på porr"???
    Dessa svarade såklart att dom inte tittar alls.
    Det beror väl på hur man tolkat frågan, hur man sedan svarar på den? Är den ställd;" Kollar du alltid på porr då du onanerar. Händer det i bland att du tittar. Jag tittar aldrig på porr."
    Kan det mycket väl tänkas att någon som tittat någon enstaka gång svarar tittar ibland, det är lika sannolikt som att de svarar tittar inte alls.
  • Anonym
    Anonym (Nix) skrev 2012-01-03 10:19:47 följande:
    Ja det finns jättemånga män som har kvinnor som har sex med andra män också, fast de säger att de inte har det. Så alla män som har kvinnor som inte vill ha sex så ofta har någon vid sidan om!
    Men lägg av för fasen att jämföra otrohet med onani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonym
    Farbror6 skrev 2012-01-03 10:26:18 följande:
    Det finns nog ingen som är så korkad att dom skulle svara "ibland" om dom numera aldrig tittar. Det andlar om aktuelle onani-vanor....
    Ja men se där, det stod ju inte någonstans i det tidigare inlägget eller hänvisningen.
  • Anonym
    Anonym (Nix) skrev 2012-01-03 10:30:59 följande:
    Det hade med att ljuga att göra ABSOLUT Inte det du säger!

    Säg ljuga u stället för dra upp en massa irrelevant skit!
    Vad jobbar du med?
  • Anonym
    Anonym (Nix) skrev 2012-01-03 10:48:41 följande:
    Äh, du läser ju inte vad jag skriver. Om killar ljuger om att de ser på porr så är det lika många killar och tjejer som ljuger om att de inte har nån vid sidan om. HUr många är inte otrogna just nu? Det vet inte deras partner om för de säger inte det!

    Jag jobbar som POLIS (nä det var ljug).

    Har också funderat hur hon är funtad....
    Att hon inte har några högre studieskulder är ju rätt uppenbart...
  • Anonym
    Anonym (Nix) skrev 2012-01-03 11:22:29 följande:
    HAHA, 100 % av alla män är LATA!
    Du är inte så gammal va?
  • Anonym
    Farbror6 skrev 2012-01-03 12:38:26 följande:
    Tror det med, stackarn som inte har "balls" nog att ta sej ur...

    Av alla tjejer jag mött så är det bara en som är som henne! Hon tollerera inte att jag runka till porr, men att hon lekte med en dildo var helt ok! Hon åkte ut direkt!
    Oj! Men dildo & porr måste ju ändå jämställas när det handlar om att tillfredsställa sig själv. Är det ena OK, är det andra OK...
  • Anonym
    Farbror6 skrev 2012-01-03 12:44:35 följande:
    Tycker jag med! Nu är jag väldigt välutrustad så jag tar inte illa upp men vet att killar med små har ont av det. På samma sätt som tjejer med extremt dålig självkänsla har ont av porr.
    Haha, eller om man som välutrustad har en kvinna med en minidildo då ;)

    Visst kan avsky för porr hänga ihop med självkänslan, men det kan ju också handla om att man själv tycker att det är väldigt avtändande & har svårt att få lust till mannen om man vet om hans porräventyr? Eller kvinnans, för den delen. Där nånstans tycker jag att porrkonsumenten (dildoanvändaren) har ett ansvar att se till att den andra parten inte mår dåligt över det, kanske genom att den andra inte behöver veta. Så svårt är det inte att ta bort surfhistorik & låta bli dvd-filmer ;) (Eller gömma dildon väl..) Man vill ju inte att ens partner ska må dåligt, men det som inte skadar relationen genom ovisshet (Nu snackar vi ju inte otrohet, utan självtillfredsställelse) kan ju istället genom ovissheten hjälpa relationen? (Lite rörigt kanske,  men men..)
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!