Inlägg från: Voxen1 |Visa alla inlägg
  • Voxen1

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Bra kämpat! Själv har jag tagit mig vatten över huvudet. Som vanligt var jag en hopplös tidsoptimist. Två ommöbleringsprojekt plus att det är december med allt vad det för med sig var nog inte så smart. Men nu ser det iallafall ok ut på nedervåningen samt pyntat. Resten av veckan får läggas på övervåningen.

    Hann med att tvätta ett par maskiner idag också, så imorgon måste jag vika tvätt. Nästa helg måste jag klämma in att baka lussekatter och pepparkakor med. Hjälp!!!!

  • Voxen1

    Hur går det för er? Här går det framåt. Sitter och dricker en kopp kaffe och samlar energi. Har ett barnrum att rensa och möblera om i. Har kommit halvvägs genom rensningen, så lite är gjort. Förmodligen blir jag inte helt klar idag, utan får nog göra det sista imorgon. Jag har iallafall fått upp julpyntet!

    Jag har bestämt mig för att köra stenhårt resten av veckan, helgen och nästa vecka. Sedan ska jag ta julledigt och bara underhålla hemmet. Inga fler projekt eller större städinsatser. För en gångs skull ska jag hinna njuta av julen!

  • Voxen1

    Skönt att höra från er MS H och Vallakra! Behöver också en pepp grupp! Jag hade ganska bra flyt, men nu i december körde det ihop sig ordentligt känner jag. Hade läget under kontroll, så jag startade några lite förstora projekt och tillsammans med allt annat som ska fixas med julfirande och extra aktiviteter så sitter jag här nu i värsta kaoset. Ska fokusera på nedervåningen och tvätten idag, sedan måste jag nog sätta mig och göra ett realistiskt schema för övervåningen. Just nu ser det ut som en orkan passerat. Det som var så fint där, vad har jag gjort,

    gah!!!

  • Voxen1

    Hoppas alla haft en bra jul och nyår! Jag tog en paus från städandet (förutom den normala städningen som behövs göras) och passade på att bara koppla av. Men nu känner jag att det är dags att starta upp igen. Det ska faktiskt bli kul att komma igång! Först ut blir att plocka ner julpyntet och kasta ut granen. Därefter ska jag ta tag i högar med saker som blivit liggandes i köket. Känns som en lagom start. Vad har ni andra för er?

  • Voxen1
    Chianti skrev 2017-12-25 19:23:26 följande:

    Hej, long time no see! Kul att tråden fortfarande lever! Jag har flyttat sen sist och fått en stor lägenhet. Tack vare mer utrymme är det mycket mindre stökigt här men visst kör det ihop sig ibland. 

    När jag flyttade så tänkte jag sortera in allt i skåp och lådor på ett organiserat sätt redan från början men eftersom allt var nerpackat lite oorganiserat så tog det lång tid att det slutade med att jag bara tryckte in saker och ting för att få det out of sight. Så nu måste jag börja sortera alla lådor. Det blir mitt julhelgsprojekt.


    Kul att se dig i tråden Ts! Hur gick ditt projekt med att sortera och organisera?
  • Voxen1

    Pynt borttaget, bara granen kvar och den tar jag imorgon. Dammsugit nedervåningen också. Sedan fick jag sådan lust att röja på minstingens rum, så det gjorde jag. Rensade ut alla leksaker som inte leks med. Det blev så fint. Tycker barnen leker bättre när de har färre leksaker. Nu ska jag ta garderoben också, sedan får det räcka för idag!

  • Voxen1

    Morgondagens uppgift: Ta bort granen och gå igenom kylskåpet (torka ur). Vad har ni andra för planer?

  • Voxen1

    Ja vilket flow du har FuckGoggleAskMe! Blev riktigt inspirerad av ditt inlägg! Ska ta mig till återvinningscentralen till helgen med gamla målarfärgsburkar. Har inte lika många som dig, men tillräckligt många för att bli irriterad på dem varje gång jag försöker röja garaget! Behöver platsen för dynorna till utemöblerna!

  • Voxen1
    FuckGoggleAskMe skrev 2018-01-05 14:39:32 följande:

    Som tur är, regnar det här, så har en fullgod ursäkt att vänta med trädgårdsskjulet! Hurra!! Fast lite nervös ändå, ska flytta om några veckor och då måste skjulinnehållet vara förvandlat till några få prydliga, välsorterade lådor. Kan tänka mig mardrömsscenariot om jag drar med mig allt skräp och måste sortera upp det i nya huset mitt ibland allmänt uppackningskaos. Fast har klent med ursäkter för att inte åka till återvinningscentralen med fynden från källaren ... dessutom ligger centralen i närheten av ett ställe dit jag måste ta några gamla, skrymmande leksaker så dom får nya ägare. Har också lyckats få till en samling ryggsäckar osv som behöver nya ägare. Lycka till med dina målarburkar Voxen1!


    Nej dra inte med dig gamla osorterade lådor med skräp! Du kommer ångra dig! ! Vi hittar fortfarande sådana lådor 6 år efter flytten och det är så tråkigt.

    Mina burkar är nu lastade i bilen, så imorgon bär det av. Tråkig utflykt men det måste göras! Efter det blir det tömning och genomgång av klädkammaren. Det minsta som finns där är kläder. Nu ska alla onödiga prylar ut!!

    Minimalism here I come!
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!