Inlägg från: Voxen1 |Visa alla inlägg
  • Voxen1

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Äntligen har jag blivit klar med papperssorteringen! Trodde aldrig att den dagen skulle komma! Nu är alla papper iordning! Nu gäller det bara att hålla ordningen. Jag ska försöka att sätta in papper i pärmar en gång i veckan (på söndagar). Varje dag ska jag gå igenom post och andra papper som kommer in i huset så att det som jag inte vill ha kvar åker ut direkt.

    Annars gjorde jag inte så mycket mer i helgen vad gäller städning. Körde ett varv med dammsugaren, tvättade en maskin och gick igenom frysen. Jag orkade inte torka ur kylen så det ska jag göra denna veckan. Passade på att vara ute med familjen istället!

  • Voxen1

    Skulle tagit tag i min garderob, men jag väntar tills på fredag då jag har mer tid. Ska rensa ut ordentligt. Planerar att vara klar efter helgen, men har måndag som reservdag. Jag har lite annat än kläder som ska rensas när jag ändå tömmer garderoben. Har jag tid imorgon tjuvstartar jag med jackor och skor. Imorgon ska jag veckostäda också.

  • Voxen1
    FuckGoggleAskMe skrev 2017-10-26 06:41:31 följande:

    Applåder, applåder!!! Bra jobbat! Hoppas att jag kan skriva samma sak på måndag, planerar att ta itu med mina papper i helegen, men måste också handla lite grejor och fixa annat då. Bara papper, pärmar och jag i helgen skulle vara underbart (dvs jättetrist, men måste ju).


    Lycka till med papperssorteringen i helgen. Det var urtrist, ändå hade jag grovsorterat i foldrar. Men det är så skönt när det är gjort!
  • Voxen1

    Vallakra, hur gick det med stoppet i avloppet? Skönt att din man är på bättringsvägen. Ha en bra helg!

  • Voxen1

    Har dykt in i garderoben och fy vad mycket grejer det är där. Jag har allt annat än en minimalistisk garderob! Just nu känns det inte som om jag kommer att bli klar i helgen. Det var svårare än jag trodde att rensa bland kläderna och tråkigare. Nä jag får göra ett ryck till innan jag tar fredag.

  • Voxen1
    Ms H skrev 2017-10-29 20:46:55 följande:

    Hur har det gått för dig?


    Jag sliter på i garderoben. Fick inte lika mycket gjort i helgen som jag Planerat. Var ute på roligheter istället! Haha! Jag har gått igenom byxor, kjolar, kortärmade tröjor och långärmade tröjor. Jag sorterade i spara, slänga och kanske behålla. Så nu försöker jag använda dessa kläder och se om jag trivs i dem. Jag har klänningar, koftor, väskor och övrigt (saker i garderoben som inte är kläder som nog ska bo någon annanstans ) kvar. Så ska jag tömma garderoben och torka ur och dammsuga.
  • Voxen1
    vallakra skrev 2017-10-28 15:23:12 följande:

    Jodå, jag följde råden jag fått i tråden och det funkade! I morgon får jag hämta hem maken.


    Hoppas att allt går bra för dig och att maken känner sig bättre!
  • Voxen1
    Ms H skrev 2017-10-29 20:51:45 följande:

    Om ni bara visste vad lättad jag känner mig nu! Hällmålningen är klar, tack vare ett par vänner som hjälpt till! Ikväll ska jag skruva upp lite grejer på väggarna, sedan är allt i hallen klart förutom golvsocklar. I köket ska det slipas, spacklas och målas på en liten yta, golvsocklar ska sättas och så ska det städas ordentligt som avslutning på byggandet. Jag ser ljuset i den halvårslånga tunneln! Bonus är att jag dessutom är lättad över att ha bestämt mig angående semestern och bokat nästan allt! Såååå himla skönt! Nu - hänga tvätt :)


    Wow, bra jobbat!
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!