Inlägg från: Voxen1 |Visa alla inlägg
  • Voxen1

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    hon mot strömmen skrev 2017-10-29 18:53:19 följande:

    Skurat källaren, det var välbehövligt och tog bara 3 timmar denna gång. Skönt att det är gjort för att tag framöver.


    Härligt!
  • Voxen1

    Jag blir också avundsjuk på er andra, fast på ett bra sätt precis som gröna säger. Det får mig att resa på mig ur soffan och ta tag i det som behöver göras. Vissa dagar är så tröga, men när jag läser denna tråden så känns det inte riktigt lika motigt :) Tack för all inspiration från er alla!

    Nu ska jag göra som dig gröna, dyka in i helvetesgapet (garderoben) och riva ut allt som inte är kläder eller accessoarer. Återkommer senare !

  • Voxen1
    Ms H skrev 2017-11-03 12:10:34 följande:

    Skulle egentligen jobba idag. Behöver egentligen verkligen jobba idag. Men nej, jag bestämde mig för att ta ledigt, en av få dagar på året jag har möjlighet att bestämma en sådan sak. Jag kommer att få göra jobbet under helgen istället, men just idag var det värt det! Så nu har jag en mys-och-skapa-mer-ordning-och-mer-rent-dag! Varvar soffhäng med att plocka, sortera, förflytta grejer, damma, stryka, dammsuga osv. Och så klämmer jag in lite fixa-inför-resa-grejer också.

    Nån mer som är hemma och fixar idag?


    Låter mysigt, en sådan dag skulle jag också vilja ha!
  • Voxen1
    hon mot strömmen skrev 2017-11-05 19:22:54 följande:

    Har varit bortrest några dagar, skönt att komma hem till ett städat och diskat hem som fixade innan man for.

    Plocka ur bilen lite snabbt när vi kom hem och skickade iväg gubben på sitt jobb. Tog hand om all packning med kläder, kuddar, täcken och allt annat på en gång.

    Har lagat mat, tvättat två maskiner och tagit hand om disken efter det. Så nu känns det som en vanlig kväll på något underligt sätt...


    Kul att åka iväg lite! Visst är det skönt när det är städat när man kommer hem. Bra jobbat att få ordning på all packning! Skönt att starta veckan så.
  • Voxen1

    I helgen slutförde jag garderobsrensningen. Rensade ut massor, men det blev ändå inte så minimalistiskt som jag hoppats :) Istället för att kasta ut kläder som jag gillar, så ska jag stoppa inflödet. Så nu blir det köpstopp på kläder och även skor.

    Sovrummet städades och dammades, alla ytor som ska vara tomma är tomma. För första gången på flera år som det känns luftigt och undanplockat. Så skönt.

  • Voxen1

    Nu ska jag torka golv och städa toaletterna, sedan är jag klar med städandet för idag. Funderar på vad mitt nästa projekt ska bli. Hallen kanske....

    Behöver hitta förvaringsplats för dynorna till utemöblerna. Garaget fungerade sådär. Får kanske göra ett röjande I garderoben och se om jag kan få in dem där. Måste vara lätt att få ut om man vill använda dem.

    Eller så får de bo i garaget över vintern. Hm....

    Vad har ni andra för er?

  • Voxen1
    Ms H skrev 2017-11-07 18:49:24 följande:

    Å vad bra jobbat! Jag ska försöka att slita mig från några av mina finkläder, för jag har bestämt mig att skicka iväg en väska med kläder och prylar till en familj/by på Madagaskar där jag gjort ett besök. Låter kanske konstigt att välja finkläder, men det är väldigt viktigt där nere att klä upp sig till kyrkobesöken, så finkläder kommer att bli väldigt uppskattat. Ops, OT, sorry!


    Låter toppen!
  • Voxen1
    Ms H skrev 2017-11-07 18:45:14 följande:

    Så himla mysigt blev det inte, men det var välbehövligt. Är så sjukt trött! Och liiiite närmare ordning och fint blev det faktiskt här hemma, så det känns iaf bra. Tyvärr blir ju städningen lidande, men det är det värt!


    Ha, ha jag skulle tycka det var jätte mysigt att ha en hemmadag och fixa med grejer i lugn och ro. Men det är nog för att jag alltid blir avbruten av barnen, eller att de ska hämtas eller skjutsas. Mysigast skulle självklart vara en dag när man slapp plocka och städa :)
  • Voxen1
    Ms H skrev 2017-11-07 18:41:40 följande:

    Försöker ta mig framåt på nån front, nånstans. Det går trögt! Har 2-3 små punkter per dag den här veckan på min att-göra-lista, än så länge har jag prickat av en punkt. Och den utförde jag i söndags ???? Det är inte bara städning/rensningsrelaterat, utan blandade grejer jag behöver ta tar i, men... nja, det går helt enkelt inget vidare...


    Idag gick det inte bra för mig. Det enda som jag fick gjort var att plocka ur diskmaskinen och tvätta en maskin. Nåja, det kommer fler chanser. Få se vad som blir uträttat imorgon.
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!