• Anonym

    Vad f*n har någon med att göra vad som ligger i min korg?

    Det svider för att du vet att hon förmodligen har "rätt"....

  • Anonym
    Lebensgefahr skrev 2012-01-10 22:24:54 följande:
    det finns nog tjocka som betalar skatt också ska du se...
    Momsen på godiset menar du?
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-01-10 18:26:33 följande:
    Antar att du aldrig slängt en blick på rökare? Eller alkisar på stan? Eller gäller det bara vid matmissbruk som man ska visa hänsyn?

    Steget är väl ändå väldigt stort från att uppmärksamma en rökare eller alkoholist när man går förbi till att fälla sårande och kränkande kommentarer om folks utseende och shoppingvanor när man är på affären?!
    Skulle aldrig falla mig in att kommentera någons livssituation oavsett om det gäller rökning eller missbruk eller över/undervikt eller något helt annat! 

    Man kan aldrig veta vad en människa har i bagaget och varför den människan gör eller ser ut på ett visst sätt. Har man något vett i huvudet så håller man ina åsikter för sig själva när man träffar okända människor.   
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-01-10 22:23:47 följande:
    Det svider för att du vet att hon förmodligen har "rätt"....

    man vad spelar det för roll? TS och alla andra (inkl mig själv) som har lite övervikt är nog väldigt medvetna om det men det ger väl för fan ingen annan rätt att påpeka det till en person man aldrig har träffat förut??

    Anser du att vi ska börja kommentera alla människor vi möter som är underviktiga, sitter i rullstol, dvärgar, synskadade, hjärnskadade eller alla andra människor i världen, you name it,  som inte är "perfekta" i andras ögon?
    vaddå? jag anser att min åsikt är rätt och då gör det inget att jag går runt och sårar andra människor bara för att jag har lust? 
  • Anonym
    Kunigunda skrev 2012-01-10 22:54:14 följande:
    Varför är det inte OK att påpeka någons fetma, men OK att driva med någons fulhet? Varför har vi öht rätt att sätta oss till doms över varandra?
    Därför att fula människor har självdistans kanske.
  • Anonym

    Fy så taskigt sagt!

    Jag går inte och tittar i folks vagnar men ibland går det ju inte undvika att se. Tex om en familj där alla är överviktiga bara lägger upp färdigrätter på bandet kan jag sucka lite inombords. Men jag skulle inte ens ge dem en enda blick som avslöjar vad jag tänker. Man får väl ha lite taktkänsla..

  • Anonym

    Den människan hade fått en rak höger av ren irritation utav mig - Hon ska skita fullständigt i vad andra människor handlar och äter, helt enkelt.

  • Anonym
    Anonym (M) skrev 2012-01-10 23:03:05 följande:
    personen ifråga kanske har kämpat länge med att gå ner i vikt och faktiskt unnar sig godis en enda gång på hur länge som helst efter att ha gått på superstrikt diet!
    Alla som går på superstrikt diet borde ha varningsflagg så alla vet att de inte skall säga något taskigt till just den personen.
  • Anonym

    Det var en vidrig människa du mötte i affären helt enkelt, trösta dig med det. Människan är förmodligen bitter och ensam :/

    jag hade blivit jätteledsen och känt mig förnedrad!  

  • Anonym
    emmachristina skrev 2012-01-10 23:23:04 följande:
    Haha, den tjejen som kommenterade det kan ju inte vara riktigt frisk.
    Hon var inte blind iaf
Svar på tråden Vad f*n har någon med att göra vad som ligger i min korg?