• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Holly - ja precis, då får du en ny faktura och betalar till hans konto i en bank i London.

  • CurlyRed

    Världens värk runt äggstockarna... Testade ÄL och japp 2 feta streck min kropp är på g igen... Helt otroligt! Blev lite fnissig... Ska man köra sänghalmen igen.... ??? Vad är oddsen att man blir gravid tredje cykeln i rad... ??

  • CurlyRed

    Åh grattis Zin!!! Det måste varit äggledar operationen och lite IL som gjort susen . Härligt!! Jag fick ut ett gammalt resultat fr FBC 14 mars, dvs 6 dar före missfallet m Leukocyter på 10,2... Hade 4 innan jag blev gravid, så det syns så tydligt vad som är på gång i kroppen innan missfallen... Nu gäller det att få bort polypen och boosta m massa IL

  • CurlyRed

    Ja, hittills har jag haft 4 som lägst och sen 8,7 och 7,5 och nu 10... Lully hur ofta tar du IL nu när du är gravid? Är det fortfarande var 3e vecka? Glad påsk alla !!

  • CurlyRed

    Jag har istället bara Leukocyter Lymfocyter ingår inte i vanliga Blodstatus som Gyn brukar märka för på remissen. Ska försöka testa Lymfocyter också på tis. Men 1,0 på Leukocyter låter ju väldigt lågt! Ska försöka äta lite bättre igen m mindre gluten, mjölk, socker och koffein och se om det hjälper. Kan det även va polypen som spökar och påverkar immunologin och blodvärdena? 5,6 mm var den sa läkaren på HSG röntgen. Längtar tills jag får ta bort den...

  • CurlyRed

    Lillih - vad kul att höra från dig och STORT GRATTIS!! Underbart!! Så då blir nästa överraskning om det är 1 eller 2 då😉... Stor kram! ZIN- när är det dags för ÄP för er, så jag vet när tummarna ska börja hållas😊?

  • CurlyRed

    Välkommen Pechi! Vi bodde på Diamond hotel Plus - och so Zin skrev så blev vi gravida den helgen😊 tyvärr missfall senare, men mycket bra hotell! Boka direkt med hotellet och inte via boknings siterna, det är billigare. Lycka till!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!