• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej Myris!!! Hur har ni det??? Är sååå nyfiken att få höra allt!! Stora kramar!!

  • CurlyRed

    Poussin - låter som en bra plan smitta dig med baby hormoner överallt närmsta veckan ! Ego- själv vaknade jag på skakiga ben, nervös att gå på toa nu kl 07 (nattens andra kisspaus)... Gissa varför? Jo det var en söndag morgon kl 07 som jag i januari gick på toa och upptäckte hela trosskyddet nerblodat med massor med klarrött blod... Det skulle varit för 1v sen idag dvs v6+0 och idag v7+0. Men allt gick bra idag kunde ta min fragminspruta kortison och pregesteron och krypa ner i sängen igen... Imorn är det dags för UL och få alla blodprovs svaren (HCG och alla prover till dr D). Hoppas få se ett hjärta... Väldigt läskigt... Tänk om vi inte gör det.... Den kan ju ha fäst senare, så vi kanske inte är lika långt gångna. Ska försöka njuta av en ledig dag och inte oroa mig... Men gissar det blir svårare imorn förmiddag... Håll tummarna för oss imorn!

  • CurlyRed

    Tack bästa Poussin och Myran för underbar peppning ! Ja känns ju lite knäppt att gå och önska man ska börja kräkas men man har nån sån konstig bild att det är "mer säkert" ju sämre man mår, men så kanske det inte alls är . Min mamma fattade tex inte att hon var gravid med mig förrän andra mensen i rad inte dök upp, dvs då var hon redan i v9-10 typ. Så vi kanske har få symptom i släkten Myran: härligt att hormonerna sätter fart på kroppen precis som dom ska! Hur går det med prednisolonet? Känner du några biverkningar? Svårt att sova på kvällen tex? Kramar!!

  • CurlyRed

    Tjorven - tack söta du för peppande ord ! Vi bestämmer att du är synsk och ser in i framtiden tycker jag ! Lillih - vad du fick vara med om!! Missat att det var nationaldag, vad galet! Så fick ni boka om era hembiljetter till tisdag? Intressant att han tror ni behöver hysteroskopi, det var ju samma för oss, han upptäckte en polyp (vilken nu sitter kvar eftersom vi inte kan göra hysto när vi är gravida)... Han är väldigt duktig och grundlig på VUL tycker jag. Önskar fler vore det här hemma också! En större livmoder har jag tyvärr aldrig hört något om. Men skulle det vara negativt då? Själv har jag en bakåtlutad livmoder, men det var inget att oroa sig för tyckte han. Så då blir det IVF för er nu med stöd medicin? Men ingen IL? Eller missförstod jag? Stor kram till dig!

  • CurlyRed

    Tack för alla tummar!!! Hjärtat slåååår !!! Och HCG hade dubblats från mån-ons förra veckan! Såååå lycklig!! "mer gravid än så här blir du inte" sa Gyn när jag berättade i mina nojor över att jag har så få symptom ny UL tid nästa vecka när jag hoppas kunna få ett foto också! TSH hade däremot stigit ännu mer till 3,8..... Måste höja Levaxin rejält! Hoppas bara inte en så här hög nivå är farligt nu i början av grav.... Blir att rådgöra m dr D ikväll över mailen.

  • CurlyRed

    Myran - nu kommer det gå vägen! Stort lycka till !! EGO - bokade in BM för inskrivning idag, hon verkar sååå rar - och otroligt nyfiken på imminologi och Aten Men är fortfarande nervös... Det var efter jag bokat det sist som missfallet kom... Så nu blev jag extra nervös och så sprang jag till tåget och fick ångest för det... Herregud vad man nojar Fick svar av dr D idag iallafall m ordination, blir nytt IL nästa vecka.

  • CurlyRed

    Poussin - raraste vän!! Hoppas allt går bra! Försök fokusera positivt även om jag förstår att man blir nojig! Stoooor kram!!

  • CurlyRed

    Lätt att bli förvirrad här, men ingen fara, vi är ju så många som redan gått igenom allt . Maila bara dr Dimitri och presentera dig och säg att du är intresserad av att bli patient till honom. Då får du ett Registrations formulär m mail. Där fyller du sen i er historia och även medicinsk historia i båda era släkter. Dvs när du fyllt i denna har du automatiskt fått med en summering av dina journaler. Om ni gjort många ivfs etc, kan det vara enklast att bifoga en lista separat över dessa. När du mailat iväg dessa, så återkommer dr D med en tid för telefon konsultation då han ger sin syn på er historia, om det finns risk för immunologiska orsaker för er och vilka möjligheter ni har framåt. Han är trevlig, lätt att förstå och prata med. Lycka till!! Bor själv i Stockholm, så kan inte ge tips på IVF klinik i Skåne. Men hör med Zindandel!

  • CurlyRed

    Holly- tyvärr kan du inte veta det enbart av de svenska testerna. Jag hade tex ok på dessa. Men immunologiska problem som förhöjt Tnf-alpha och CD3 på de amerikanska testerna. Min sambo var också motvillig i början eftersom det här blev en extra kostnad, när vi "ändå" hade landstings försöken gratis. Han ansåg först att vi skulle göra klart de IVF vi hade på landstinget och sen åka till Aten om det behövdes. Men har man immunologiska problem då spelar det ingen roll hur många IVFs eller ÄD man gör. Kroppen kommer ändå stöta bort söla embryos! Och tyvärr blir det bara än mer aggressivt ju fler åtetföringar och hemmaförsök man gör... Det som fick min man att ändra åsikt, det var dels den här förklaringen, dels att det var så många tjejer här som lyckats bli gravida direkt efter behandling trots många års misslyckanden innan. Men det avgörande tror jag var telefon mötet med Dr Dimitri, vi hade högtalarfunktion på så även han kunde delta. Tror det blev mer verkligt för honom efter detta. Lycka till Holly!

  • CurlyRed

    Holly - jag har samma som du. Gjorde 2 IVF och 3 FET utan ett enda plus. Innan hade jag även försökt m hemma försök i 2,5 år med ägglissnings stickor och dyl. Men inte ett enda plus på 4,5 år... Så testade vi med fragmin, prednisolon och progynon på 4e FET och plussade! Men missfall v6. Det var få vi tog första plan till Aten. Ni behöver inte bestämma nu om ni ska åka, det gjorde inte vi heller, det är en process man måste bearbeta. Men maila dr D och be om registrerings papper, fyll i er historia och ta ett telefon möte, så kan ni bestämma sen. Då blir det nog enklare för din sno med kanske

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!