• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Fettämnet Hahaha - skulle varit "hoppas det håller sig så"

  • CurlyRed

    Zin- mår bara bra, njuter av sol och massa golf i Portugal ! Men igår blev det riktigt drama... Hade redan haft ordentligt med mens i 2 dagar och trodde det skulle fortsätta så... Men på hål 25 på banan så känner jag helt plötsligt att det börjar "rinna över". Ursäktar mig med en binda bakom en buske... Men det går inte att hejda... Mama Mia vilket blodbad (= sluta läs för kräsmagade!) jag hade kjol och det vara rann länga benen ner i skorna... Vita strumpor och vita golf skor behöver jag säga mer... Får sätta mig på gräset och vänta på min älskling som kom i nästa boll som tur var och kunde ringa efter en golf bil som kunde skjutsa upp oss till omklädningsrummet... Stod sen i duschen i en timme och det vara rann och rann.... Klumpar, blod om vartannat... En sååå söt städerska kom till vår hjälp och torktumlade mina kläder som jag dränkt i duschen... Och kom med handdukar och allmänt stöd. Kunde inte ett ord engelska men snackade konstant på portugisiska och förstod precis vad som hade hänt. Efter en timme var det värsta över och kläderna torra igen, fick på mig en binda och kunde linka in i en taxi som tog oss tillbaka till hotellet. Började med missfall tabletterna som hjälper livmodern att dra ihop sig igen. Det konstiga är att jag inte ens haft nån mensvärk... Känner ingenting. Redan på kvällen åkte vi iväg och åt middag i en grannby och idag har vi spelat hos mina föräldrar i en annan ort. Har nästan slutat blöda helt... Så slutet gott... Men när jag satt där själv på gräset igår med blod och klumpar forsande så kände jag mig väldigt liten... Vilka krafter och man kan inte göra nånting för att hejda det... Vilket drama... Och lite pinsamt att min svenske golf tränare var den förste som kom fram och såg blod badet... Men han var väldigt rar! Ja, vilken dag det var igår... Kommer aldrig glömma den...

  • CurlyRed

    Tack alla fina vänner ! Allt verkar ha kommit ut första dan, så nu har det nästan slutat . Spelar grym golf idag och vunnit över killarna . Snart resturang middag! Kram alla!

  • CurlyRed

    Holly - låter som ni är på rätt spår! Du kan absolut fortsätta med immun behandling både på färsk IVF och frysta. Men gissar att dr D föredrar färska för då hinner man planera in IL och om du behöver Humira el dyl för antikroppar innan och kan även stärka ägg kvaliteten med tex Fertile XX och inofolic innan ÄP. Han brukar vilja ha ca 45 dagar minst för behandling innan IVF börjar. Hoppas Huddinge är ok m fryst före FET. Det är tyvärr inte Akademiska dit vi är överflyttade pga vårdkön...

  • CurlyRed

    Hemma igen efter semestern och första dan på jobbet. Uppdatering från mig: missfallet över, slutade blöda i lördags, skönt! Bara lite spottings kvar. Ägnat dagen till telefon köer... Men fick bra utdelning blir HSG röntgen av äggledare imorn bitti och uppstarts möte för ny IVF på Ackis på förmiddagen! Bokat hysto operation också, men fick inte tid förrän 18 april och då hade jag hoppats börja spraya redan... Får ligga på och ringa och försöka få avbokningstid... Någon som vet om man kan spraya nedreglering samtidigt som hysto??? Kram alla!

  • CurlyRed

    Tack Poussin och Zin . Mailade dr D nu och frågade om hysto och IVF. Men när vi pratade om det i Aten så kunde man börja m IVF direkt efter (i Sverige skär de ju inget snitt i slemhinnan utan tar bara bort polypen till skillnad från Peny's mer grundliga hysto i Aten).

  • CurlyRed

    Holly - om du redan nu vet att du vill åka till Aten och ta immunproverna mot USA och även vill betala för att ha konsultation hela IVF och grav, då ingår tel samtalet. Men då betalar du nu för allt utom USA proverna. Dvs runt 1000?. Fryst går säkert bra med. Viktigaste är ju att ni tagit USA proverna, fått analys och behandling enligt dom av dr D. Och sen ett antal IL dropp innan FET. När har ni tänkt åka till Aten? Mån eller tis behöver man vara där för att USA proverna ska hinna med kurirplanet i tid.

  • CurlyRed

    Steg 1 klart HSG visade fri passage av äggledarna. Så cystan som dr D såg på VUL verkar iallafall inte påverka passagen. På väg till Ackis nu för inskrivnings möte för nästa IVF. Känns så skönt att va igång igen!!

  • CurlyRed

    Steg 2 klart med menopur och långa protokollet. 2 embryos får vi tillbaka vi är tydligen kvalificerade nu när man är över 35 och gjort 2 IVF's (& 4 FET) redan. Däremot ville de invänta biopsi svaret på hyston den 18 april... Så blir inte ÄP förrän v23-24 beroende på när nästa mens behagar komma... Får tänka positivt att jag nu har 2 mån att börja träna, äta sunt och ladda m inofolic och Fertile XX och flera IL . Kram alla!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!