• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    xxx4 skrev 2015-09-04 22:05:45 följande:

    Känns ju bra om det är inom Serums regi men orolig för att opereras på sjukhus i Grekland pga resistenta bakterier. Ska prata med Penny. Vad gör kirurgerna i Aten vid hystro som de svenska kirurgerna inte gör för att se? Den gyn ja hade på Sabbatsberg är specialicerad på fertilitet o frågade mig om jag ville ha inplanteringssnitt. Gör självklart hystro i Aten om det ökar chansen att lyckas men bara om det behövs o ger mer än information. Gör ju inte gärna en operation( som hystro är) utomlands i onödan.


    Ingreppen går överhuvudtaget inte att jämföra. Hos P tas allt bort som inte ska vara där, livmodern bokstavligen dammsugas och det gör man inte i Sverige. Oroa dig inte för att "opereras utomlands", jag skulle alla gånger välja det före Sverige för de är betydligt noggrannare. Jag skulle hellre säga inte en operation i onödan, bättre att göra det ordentligt om det ändå ska göras!
  • Zinfandel
    lill111 skrev 2015-09-11 09:32:56 följande:

    Behöver snabb input! Vilken bakteriescreening ska man ta hos penny??? Finns ju två, en 7 in one eller 10 in one???


    Om du har råd är det lika bra att gå all in och köra den stora, ju mer info du får desto mer kan behandlas vid behov!
  • Zinfandel

    Kräm är nog inte för våra sammanhang Flört

    I Sverige finns bara Lutinus & Crinone, injektioner finns på licens. I många andra länder kan du köpa Utrogest som kan tas både vaginalt & oralt.

  • Zinfandel
    AtenJenny skrev 2015-09-11 20:16:50 följande:

    Hej! Mitt namn är Jenny och jag är sjuksköterska/operationssjuksköterska. Jag och min svenskutbildade man som är gynekolog driver en mottagning i Aten och vi opererar, förlöser, gör ivf mm på sjukhuset mitera som är väldigt bra. Dock vet jag att den grekiska vården är ibland svår att förstå sig på ibland även om den är väldigt bra. Jag ville egentligen bara önska er alla i tråden stort lycka till och jag beundrar er kamp. Om ni behöver hjälp med något så hjälper jag gärna till. Med vänlig hälsning Jenny


    Hej Jenny, jag inboxade dig efter ditt förra inlägg för 1,5 år sedan men du svarade aldrig, du hade säkert kunnat bidra med mycket till många! Har ni någon hemsida än? 
  • Zinfandel

    Nu är det inte min sida Flört men tack ändå Glad Vi är mååånga som skrivit där!

    Du får ta väldigt mycket kräm för att komma upp i relevanta doser, vill minnas att en klick är 20 mg och även om 80 mg kräm motsvarar 200 mg supp så blir det väldigt mycket smörjande om man ska upp i minst 400 mg vilket oftast behövs och man ska ju byta smörjplats, det var med det jag menade att svenska krämer kanske inte i första hand rekommenderas till dem som gjort flertalet IVFer (puh, det blev en lång mening Flört) . Men prova och testa ditt progesteron och kom gärna tillbaks med provsvar så får vi teorin bekräftad, jätteintressant!

  • Zinfandel
    UndrandeSökare skrev 2015-09-17 13:18:58 följande:

    Studier har visat att kvinnor som får upprepade missfall kan få en injektion immunglobulin för att minska missfallsrisken.

    Källa:
    http://www.niomanader.se/missfall/

    Är det någon av er i tråden som fått en sådan injektion?


    Ivig har använts väääldigt mycket i UK & USA men man har mer och mer gått över till IL eftersom det är smidigare, billigare, färre biverkningar och samma resultat. Jag har provat Gammanorm & Octagam, Fascinerande att Christiansen provat det Solig

    OneLife - hör av dig Hjärta
  • Zinfandel
    mom2012 skrev 2015-09-30 19:00:28 följande:

    Lill111 vågar du ta 500 mg per dag? Jag tog 300 mg och jag tyckte jag tog I jämfört med rekommendationerna.

     


    Du kan ta upp till 1000 mg/dag Kyss Finns många studier på förbättrad äggkvalité vid 500-1000 mg.
  • Zinfandel
    AnnC skrev 2015-10-04 18:01:28 följande:
    Känns alltid bra när man fått sig en dos

    Kan också tänka mig det handlar om lite procentfördelning men antar att D inte skulle avslöja det helt sen kan jag också tänka mig det egentligen bara ger indikationer och inga säkra svar egentligen. Men som uppenbarligen fungerar tillräckligt bra men det är väl ingen annan av "immundoktorerna" som jag vet om som följer upp på detta sätt med fbc? Jag tycker ju det känns tryggt... Även om det är lite stressande ibland.
    Precis så är det Skrattande
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!