• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Låter härligt med bröllopssviten! Enjoy!!!

  • myran6801

    Hej! Har äntligen fått mailsvar fr Dr D och han ska ringa i eftermiddag. Vad ska jag fråga eller är det han som sköter utfrågningen?

  • myran6801

    Hej vänner!

    Attans jag missade Dr D med 10 minuter! Han hade ringt precis innan vi hann tillbaka fr vår promenad på eftermiddagen. Han mailade att vi skulle höras i veckan.

    Curly, låter som ni har det bra. Hälsa Dr D!

    Poussin, spännande att ni sätter igång nu. Håller tummar och tår det vet du!

    Kram

  • myran6801

    Curly curly, vad läser jag att Dr D hittade en massa jox. Jag fattar ingenting, varför ser svenska läkare inget eller berättar de inte allt för oss. Tycker denna värld är en enda stor sopstation, så mycket skit och aldrig någon som riktigt kan ge en svar.

    Hoppas det går bra hos gyn idag. Kram kram

  • myran6801

    Jag har varit på Sabbatsberg. De skulle ta bort en polyp som Sophiahemmet sett, men när jag vaknade upp ur narkosen berättade läkaren att det fanns ingen polyp!!!!!! Ett halvår av väntan på Ivf till spillo.

  • myran6801

    Zin, härligt go i dig! Du imponerar verkligen. Det skulle vara kul att höra samtalen i fikarmmet, du kanske är deras stora snackis där på sjukhuset.

  • myran6801

    Har nu haft ett långt samtal med Dr D. Jag hade glömt att han skulle ringa idag men som tur var var jag hemma. Han frågade massor och var inne på att jag kan ha immunoproblem men han var också noga med att säga att min ålder gör det svårt. Han kommenterade att mitt östradiolvärde var högt (263) vilket han trodde berodde på en cysta. Nu ska min man och jag prata igenom allt och sedan ska jag kontakta Dr D igen bestämde vi.

  • myran6801

    Hej tjejer! Lustigt här är en till som fått vänta på mensen denna månad! 29 dagar var denna cykel, brukar vara 25! Har inte bestämt hur vi gör med Aten än. Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!