• Tumvante

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Cattis11 skrev 2018-02-05 09:27:04 följande:

    Ärligt talat!!! Är allt detta värt för att få ett barn?! Nu tror jag att jag ger upp, hur mkt ska man orka.... 9 år har gått, ett förhållande sprack. 9 missfall med första killen och 2 nu med den nya mannen. Är de värt detta?! Il dropp och alla andra mediciner har inte fungerat. AB kur för ureaplasma. Ingenting funkar.

    Vad är felet!!!!


    Och intet att se på utredning? Jag har 5 misslyckade graviditeter bakom mig, mina prover visar inget, men läkaren säger att 8mmunförsvaret kan vara lite för överaktivt, och jag får nu IVIg. Har du behandlats?
  • Tumvante
    Niskan15 skrev 2018-02-17 17:02:54 följande:

    Stort grattis och lycka till! Håller tummar och tår för er <3


    Tack så mycket, vad snällt <3
  • Tumvante
    PeeWee44 skrev 2018-02-19 17:32:33 följande:

    Ååå nej fy så jobbigt. Jag fick lika förra året. Då tyckte jag det var bra att veta att det fäste. Har du kollat dina hormoner? Mina brukar kunna variera väldigt.

    Varma kramar


    Kollade hormoner förra gången, då låg progesteron på 63, när jag var typ 3_4 dagar efter ÄL...

    tack så mycket... det börjar kännas mer o mer omöjligt. Det blir mensblodstest nu.
  • Tumvante
    finee skrev 2018-03-02 08:55:19 följande:

    Mja... många skulle nog inte säga att det helt kvittar om man har inga, ett eller tre barn när man ställs inför fertilitetsbehandlingar. Men jag respekterar såklart att det är din uppfattning.

    På Serums hemsida finns massor med information om vilka olika undersökningsr/utredningar de gör. Jag var i Aten söndag-torsdag och hann med både immunutredning hos Dr D och hysto på Serum samt springa runt på apotek och turista lite Jag hade även gjort Serums mensblodstest ett par månader innan jag åkte dit.


    Även om det är OT, så är hade detta varit bra mycket tuffare för mig att gå igenom om jag inte hade min dotter. Längtan må vara stor, men vid varje misslyckande har jag kunnat se på min dotter och vara gudaglad att vi har henne.

    Men oavsett sitter vi i en jobbig och orättvis båt.

    Själv måste jag nu skicka nytt mensblodstest... sega postnord har nog sjabblat bort mitt brev. Rekommenderat nästa gång.

    Och ägglossning på g, nytt försök.
  • Tumvante

    ... men betalar man för fertilitetsbehandlingar själv så kvittar det väl. Men jag förstår att det offentliga har gränser. I DK hjälper de även med barn nr 2 för kvinnor under 40.

  • Tumvante
    finee skrev 2018-03-02 22:41:13 följande:

    Vet inte om ditt svar var riktat till BusigaSyrran..? Jag har alltså av samma uppfattning som dig; att det antagligen är tuffare attgå igenom allt det här om man är helt barnlös. Såklart är det otroligt orättvist och hemskt ändå, men precis som du säger tror jag det finns en skillnad.

    Vad jobbigt att du måste skicka ett nytt test till Serum Otur!


    Det var nog för att ge dig medhåll :)

    Ja... drygt som tusan!
  • Tumvante

    Jag känner mest att det hade varit tyngre utan min dotter, att hon spelar en stor roll i min lycka. Men att vi alla har en tyngd råder det inget tvivel om.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!