• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Poussin: har du fått rätt på provsvaren eller behöver du hjälp? Bra att tnf var bra men nk o antikroppar så det var ju rätt beslut att åka.

  • Zinfandel

    Poussin: har du haft tele med Dr D nu om proverna? Jag vet att han inte lägger nån större vikt vid vilket fsh man väljer men A Beer säger att man ska undvika gonal om man har höga CD19+/CD5+. 

    Curly: super! Kan du fråga honom om Gestonesprutor, antar att både jag & Poussin kommer att behöva det. Kan ha skicka eller kanske du kan ta med, tror det blir svårt att få ut det här. 

  • Zinfandel

    Tack Curly & Poussin, allt kommer att ordna sig, jag har aldrig tvekat Flört Man måste bara alltid kolla precis allt, alla journaler, alla prover, allt, allt, allt. Jadå, jag kör alla parallellspår så det är dags för nästa läkarbesök i eftermiddag. I fredags fick jag ju svart på vitt så nu är det inte längre om frågan om det ska göras utan när. Tradig väntan men det är v´bara att göra nåt kul så länge så vi sticker nog & åker skidor Tungan ute Ja, det blir säkert en anmälan, såna här missar får de bara inte göra.

    Poussin: låter ju strålande! Haha, jag känner ofta att när jag ska återge vad Dr D sa så låter det inte alls lika proffsigt & självklart längre Flört Go, go, go girl!!

    Curly: Lycka till med provtagningarna!

    Vi får snart ytterligare en medlem här inne, en tjej från mina trakter är på gång och det ska bli skönt att få en kompis som hjälper till att bearbeta vården här nere Skrattande Nu ska jag ringa och följa upp remisser, skynda på operation mm!! Och så ska jag på spa och bli omhändertagen Solig

  • Zinfandel

    Curly: jaha, då är du snart i min soppa... Vi fixar det här tillsammans och stort lycka till imorrn!!

    Själv hade jag ännu ett märkligt gynbesök idag, kan man köpa examen i tuggummiapparater nuförtiden?! Upplevelsen finns återgiven i 40-tråden Flört 

  • Zinfandel

    Gör ett snabbinlägg: äntligen hittade jag rätt läkare och Helsingborg kan operera redan om 2 veckor!! Tjohhoooo, jag är i mål!!! Som vanligt, det gäller bara att komma till rätt person.. Snart är jag med i matchen igen!! Tänk att man kan bli så glad över att bli steril haha Flört men det är jag ju redan ändå Glad Hoppas jag vågar tro på detta nu. Yes, yes, yes!!! 

    Curly: om du har svårt att få till hysteron i Sthlm så kontakta denne läkaren i Hbg, han var väääldigt medgörlig och hade väldigt bra resonemang! Dock saknade han lite spermiekompetens men man kan inte få allt Skrattande 

  • Zinfandel

    Curly: åhh vad skönt att det löste sig så bra! Lätt avis är jag på er i Stockholm som mer eller mindre bara kan ringa och boka tid.. Är jag den första här nere som  behöver allt detta?! Nåja, nu är marken krattad till kommande Skrattande Jag tycker dock att nån av ska ta tag i att hitta nån annan som sätter IL, man ska ju inte behöva betala 3000 för det... Jag vet, det är bekvämt men om ni alla ringer 1 eller 2 så har ni iaf kollat lite alternativ. Pengarna är ju roligare att ha till annat - bebis tex Kyss

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!