• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Mumwanna - många grattiskramar till plus !!

  • CurlyRed

    Singoalla: vet inte om du fått svar än om dina frågor om din IVF plan från Peny?

    Vi var där i juni och gjorde IVF på SERUM och fick liknande medicin och doser som du. Peny är oerhört erfaren och proffsig så du kan lugnt lita på hennes plan! Intralipider kan du få vid behov där oxå, eller om du hellre väljer IVIG.

    Eftersom du skrev att du åker ner för Laparoskopi mot Endo så kanske du bör testa IVIG istället för IL, eftersom intralipiderna kan förvärra endometrios.

    Stort lycka till ! Och njut av Aten!

    Har du några frågor mer specifikt om IVF på Serum får du gärna inboxa mig.

    Kram!

  • CurlyRed

    Stumpan - jag fick samma kur som Mumwannabe av Peny, först doxyferm till plus och sen 5 dagars kurer m Zithromax från plus och till V8. Så försök testa detta! Vet tjejer i USA som även fått AB sköljningar av livmodern mot Hidden C, både innan och efter plus. Hon lyckades få 2 barn efter många missfall och misslyckade IVF. Ge inte upp vännen! Även om jag vet precis hur du känner (trots att vi "bara" fått 3 MF)...

    CHE stor grattiskram till fint HCG!

  • CurlyRed

    Stumpan- en fråga till, har du gjort Laparoskopi oxå hos Peny och kollat om du har Endometrios? Det kan ju oxå leda till missfall om du har vätska i äggledarna som sen påverkar miljön i livmodern efter implantation.

  • CurlyRed

    Snart Gravid: till mig har de sagt att FET kan göras cyklerna i rad (bara vid ET det är bra att vänta en månad).

    Aylak: stort lycka till hos dr D!!

    Maxad: mina cykler blev längre både av Agnus Castus (och jag slapp spottings) och även senare av Fertile XX. Så där hade dr D fel när det gäller mig iallafall????. Gällde flera månader i rad, så ingen engångs grej heller.

    Kram och ha en fin helg alla goa tjejer??!

  • CurlyRed

    Mum och Che; grattis

    leah och Katt: styrkekramar till er!

    Katt: rekommenderar Peny varmt för Hysto!

    Singha: Ferritin har väl m B12 brist att göra? Jag har oxå det och äter höga doser B12. Finns på Apoteket (men man behöver ibland fråga om det så tar de fram) och på Hälsokosten (jag köpte ekologiska där som enbart är B12, eftersom B-vit mix har för låg dos B12.

    Egen uppdatering: har själv tjatat mig till en bedömning inför att ev få Laparoskopi, har fått läkartid på onsdag. Alla tummar tas tacksamt emot att jag får en OP och snabbt . Ska bli så sjukt skönt att få veta om jag har Endo och kunna operera bort inför nästa IVF!

  • CurlyRed

    Singha - insåg att jag inte var så tydlig ang Ferritin, det är i första hand tecken på järnbrist, men kan även bero på både järn och B12 brist, googla på internet medicin så ser du mer info.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!