• Lully Hill

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zinfandel skrev 2012-04-13 08:04:19 följande:
    Tack tack Poussin! Börjar bli nervöst nu, nu är det now & never, känna det som.. Drömt "IVF-drömmar" de senaste nätterna, allt från bebis till misslyckande Drömmer Bara å köra!!
    Zin- tänker på dig idag! Hoppas det gick bra vännen! Hjärta
    Varje litet steg är ett steg framåt
  • Lully Hill

    Zin- toppen resultat! Håller tummarna de håller sig så du får ut många ägg! Lyllos dig som hittat doktor som skriver ut IL! Vi har fått problem här i Stockholm. Det är så många tjejer som söker sig till kliniken nu att de inte våga tillhandahålla medicinen. Vi måste ha med oss påsarna hädan efter! Vet ännu inte hur det ska lösas. Kanske får de skickas från Athen om gyn inte skriver ut!!

  • Lully Hill

    Japp droppet hjälper de till med men påsen måste vi ta med! De har beställt så mycket IL och det används inte i deras verksamhet annars. De är rädda att det börjar ställas frågor. Det har blivit ett problem att vi är så många som kontaktat dem.
    Jag har mailat Dr D och bett om ett recept men det svarade han inte på. Jag ska maila igen och be att han skickar. Troligen behöver jag bara två påsar till men detta blir ett problem för alla i Sth. Vi skulle behöva fler här som sätter droppet eftersom vi verkar vara många som behöver hjälp.

  • Lully Hill

    Ps. Jag fick IL en vecka innan ÄP och dagen innan ET. Sedan efter plusset. En vecka efter tror jag. Jag tog ingen IL innan sprutstart.

  • Lully Hill

    Jag känner ingen. Man behöver slangar, nålar och helst koksalt och maskin. Men i Athen fick jag IL outspedd utan maskin rakt in i blodet. Då beövdes bara slang o nål. Det gick ju det med.

  • Lully Hill

    Holly, det beror nog på när du planerar ivf? Om det är nu snart får du IL i Athen men om du inte har något planerat kanske du ska vänta. Det berättar Dr D. Försök att köpa med dig många påsar IL av Dr D el få med ett recept. Det är svårt att hitta någon här hemma som vill skriva ut IL.

  • Lully Hill

    Zin lyckatillkramar från mig!!! Jag fick inte IL efter ÄP annat än dagarna efter ett pluss om jag kommer ihåg rätt. Ska kolla i min mail hur det ser ut!

    Poussin redan 10 v!!! Kram

  • Lully Hill

    TLC HaHaHa!!! Tänk om det vore så enkelt!!! Nä, lite TLC mår nog alla gravida kvinnor bra av men våra problem är mer komplicerade än så!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!