• fridalilla

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Hej! jag har varit på informationsmöte på rmc i malmö. Ska börja med hormonsprutor i april :) Dem är hur trevliga och glada där och vågar fråga dem vad som helst! 

  • fridalilla

    Den 16 december fick vi förfrågan om ivf och var på infomöte den 8 feb. Ska börja ta sprutor i april :) du får tänka att det är värt väntan. För förhoppningsvis är det de.

  • fridalilla

    god kväll :) bara bra här, sj? på informationsmötet är det bara du och din partner. först får ni träffa läkaren som gör VUL på dig för att bestämma om du ska ha den korta eller långa behandlingen. sen får ni all information av sjuksköterskan. Hon går igenom vilka sprutor man ska ta (man får testa sticka sig i magen), och en allmän planering över behandlingen. Ni bestämmer även tillsammans när ni ska börja :) Man börjar ta första sprutan dagen efter mensstart, och vi är beräknade att börja den 11april,men det är som sagt beroende på när mensen kommer!  Vad är BCP?

  • fridalilla

    Jag ska inte ta några piller! Jag vet inte vad som avgör om man får kort eller lång behandling, men läkaren bestämmer det. Den långa måste man först ta ett slags nässpray för att minska ens hormoner tror jag. Det gör man en månad, sen får man börja med hormonsprutorna. Det var jättemånga som skulle göra ivf så vi fick vänta. Men tiden har gått snabbt :) bara en månad kvar nu :)

  • fridalilla

    Grattis :) en bit på vägen :) förhoppningsvis får du börja i juni då! :) håller tummarna att du får tid snabbt

  • fridalilla

    Grattis till ingen operation! :) hoppas tiden går snabbt till mötet! Minasera välkommen! Hoppas 2a försöket lyckas :)

  • fridalilla

    Det är beräknat att jag börjar den 11 april, men det beror på när mensen börjar! Hämtade ut sprutorna på apoteket igår, så känns lite mer verkligt nu :P
    minasera: ha en trevlig resa! 

  • fridalilla

    Grattis till er som lyckats! :)  Jag tror det var i december jag fick lapp om infomöte och vi fick tid i februari. nu ska jag vänta till april eftersom det var fullt upp på kliniken.   Det bryrs på Tany när du får börja. tror de hoppar över första mensen , eftersom man ska ta vitaminer i en månad innan man börjar. hoppas du inte får vänta så länge som jag! På mötet ska du gärna veta hur lång menscykel du har och när du hade senast mens.

Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö