• fridalilla

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Maybe skrev 2012-09-28 19:17:22 följande:
    Jag såg precis att jag börjat blöda, inte färskt blod utan brunt. Jag ska ha mens på tisdag och brukar aldrig ha mellanblödningar annars. Vet inte kommer mer än det som kom när jag va på toa. Tror ni detta ställer till med någonting? Jag ska börja spruta med Gonal-F på onsdag... Rmc inte öppet :/    

    Ta ett grav test för säkerhet skull! Om du ska börja spruta dag 2 så se i morgon om du blöder och börja ta sprutan. Sen är det bara att ringa på måndag och säga att du fått din mens.
  • fridalilla
    Maybe skrev 2012-09-28 19:46:01 följande:
    Det finns inte en chans i livet att jag kan vara gravid tyvärr. Min mens går ju alltid som en klocka. Alltid 26 dagar och detta är  typ 5 dagar för tidigt... Det har nog aldrig hänt i hela mitt liv Iofs känns det som jag har pyttelite mensvärk (vanlig mensvärk ligger jag och kvider och mår illa och blir sängliggande mer eller mindre hela första dagen), jag känner någonting iallafall... Varför händer sånt här bara en helg!!    

    Okej kommer inte ihåg om du berättat vad som är fel hos er. Om det är pga dålig sperma kvalitet så kan det hända mirakel ändå ;) men kroppen beteer sig konstigt under ivf . All väntan och oro kan ge en fnatt.
  • fridalilla

    Okej. Tråkigt :( förlåt om jag är nyfiken , och du behöver inte berätta om du inte vill. Men vad orsakar de? Har aldrig hört de innan ..

  • fridalilla
    Karin13 skrev 2012-09-29 16:28:58 följande:
    Grattis!!! Då är vi snart ruvare båda två:) Själv är jag redan trött på att vänta... Fast jag bara är på Rd 2. Man går och känner efter och känner efter även om man vet att det är omöjligt att känna något redan.

    Ja den väntan tar kål på en ! Förra gången tog jag gravtest dagen efter återförandet ;) bara för att jag visste att det skulle visa pluss från sprutan. Hade ju aldrig haft ett plus och ville så gärna se de , även om jag visste det var falskt ;) roligt att vi är ruvare samtidigt ! Hoppas bara att vi båda får pluss med ;)
  • fridalilla

    Ja dem har öppet på helger för återförande och tror för plock med. Man kan ju inte styra över sin menscykel så för sånt har dem öppet. Dock är det låst i själva huvudbyggnaden så dem kommer och öppnar åt en när man kommer dit. :) vad jag vet gör dom dock inte vul på helger , för jag fick göra vul på en fredag och sen på måndagen ( för att första vul hade inträffat på en söndag enligt schemat)

  • fridalilla
    Maybe skrev 2012-09-29 15:55:50 följande:
    Han har en sjukdom som heter cystisk fibros. Den har satt sig på sädesledarna och täppt igen dom. Det är lite komplicerat och är inte helt 100 själv om jag ska va ärlig. Det är en ärftlig sjukdom och alltså risk för att våra barn får det.

    Usch vad jobbigt. :( är det en farlig sjukdom?
  • fridalilla
    Tany skrev 2012-10-02 11:03:32 följande:
    Idag är dagen 9 i synarel spray. Det är inte så dåligt. huvudvärk kommer och går. Förhoppningsvis mens kommer denna vecka att börja Gonal F Håller tummarna för mig

    Kommer säkert gå jättebra! Skönt att det snart är dags för sprutor , för då är det inte så långt kvar :)
  • fridalilla
    Väntar på första möte: 
    lovvan 
    Sindyrella1983
    sessan 83 k 

    Spraystart:  
    nl2012 - 4 okt 
    Libra1 - ca 22 okt 
    Tany- 24 sep
    malphie-10 okt
    themrs81-18 okt

    Sprutstart:  
    Maybe - 2.okt   
    Libra1 - v.45 

    Äggplock: 
    Maybe - v.42 förhoppningsvis   
    nl2012 - v.44    
    Libra1 - v.47 

    ET/FET: 
    Karin13 - 27 sep

    Ruvare:  
    minasera 
    Karin13
    Fridalilla

    Gravida: 

    Väntar på ny IVF: 
    Tinapina
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö