• fridalilla

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Miilli81 skrev 2012-09-08 14:09:08 följande:
    Hej! Hur har det gått för dig minasera? Jag är på ruvardag 10 och kunde inte låta bli att tjuvtesta imorse... Har testdag på måndag. Jag fick ett starkt plus!!! Jag kan knappt tro att det är sant....!!! Jag har molande värk i magen långa perioder varje dag. Det känns som om mensen ska komma hela tiden men nu försöker jag tänka positivt Lycka till alla!

    Grattis till plus! Måste kännas helt underbart :) uppdatera oss gärna hur allt går :)
  • fridalilla

    Välkomna alla nya :). Igår kom mensen så på onsdag är det dags för sprutor ! Ska snart ringa rmc och säga att mensen kommit

  • fridalilla

    Alltid lång telefon kö! Nu är det så många som ringer så jag hamnar inte ens i kö. Försökt snart i en timme..

  • fridalilla

    Äntligen fick jag tag på dem :) på fredag ska jag på första vul och antagligen ett till på måndag. Tyvärr ska min sambo jobba på fredag så jag får gå dit själv :( fast det fick jag göra på ett av vul. Förra gången med. .

  • fridalilla

    Vi börjar bli ganska många på denna tråden nu, så tänkte att vi kan göra en lista över alla här så man har koll på var alla ligger i schemat :) ska försöka pyssla ihop ett i natt ( är en nattuggla). Så får ni fylla i var ni ligger i tiden :)

  • fridalilla
    Sprutstart:
    fridalilla-19sep

    Spraystart:

    Väntar på första möte:
    lovvan

    Äggplock:

    Ruvare:
    minasera

    Gravida:

    Väntar på ny IVF:

  • fridalilla

    Skrev med dem jag kom ihåg :P så kopiera gärna listan och skriv till er var ni hör hemma och lägg gärna till kategori om jag glömt något :)
    Ni som väntar på första möte kan jag bara säga "ja denna plågsamma väntan"! Ni har inte försökt få tid på annat sjukhus eftersom det inte går att få inom 3mån på rmc? tyvärr blir det lång väntan nu efter sommaren då både patienter och läkare haft sommaruppehåll. Många som ska göra IVF... Tycker att det är konstigt att det är så många som inte kan få barn, men ändå uppmärksammas det inte. Man går och tror att man ska få barn på första eller andra försöket, sen krossas drömmen. helt plötsligt sitter man där efter flera år utan barn. Tycker barnlöshet är ett ämne man borde prata om mer. Tillexempel på sexualkunskap i skolan. Kan inte minnas att någon berättade att man inte kan få barn, även om ens kropp fungerar som den ska. Minns bara fakta om hur "normala" får barn. ..Nej nu blev det en hel novell här, förlåt, kände för att skriva av mig lite;)

  • fridalilla

    Du är välkommen hit :) tråkigt att dina små inte klarade upptining :( jag gjorde med mitt första försök i våras, men vi fick inga till frysen :( så jag börjar med på ny kula. Jag började spruta idag med gonal-f ( samma som förra gången) . Hoppas att allt blir som planerat så du kan börja spruta snart :)

Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö