• fridalilla

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Jag gjorde kort behandling och det ska jag göra nästa gång med. Jag ska börja med sprutor i september.

  • fridalilla

    Tyvärr så blev det ett tidigt missfall :( inget plus kvar på testen och blöder. Men vi är glada ändå, för vi äntligen fick ett plus! Då borde det finnas en chans att vi lyckas igen! :) vi ska dock göra ivf i september ändå. Vill inte gå miste om chansen.

  • fridalilla

    Dem hade ingen tid till oss förrän i september. Ja får hoppas man blir gravid innan ivf. Vill gärna slippa äggplock!

  • fridalilla

    Ska ni på första läkarbesök i september eller ni ska börja då? Jag ska börja med sprutor i september, men min mens är sen efter mitt missfall, så skulle behöva ringa dit och ändra datum. Men det är telefon svar när jag ringer så får väl vänta några dagar med att ringa.

  • fridalilla

    Okej. Tack! Det är olika med alla behandlingar, men det verkar som att de flesta börjar mensdag 2 den första behandlingen .sen är det inte säkert att du får börja direkt, det beror på om dem har tid. Jag fick vänta 2-3 månader från första besöket till sprutdax. På första besöket undersöker dem dig för att se om du behöver lång eller kort behandling.

  • fridalilla

    En månad innan ska du börja med folsyra och b12 som dem sa. Jag började ta det tidigare för att en annan läkare skrev ut till mig . Så det är nog ingen fara om du börjar tidigare ;)

Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö