• fridalilla

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Kommer tyvärr inte ihåg hur min mens var.. jag hade ont pga överstimulering då , så jag var ganska "borta"

  • fridalilla

    Themrs81; skönt att du får komma igång nu! Hoppas att allt flyter på som det ska , så är du ruvare inom noll tid! :)

  • fridalilla

    Tinapina: nej! Så skulle det ju inte bli :( försök att njuta av jul och nyår , och samla krafter till nästa försök! Många kramar

  • fridalilla
    Malphie skrev 2012-11-01 18:06:14 följande:
    En liten fråga tjejer, som kanske är dum, men jag frågar ändå :) Stör det UL på något sätt om man har haft sex kvällen innan man ska dit?

    Har aldrig hört någon säga att det borde störa, men jag har inte låtit sambon komma i mig dagen innan. Är rädd att läkaren kan se dem simma runt ( helt ologiskt jag vet, men den idén har fastnat i mitt huvud ) :p
  • fridalilla

    Strandhem: välkommen! Vi är oförklarigt barnlösa ! Hittar inga fel. Men nu är jag äntligen gravid efter ivf försök nr 2 :) :) lycka till med den långa resan till ditt efterlängtade barn :)

  • fridalilla

    Jag är 22, så antar jag är yngst här :p tany: tråkigt att du blöder , men det behöver inte betyda något dåligt! Håller tummarna !

  • fridalilla

    Karin13: ja v12 har jag med fått reda på. Men kan ju fråga för säkerhet skull ;) fick du köpa bild från vul ? Grattis förresten till graviditeten! :) hoppas jag med får samma besked på onsdag

  • fridalilla

    Vad mycket som händer här nu! Malphie: grattis till så stor skörd! Tany: synd att det inte fungerade denna gång :( hoppas tiden går fort till fet ! Libra1: roligt att du kommer igång nu! Hoppas allt går som planerat så du med får ett plus snart :)

  • fridalilla

    Kommer inte ihåg när jag börja känna av graviditeten, men det var innan td . Kännde mig yr och illamående. Även brösten började ömma .

  • fridalilla

    Tany: när jag misslyckades försökte jag bara se framåt. Jag tänkte nästa gång ska de funka! Men självklart ska du ta dig tid till sörja . Det måste man innan man kan gå vidare. Många kramar

  • fridalilla

    Ja absolut hade det varit roligt. :) har dock känslan av att jag kommer bli lite utanför , är yngre än ni andra och vet inte om folk blir deprimerade av att träffa oss gravida . Jag hade tyckt det var roligt att få svara på massa frågor om hela ivf , men som sagt om nån tar illa upp att en gravid dyker upp så hoppar jag över :)

  • fridalilla
    Sessan 83 K skrev 2012-11-08 14:08:09 följande:
    De sa att det var okej att flyga.... TD kommer vara runt den 18 dec..... Kände ni er gravida redan innan testdagen typ illamåående och trötthet?

    Jag mådde illa och var yr till och från redan innan td. Blev och är väldigt gasig och uppblåst i magen med.
  • fridalilla

    Va roligt att du får komma på första möte! :) antagligen får du börja efter semesterstängningen. Men det går ju så himla snabbt! Speciellt när man har jul och nyår i tankarna . !

  • fridalilla

    Libra: min sambo följde med alla gånger förutom ett vul vid försök nr 1 . Nu försök 2 var han bara med på plock och et. Vi kände båda att det var onödigt att han följde med då det bara är vul. Välkommen alla nya som jag inte hälsat på än. :) Malphie: låter konstigt med ont under brösten :s är det i mitten eller på sidorna. Jag har känt mig svullen och öm båda ivf , men första gången var det ju överstimulering. Men som nån annan sa så drick mycket vatten och salta maten och ät salt godis ;) om du får ont i nedre delen av magen (väldigt ont) så ring till rmc. Det enda jag kan komma och tänka på med ont under brösten ( mellan revbenen i mitten) är magkatarr. Det får jag om jag väntar länge med att äta. Testa ät nåt lite då och då mellan måltiderna.

  • fridalilla

    Välkommen hoppfull! Alla reagerar ju olika så första ivf tog jag ledigt , men det var onödigt för min del, så andra försöket jobba jag på som vanligt. Självklart oroar man sig för allt som är "första gången" , men försök att slappna av och ta det som det kommer. :)


    n
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö