Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    NooneBird skrev 2013-01-03 16:52:15 följande:
    Har en naggande känsla av att min dejt inte kommer i helgen... Vill bara skjuta det åt sidan men jag kan inte, har tänkt på det hela dagen och bara väntar på ett samtal från honom. Eller att samtalet uteblir helt och hållet och jag hör aldrig av honom igen.

    Va? Varför det?
    Anonym (b) skrev 2013-01-03 20:47:15 följande:
    hahahahaha!:- D är det så illa?! stackare

    Jag trodde jag skulle "slippa" min mailkontakt nu ... i och med att jag skrev som jag skrev. Men nejdå, han vill absolut ses och sa att vi får byta barnvecka om vi blir tillsammans. Han föreslog att vi skulle ses nästa söndag igen, det var första lediga dag vi båda kan.
    Jag har förstått nu att jag nog har något sorts skyddsnät runt mig för att inte bli sårad. Och för att jag konstigt nog har svårt att se mig i ett förhållande, det känns inte längre naturligt för mig. Men jag är för nyfiken för att inte träffa honom och han verkar som sagt väldigt bra.Men jag (som jag säkert skrivt förut) hatar första dejter så jobbigt! att behöva vara så spänd och vara rädd för att man inte har något att prata om. Men det är nog dags att det händer något i mitt liv så det är väl bara att kasta sig in.

    Oj så spännande! Ja nu får du allt ta och gå på date, vi blir ju bra nyfikna här.

    Här i mitt liv är det öken. Jag tror jag håller på att säga upp mig från mitt lilla extrajobb, jag har verkligen världens konstigaste chef som gör att jag får huvudvärk. Älskar mina arbetsuppgifter och att jag kan jobba hemma när jag vill, men allt tjafsande för att få underlagen för att kunna jobba (bokföring) varenda eviga vecka gör mig nästan galen. Så, jag tänker att jag säger upp mig och så lägger jag den tiden på att hitta mig en man istället. Bra va? Måste bara spåna på vad jag ska skriva i min profil, känns inte helt lätt.  
  • Anonym (Tabula)
    Angelven skrev 2013-01-03 22:13:45 följande:
    Nåja - du kan ju skriva, det framgår av tråden. Du är utåtriktad (annars skulle du inte startat tråden). Du har ordnad ekonomi (antar jag, du har ju jobb ) och om du lägger till en bild i presentationen och jag lyckas hitta dig är det närapå allt du behöver för att få ett långt trevlig mail

    Det är ju typ bättre än 90% av alla på HP nämligen ... 

    Oh, man tackar! Fina komplimanger, jag ska göra mitt bästa för att du ska hitta mig ;-.)

    Tycker HP är lite läskigt dock, det är så hårt stämning på nåt vis. Inte alls så mysigt som vi har det här i vår lilla tråd .  Enda "felet" här är att alla killar som skriver här bor typ 50 mil bort.

     
  • Anonym (Tabula)
    NooneBird skrev 2013-01-04 09:35:09 följande:
    Tack, ja det känns skit! Han får dagen på sig sen lär jag inse fakta bara och gå vidare.

    Nej vad tråkigt! Dålig stil av honom. Jag kan ju skriva under på att bokslut inte är att leka med, och att man ofta stänger av mobilen för att inte bli störd när man jobbar med det men! Man talar ju om för folk att man stänger av och sen hör man ju av sig under någon paus. Jag lider med dig, det är inte roligt med de där känslorna. Självklart är det meningen att du ska ha någon som passar dig bättre men det är ju svårt att se det så nu. Stor kram på dig!
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (men) skrev 2013-01-04 10:54:36 följande:
    Men Tusse! Kom igen..vad är det frågan om? Du är iaf vuxen och hade barn och ville ha familjelivet?
    Men du utger dig för att bara vilja ha sex och snackar om hårda kukar? Nu vet jag inte om detta är rätt kille(din KK) Men! Ha lite självrespekt.
    Är man ihop kan man väl snacka hur man vill..men han ser dig bara som ett hål,sorry. 
    Och klart du ska skydda dig..hur tänker du? Han lär ju sätta på fler? Om han är slarvig,får stå för han..men du ska vara snäll mot dig själv!
    Hua,ska jag behöva vara mamma åt dig?!   

    Utan att vilja döma dig Tusse får jag nog hålla med (men) här. Lägg ner sexsnacket och ta det lite lugnt tycker jag.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Lotten) skrev 2013-01-04 12:09:40 följande:
    En fråga, hur brukar ni göra?
    Har vart på en första dejt, å ska på en andra i helgen. Men hur gör man däremellan, alltså med att logga in på dejtingsidan? Har sett att min dejt inte vart inloggad sedan dagen vi sågs, medans jag var inloggad varje dag efter det ( framförallt för att kolla efter om han vart inloggad ) Är det ok att vara inloggad eller ska man låta bli? Inte så att jag hänger där hela dagarna, det hade ju vart en sak om man är konstant inloggad på dagarna samtidigt som man har en dejt på G, men jag går in ett par gånger per dag för att kika in o loggar ut lika snabbt.

    Vad tycker ni? 

    Tycker det är helt okej att man är inne och kollar. Det är ju rätt vanligt att man har kontakt med flera samtidigt, eller i alla fall brukade jag ha det när jag hade konto. Man vill ju inte dissa någon och vara oartig efter bara en date med någon annan tycker jag. Tills man börjar dejta seriöst är marknaden öppen anser jag! Usch vilket fult uttryck, "marknaden öppen". Men ja, du fattar.
  • Anonym (Tabula)

    NooneBird skrev 2013-01-04 14:01:09 följande:
    Tack Alla!!! Det känns mycket bättre nu! Hittade fö honom på Badoo och såg bilder på honom där vilket får mig att inse att av nervositet så hade jag druckit lite för många glas vin innan vi träffades. så det känns lättare att släppa honom nu. Han var iaf inne där igår kväll så han kan inte varit så upptagen. Han gillar väl kanske spänningen mer men när det började bli verklighet så backar han ur. Jag vill iaf inte ha ett telefonförhållande....
    Har raderat hans nr och alla sms så nu är det bra med det. Jag behöver ingen person som honom i mitt liv.

    Sicken räka. Tur att du inte slösade bort mer tid på honom och tur att han bor i tjotahejti så behöver du varken springa på honom eller lägga en massa pengar på resor hit och dit. Men ärligt, fy FAN för såna killar! Tycker det är bra att du raderat allt så att du inte råkar skicka något blödigt på fyllan.
  • Anonym (Tabula)
    NooneBird skrev 2013-01-04 14:11:45 följande:
    Har f.ö en dejt ikväll... Tänker inte sitta hemma och tråka

    Just det - helt rätt! Han kanske är den rätta! .

    Har ni också märkt att ofta när det inte blir som man (tror) man vill så är det för att det väntar någon bättre? Jag kommer ihåg en gång när jag var i Malmö (bodde i Stockholm då) och skulle fira nyår. Killen jag dejtade i Stockholm var hemma i Norge över jul men funderade lite löst på att komma till mig i Malmö. Vi var inte så seriösa med varandra, han skulle flytta hem till Norge strax efter men det hade varit kul att ses. Hur som helst så gick det inga plan som passade så han kunde inte komma. Kvällen efter var jag på en konsert och träffade en kile som blev mitt livs kärlek, det var helt magiskt. Nu höll det tyvärr inte, men ändå ;). Hade norrmannen varit här hade vi ju antagligen inte mötts och jag hade varit en passionerad kärlekshistoria som jag lärde mig multum av fattigare.

    Och med detta vill jag säga att Tusse, fattar att det gör ont, men, slappa av. Det blir ni om det ska vara så, annars träffar du någon annan som är bättre för dig. Fast jag fattar att det gör ont. Sa han det på sms, att han skulle på date?

    Ja här sitter jag med mina visdomsord men jag är ju ändå 41 år nu, gammal och klok .     
  • Anonym (Tabula)
    Tusse85 skrev 2013-01-04 14:31:05 följande:
    Vad gör jag? Det är deras första dejt men dom har träffats genom jobbet så hon är ingen blinddejt... skickar jag och tackar för mig eller avvaktar jag hur deras dejt går.....?

    Om du ska vara den "gamla Tusse" så kör du på som du brukar och svarar, Aha, jaja, hör av dig om du vill ha sex efter, hehe. Men nu ska du ju inte köra med den grejen längre. Skriv helt enkelt att Ok, då får jag önska dig en trevlig kväll. Sen SLUTAR du att jaga honom!!!!
  • Anonym (Tabula)
    modesto skrev 2013-01-04 15:17:01 följande:
    Han är kanske inte intresserad av dig som du presenterade dig, han har inte sett den VERKLIGA dig, med verkliga önskningar och drömmar och tveksamhet. Du låtsas hela tiden!!!!
    Om jag vad dumpad av någon skulle jag vilja veta om han KUNDE vara intresserad av VERKLIGA mig, även om det blev tok och fel i början.
    Han vet inte vem du är!!! Jag skulle säga att jag bryr mig och vad jag hoppas på, sen är han inte intresserad kan man vekligen gå vidare.

    Jag hade kanske också gjort så, men jag hade nog inte valt tillfället precis innan killen skulle iväg på en date med någon annan...
  • Anonym (Tabula)
    Tusse85 skrev 2013-01-04 15:30:36 följande:
    Så jag borde inte skicka något nu alltså? Sitter och skriver på ett sms nämligen.... :/

    Men, vad tänker du skriva i det?
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!