Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    modesto skrev 2013-01-04 15:36:20 följande:
    jag skulle förklara situationen NU; han ska kanske inte gå på någon dejt då

    Jag hade nog sett loppet som rätt kört, men visst. Struntar man fullständigt i risken för att bli avvisad så har hon ju inget att förlora på att förklara situationen nu. Jag hade aldrig någonsin gjort det men jag kanske är löjligt (och dumt) "stolt" av mig. 

      
  • Anonym (Tabula)
    Tusse85 skrev 2013-01-04 15:41:35 följande:
    Detta har jag skrivit hittills : Okej, jag är helt jävla värdelös på detta med att vara någons kk. Jag använder snuskprat för att jag inte vågar visa mitt riktiga jag för då blir jag sårbar. Du ville ha en kk så jag blev en kk. Men här kommer det. Jag har trivts i ditt sällskap från första början och jag gillar dig som person. Och jag attraheras verkligen av dig, det har du ju märkt. Trots att jag själv varit på flera dejter så känns det konstigt nu när du ska på en, för känns som jag inte längre kan ignorera min nyfikenhet på dig för mig själv längre.

    Men vet inte hur jag avslutar det...
    Ok, jag kanske ska ta tillbaka vad jag skrev om att inte sms:a.
    Jag tycker det är skitbra att skriva så! Men inte för att du ska väcka hans intresse utan för att jag tror att du har ett behov av att tydligt formulera problemet för dig själv. Det är mycket möjligt att du inte får den här killen, men du har i alla fall varit ärlig och kan slappna av på ett annat sätt. Även om han väljer bort dig så har DU tagit ett steg framåt i din utveckling och gjort vad som känns rätt för dig. En liten seger . Men klarar du av att ta konsekvenserna av ett eventuellt avvisande?
  • Anonym (Tabula)

    Sådärja karlar, nu kan ni börja leta efter mig på HP . Jag hade visst en gammal profil där, och hann knappt logga in innan jag fick första mailet. Av.. en 30-åring. Suck.

    Har uppdaterat presentationen nu, får hoppas man får några mail...  

  • Anonym (Tabula)

    Någon som vet vart på HP man lägger in ett profilfoto?? Hittar bara fotoalbum. Och sen det här med flirtar... Ska man svara på dem även om man inte är intresserad? Jag är liksom en artig person och tänker att de kram kan de väl få även om jag inte är intresserad. Vad är snällast, att "luras" eller att inte svara alls?

    Tusse, trist att han inte svarat men nu har du ju varit ärlig. Du kan inte göra så mycket mer än det. Antingen svarar han bu eller bä och så får du agera utifrån det, men svarar han inte så kan du väl försöka att inte messa något mer? För din egen självkänslas skull.   

  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2013-01-04 17:28:21 följande:


    Inboxa ditt användarnamn då älskling!

    Shit, vågar jag det?! Så jobbigt om du totalsågar min profil, den är ju på riktigt ju . Fast, då får jag väl se din också antar jag?
  • Anonym (Tabula)
    Angelven skrev 2013-01-04 18:44:40 följande:
    Den där meningen kändes så konstig på så många sätt Oskyldig

    Lycka till, bägge två


    Qoui?? Vad menar du med det? På vilket sätt konstig?

  • Anonym (Tabula)
    Angelven skrev 2013-01-04 19:35:26 följande:
    Jag antar att har jag sagt A får jag säga B, skylla mig själv och bita ihop

    "Får jag se din så får du se min" var repliken som sades  

    Jahaja, ja det lät ju lite märkligt förstås..
  • Anonym (Tabula)

    Men hallå!  Stoppa pressarna, mitt nätdejtande är igång! Jag vill gärna ha lite cred för det . Och svar på det där med flirtarna... Ska man svara på dem eller inte även om man inte är intresserad?

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (b) skrev 2013-01-04 20:47:18 följande:

    You go girl! kul! nej jag svarar inte på flirtarna om jag inte är intresserad... de flesta skickar nog ut dem för att se om intresse finns.

    Tack tack .  & tack för input! Då skippar jag också att svara, känns ju som slöseri med bådas tid om det uppmuntrar till vidare kontakt.
    Tusse85 skrev 2013-01-04 20:53:14 följande:
    Jag har stängt av flirtfunktionen på hp, hatar den... Vill dom mig nåt får dom anstränga sig ;)

    Och ni anar inte hur många gånger jag ångrat smset och samtidigt hur många gånger jag är glad för det.
    Inte ett ljud. Var inte ens värt ett hej då.
    Går omkring och städar i hemmet och gråter samtidigt så priset till mest patetisk går till mig ikväll ;) ikväll får jag gråta, imorgon är jag stark igen.
    Men vi alla kan väl iaf hålla tummarna att han har världens tråkigaste dejt?! Deras dejt lär ju startat nångång vid 19-20 så lär ju pågå hela kvällen så räknar inte längre med svar idag.
    Imorgon ska jag på en inflyttningsfest iaf så då slipper jag alla tankar :)
    Det var rätt att skicka det och JA; vi hoppas de får en usel dejt. Men inte att han kontaktar dig sen för att ligga utan för att åtminstone säga att han uppskattade ditt sms!  Du är förresten inte patetisk, klart du är ledsen.
    Angelven skrev 2013-01-04 20:53:27 följande:
    Beror väl på ? Med flirtarna ? Jag ser det mest som ett sätt att säga "Hej, här finns jag, vill du ha ett mail från mig eller skall jag gå vidare?"

    Fast, jag använder dom förstås inte utan skickar ett mail direkt istället - däremot blir det ofta inte så långa mail som första, mest ett konstaterande av att jag tycker profilen är intressant och gärna vill veta om hon vill prata vidare.

    Men, om du är intresserad av en blyg och försiktig kille som inte vågar skriva så är väl att svara på en flirt rätt ? 

    Nej, jag är absolut inte intresserad av en blyg och försiktig kille så nej. Hädanefter svarar jag bara på de som verkar vara intressanta.
       
     
  • Anonym (Tabula)

    Sådärja, nu har Papito dissat min profil på HP ;). Den saknar det lilla extra och jag har ett tråkigt foto. Men jag tror inte det spelar någon roll, den snyggaste kille jag sett där hittills är Papito och han bör ju i Götlabörg.

    Helt ärligt, jag får nästan ångest av utbudet. Och av de märkliga mail jag får, har folk ingen känsla alls för om man matchar eller inte?? Men två lovande har jag allt fått, dem ska jag följa upp.     

    Noone: Usch vad dålig stil att inte dyka upp på dejten, för att inte tala om den andra dåren som blockerat dig! :-O. Moget. Vad är det för skitstövlar du drar åt dig egentligen?

    Tusse, släng både killen och telefonen i papperskorgen ;).   

    Låter arg idag. Det är nog för att jag är lite arg men jag hoppas att det går över.  

Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!