Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Angelven skrev 2013-01-05 16:10:08 följande:
    Snyggt hanterat Tabula, du är inte helt tokilsk i alla fall

    Man får ta den feedback man får och tycka om den som man vill - du kanske skall fråga honom vad han tycker du kan göra åt din profil ?

    Haha NEJ, det är inte Papito jag är arg på! Jag är bara lite trött på min chef men det ska jag inte älta här.

    Han har redan kommit med lite tips men i ärlighetens namn så orkar jag inte pimpa den ännu. Utbudet lockar inte till att lägga ner en massa tid just nu men ja, man kanske ska vara förberedd OM det kommer någon som känns lite extra intressant.  
     
  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2013-01-06 15:25:04 följande:


     Är du med?

    Och ska vi snacka dissar...jag är uppriktigt bekymrad över vilket intryck jag ger i tråden...var det "klämkäck svennebananig" du trodde jag skulle vara?
    Tack för den liksom...en blandning mellan Stig Helmer och hans norska polare (vad han nu heter, vill inte ens veta)

    Ja jag är med ;). Men håll i hatten, det bara ramlar in en massa, faktiskt intressanta mail! Så, jag lägger inte en massa energi på att ändra just nu.

    Svårt att förklara den där svennebanan-känslan! Verkligen inte den där norska kompisen, haha, men en hellylle blondin liksom. Som sagt, svårt att säga! 
  • Anonym (Tabula)

    Papito skrev 2013-01-06 22:37:19 följande:


    Tycker likadant men i just NoonieBirds fall hade jag nog skickat brevet. Det är för mycket helt enkelt, klart du ska få säga honom ett par sanningens ord.

    Håller med. Man kan vara lugn och saklig, den "stora" människa som ändå ärligt uttrycker sina värderingar. Jag hade själv dött om jag hade behandlat ett människa som han har gjort och så kommer det ett helt lugnt brev från personen i fråga. Jag hade skämts och det kan han gott få göra.  
  • Anonym (Tabula)
    Tusse85 skrev 2013-01-06 22:41:45 följande:
    och där kom svar från kk..... *tår*

    Vad står det??
  • Anonym (Tabula)

    Suck, nu är här en 27-åring som ska på som vanligt. Han kan "ge mig råd" och han är "äldre än sin ålder".
    Tyvärr ligger du inte på 1:a plats längre Papito (som vi älskar här,svenne eller inte) en superfining från Stockholm har tagit din plats! Suck, 60 mil, det är ju kört.

  • Anonym (Tabula)
    Tusse85 skrev 2013-01-06 23:07:29 följande:
    Av misstag gick jag in på hans hp därför fick jag nog sms av honom kort efter.

    "Hej på dig! Förlåt för att jag inte svarat tidigare. Jag har väl inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Jag tycker du verkar vara en jättehärlig tjej men det kanske är bäst för oss båda två om vi inte ses mer. Jag vill inte att det ska bli struligt mellan oss två...inte mer än vad det har blivit iaf. :)"

    NEJ vad jobbigt! Men nu vet du, släpp och gå vidare.
    Angelven skrev 2013-01-06 23:18:24 följande:
    ?!?

    Har du varit inne på min profil nu ?

    Drömmer 
    Hehe, tror inte det ;) 

     
  • Anonym (Tabula)
    Helpful skrev 2013-01-07 07:35:16 följande:
    Har du flera på gång samtidigt?Förvånad

    Ja det är klart jag mailar med flera stycken samtidigt. Det är ju en nätdejtingsida och jag har inte träffat någon IRL ännu.
  • Anonym (Tabula)
    Helpful skrev 2013-01-07 09:32:47 följande:
    Låter inte helt ärligt i mina öron...  
    (Och vilket liv det hade blivit om en kille hade gjort så - dejtat flera på en gång. Jag tycker inte det är skillnad på IRL eller nätet. Ärlighet varar längst).

     

    Du missuppfattar. Jag mailar, jag inleder inte romanser med dem ;). Jag hoppas verklien att killarna gör det också, tar faktiskt det som en självklarrhet. 
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2013-01-07 13:38:03 följande:

    Att vara undantaget som bekräftar regeln känns bra, vem vill vara som alla andra liksom? Fast jag fattade ärligt talat inte vad du skrev före, du har inte haft rätt om att du inte skulle ge nån jättetrevlig chansen?

    Nja, redan som typ 15-åring bestämde jag mig för att barn ska man ha (sitt första) före 30, annars ska man (jag) inga ha. Den känslan sitter fortarande kvar, så det känns väldigt osannolik att det skulle bli några för min del. 

    Jag vill inte påverka dig eller mästra, men jag MÅSTE bara berätta att jag fick mitt första (och säkerligen enda) barn när jag var 39 och oj vad glad jag är att han bara kom sådär! Och att jag inte var yngre, för då hade jag inte varit mogen.

    Men det är ju helt ok att inte skaffa barn heller. Det man inte vet lider man inte av, jag var inte alls ledsen över att vara barnlös inan, men nu när jag har den lille gossen, hjälp, hade ingen aning om att det kunde vara så roligt. Vilken kärlek!   
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2013-01-07 14:19:48 följande:

    Jag säger inte att det är en omöjlighet, bara att det är osannolikt. Vem vet, jag kanske springer på min prins och så blir det ett gäng knoddar till slut ändå

    Ja man kan aldrig veta. Och det är ju en himla tur det .
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!