Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    fatdaddy skrev 2013-04-19 14:33:22 följande:
    Som jag nämnde så skriver jag sällan till nån NUMERA. Är lite så att luften går ur en. Så många mejl, så få svar 

    Ja, nej, om någon hade skrikit till mig när jag ställde en enkel fråga så hade inte jag heller svarat den personen . Fattar om du känner dig ledsen, men ingen vill ha någon som utstrålar bitterhet. Vi hjälper dig gärna här om du har lust.
  • Anonym (Tabula)
    fatdaddy skrev 2013-04-19 15:02:10 följande:
    Oj, det var inte dåligt. Du kände av att jag är bitter. Menar det inte sarkastiskt. Jag HAR känt mig nedstämd, ledsen, och faktiskt, bitter, senaste tiden.
    Det är mycket som känns tungt nu. Gått arbetslös länge, man har för mycket tid att grubbla på dagarna. Allt känns värre.
    Jag menade inte att slå ifrån mig, det kanske uppfattades så.
     

    Usch, blir ledsen för din skull. Man behöver verkligen bekräftelse från andra människor för att må bra, och är man dessutom arbetslös så blir det mångfaldigt värre.

    Allt man gör ustrålar något och det är svårt att kamouflera, därför krävs det ju att man själv mår bra för att något ska bli bra. Tycker Nelly har en poäng, ta en paus, fokusera på dig själv och dina behov, kanske främst att få ett arbete. Det finns teorier som säger att arbete är viktigare för lyckan än kärleken. Går det att få ett nytt jobb tror du?
  • Anonym (Tabula)
    Anders 150 skrev 2013-04-19 17:15:17 följande:
    Problemet e att dom flesta tjejer blir rent dumma i huvudet så fort dom får lite för mycket uppmärksamhet.

    jo men tjejer ljuger ju 75% av gångerna, men det är enbart av egen erfarenhet, sen kan dom inte kommunicera om så deras liv hängde på det, får ofta kommentarer att ja har ju blivit bränd så mycket, men för helvete tjejen så
    bara för du blivit bränd så slutar du kommunicera.

    men tjejer skärp till er om ni inte vill bli betraktade som urblåsta bimbos som bara har sex o pengar på hjärnan.

    Vi killar är värda den respekt som ni tjejer kräver av oss men som ni knappt aldrig ger oss.

    Tobben 

    När jag läser det här så förstår jag inte riktigt hur du är värd den respekt som "ni" aldrig får? Du tycker att de flesta av oss är dumma i huvudet, vi ljuger och måste skärpa till oss för att inte bli sedda som urblåsta bimbos. Vari ligger din respekt mot kvinnor och hur kan du förvänta dig att få någon respekt tillbaka med den attityden?
  • Anonym (Tabula)
    fatdaddy skrev 2013-04-19 19:44:52 följande:
    Helt riktigt. Bekräftelse är viktigt. Hör ibland om folk som är förstörda över att inte fått uppmärksamhet och bekräftelse av motsatta könet på ett tag. Prova att gå så i stort sett genom hela livet. Blir lite tungrott då.
    Verkar vara svårt på jobbfronten. Jag har en viss utbildning och har i stort sett lämnat den branschen bakom mig. Har ingen aning om vad jag ska göra i framtiden. 
    Vad jobbigt det låter. Men du har barn? Eller fatdaddy står för något annat? Tänker att om du har barn så har du ju antagligen varit älskad av någon nångång i alla fall. 

    Nu har jag ju själv precis träffat någon som jag gillar, men annars tycker jag att du är en av de absolut mest intressanta personerna här i tråden. Du verkar vara ärlig och full av självinsikt, även om du säkert är väldigt mycket för hård mot dig själv. Vet att det inte hjälper med en massa glada, uppmuntrande tillrop när folk är deppiga men jag känner i alla fall med dig. Och tror att det finns någon för dig med, det gör jag verkligen. Alla pratar om att tjejerna har fördelarna, och det kan vara så i fördelningen kvinnor/män på nätet, men i verkligheten så har rätt många bra tjejer "blivit över" och är precis lika besvikna som killarna. När man mognat som kvinna vill man gärna ha en mogen man (ska jag säga som blivit tillsammans med någon som är mycket yngre ;)) men vad jag menar är att på det lilla du skriver verkar du vara både klok och välformulerad och det är attraktivt.
  • Anonym (Tabula)
    fatdaddy skrev 2013-04-21 08:29:06 följande:
    Efter att ha skrivit så utlämnande så känns det som en bra idé att vara anonym Skrattande
    Chansen att rätt tjej skulle sitta och läsa inläggen och finnas i närheten är mikroskopiskt liten.

    Nätdejting kan ibland kännas som ett dödläge. Jag tror att tjejer fortfarande vill, och förväntar sig, att killar ska ta första steget. Och så finns det killar som mig, som försökt, länge. Kanske inte har samma ork och energi längre.
    Jag kommer skriva en rad om jag ser en tjej som verkar intressant. Skrev till en för ett tag sen, men inte fått svar, hon har inte varit inloggad sen jag skrev.

    Ok, här har vi ju en liten nycket till varför du är ensam kanske. Är du säker på att du verkligen vill ha någon? Om man är seriös med sin längtan så vågar man nog åtminstone ange i vilket landskap man befinner sig ;). Alla är inte likadana på FL, finns ju alla typer, självklart kan det även finnas någon för dig. Och om du varken har barn eller jobb så är du väl dessutom flyttbar vilket innebär att den där speciella människan inte tvunget måste befinna sig precis runt hörnet.
  • Anonym (Tabula)
    fatdaddy skrev 2013-04-21 13:21:24 följande:
    Det är sant, alla är inte lika. Jag tänkte bara vara med på forumet för att skriva av mig, och läsa andras inlägg. Ev dejtande får bli via dejtsajter.

    Ja, själv raggar jag inte här men så har jag nog inte varit hundra på att jag verkligen vill ha någon heller . Fast nu när jag träffat någon så vet jag att jag verkligen ville det egentligen fast jag var bra rädd för det också, och då har man ju ett motstånd mot lite allt möjligt. Men det är klart du får skriva av dig utan att vi ska pracka på dig en massa möjligheter hela tiden.
  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2013-04-21 13:46:45 följande:
    Är ni ett par officellt nu Tabben?
    Hur gammal är lillponken?

    Alltså, ja. Men jag kan inte prata här. Någon som har länken till hemliga tråden så jag kan ventilera där?
  • Anonym (Tabula)
    Kreativt kaos skrev 2013-04-21 16:05:59 följande:
    Maila mig tabula så bjuder jag in dig plus så jag ser att vi lägger till rätt person :)

    Försöker maila dig men du har någon inloggningsfunktion som strular till det, även om jag anser att jag lägger in rätt inloggningsuppgifter så accepterar inte sidan det :(
  • Anonym (Tabula)
    Beya skrev 2013-04-21 17:17:29 följande:

    Äntligen

    Nu har jag ansökt, hoppas jag får vara med .
  • Anonym (Tabula)
    nelly82 skrev 2013-04-21 22:27:57 följande:
    Wiiiiih, 47-åringen ringde =)

    , vad sa han då??
  • Anonym (Tabula)
    Isnogood skrev 2013-04-25 09:58:03 följande:
    Hade säkert kunnat fungera bra, om våra personligheter fungerat bättre ihop.
    -Tyvärr så låg vi alldeles för långt isär där...
    Jag är ganska enkel o tydlig när det gäller saker jag vill, säger och gör.
    -Säger jag att jag gillar svarta bilar, så menar jag att jag gillar svarta bilar, bygger inte in det och låter det bli någon slags gissningstävlan.
    Jag är rakt på sak och brutalt ärlig med mina åsikter (på gott och ont...)
    Tyvärr så blev det nästan alltid så att han byggde in helt andra saker i det jag sa (som om det skulle vara omöjligt att jag faktiskt menade vad jag faktiskt sa)
    Typexempel:
    Jag säger: Jag gillar svarta bilar.
    Han hör: Jag gillar röda tulpaner.
    Ja...ungefär så...

    Fungerar inte i mitt liv, att ständigt behöva omförklara vad jag vill ha sagt, när jag varit rak och tydlig från början, har inte tid o energi för det. För mycket annat på gång med gården, djuren, barnen, jobbet och jobbet (joo, har 2 jobb i ett så att säga).

    Kanske kommer jag träffa någon som är "perfekt" för mig, kanske inte.
    Tiden får utvisa detta              
    Nej usch, sånt är ju för jäkla jobbigt. Fattar de inte på en gång så är det inget för mig!
  • Anonym (Tabula)
    ulfsas skrev 2013-04-25 20:10:54 följande:
    Hur menar du nu........Flört

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Sofia) skrev 2013-04-29 19:41:39 följande:
    Var på "dejt" för nån vecka sen med en kille. Den gick bra och han verkade intresserad av att ses igen, gav mig komplimanger och ja, han verkade gilla mig i alla fall, åtminstone utseendemässigt :p Dagen efter hörde jag av mig på sms och frågade lite hur läget var, han svarade direkt och verkade inte ointresserad eller kall på något sätt. Så jag tänkte att bollen låg lite hos honom nu, ville han ses igen så får han höra sig. Han borde ju ändå förstå att jag är intresserad, eftersom jag hörde av mig dagen efter vi hade träffats?

    Men nu har det gått över en vecka och jag har fortfarande inte hört nåt. Vet inte alls hur jag ska tolka detta? Antingen var han helt enkelt inte så intresserad av att ses igen trots allt, eller så tror han av någon anledning att jag inte är intresserad? Drar mig lite för att höra av mig igen, känns lite pinsamt om han nu inte är intresserad. skulle känna mig trög som inte fattade vinken liksom :p

    Någon som har en tanke om detta?

    Jag hade lagt ner, han är inte intresserad. Tyvärr, men there are plenty of fish... .
  • Anonym (Tabula)

    Spännande med lite nya stories här . Hur går det för dig Lily? Vilken sida rekommenderar du mest nu när du varit igång ett tag? 

  • Anonym (Tabula)
    dilog skrev 2014-05-21 14:30:47 följande:
    10 månader på hp nu och två dejter har jag varit på. Men jag passade inte in i det dessa damer letade efter.
    Då kanske det är dags att börja fundera över hur mycket du egentligen vill träffa någon och hur mycket du är beredd att kompromissa/självrannsaka/förändra/uppoffra för att träffa någon? 

    Tack för tips Lily! 
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!