Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Jahaaaaaaaaaa, nu börjar jag fatta... Var helt lost när den här "Afrodite" dök upp och så hade hon OCKSÅ flirtat med Papito och så visade sig visst att hon var Lotten! Jag hinner inte läsa allt men det verkar som ni har löst det, fint.

    På tal om det här om att det nog inte är möjligt att träffa nån på nätet tror jag inte det är forumet som är problemet liksom.. Är man öppen för möten överlag kan det nog funka att träffa nån från nätet också.

    Det går inte så bra för mig, jag drar till mig lite märkliga typer tycker jag. Kanske dags att pimpa profilen enligt Papitos goda råd.  

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (40+) skrev 2013-01-15 12:34:43 följande:
    jag tror många fokuserar för mycket på att hitta någon som är rätt eller perfekt i stället för att vända fokus mot sig själv.
    Om man ständigt går på pumpen, väljer fel eller hamnar i återvändsgränder så kanske man behöver ge sig själv lite mer tid. skippa jakten och dejtandet, lev i celibat en tid. så länge tills du inte längre känner stress och abstinens av att vara ensam.

    Jag tror inte man hittar den rätte förrän man är helt redo att leva ensam. Och med redo menar jag inte att man har gett upp i ren frustration utan att man verkligen är tillfreds med att inte dejta och bli ständigt bekräftad för att man är snygg, vacker, intelligent, sexig och så vidare.

    Självkänsla och självförtroende är olika saker.
    Det räcker med starkt självförtroende för att få napp men det krävs en stark självkänsla för att bli lycklig..
    Jag håller med dig i mycket, man behöver fokusera på sig själv osv men! Det där med att hitta den rätta först när man är redo att leva ensam håller jag inte alls med om. Det är just de som INTE klarar av att leva själva som har partners.

    Nästan alla mina killkompisar träffar alltid nya tjejer så fort de går ut ur långa förhållanden, och det blir till relationer som är bra för dem. Medan vi andra som faktiskt trivs ganska bra själva ( i alla fall jag) verkar dömda till ett liv i singelskap.Börjar förstå att nyckeln till att ha harmoniska relationer är att lära sig att kompromissa och anpassa sig. Den som är bra på det lyckas, den som är för obalanserad, dvs, alldeles FÖR anpassningsbar aliternativt alldeles för egensinnig och ska ha allt på sitt sätt, går det värre för.

    Jag är helt övertygad om att det går att analysera och tala om för varenda människa härinne varför de är singlar, och det beror INTE på knäppa potentiella pojk- eller flickvänner. Jag tar fullt ansvar för att jag är singel om jag ska vara ärlig. Visst, det blir svårare med utbudet medan åren går men jag har haft mina chanser men aldrig tagit dem. Det kan ju knappast "knäppa killar" och andra klandras för. Inte för att du säger att det är så, så jag håller med dig. Vänd blicken inåt så har ni svaren på varför ni hänger här och inte ligger och hånglar med stora kärleken just nu  .   
  • Anonym (Tabula)
    Ernst Hugo skrev 2013-01-15 22:28:00 följande:
    Jahapp, då är man åter på HP efter lite paus

    Spännande, då ska jag leta rätt på dig! . Du bor i Malmö och är hur gammal..?
  • Anonym (Tabula)
    Ernst Hugo skrev 2013-01-15 23:30:22 följande:

    Jag är 44 *L*

    Då har vi säkert kontakt redan ;)
  • Anonym (Tabula)
    NooneBird skrev 2013-01-16 08:53:36 följande:
    Det här med kk, i början blev jag så klart kär i min kk. Men efter ett tag (år) gick förälskelsen över. Jag var nöjd att ha honom på de villkoren. Idag är vi vänner, vi bryr oss om varandra och ringer varandra bara för att höra hur det är och vi har träffats utan att ligga också. Vi kan prata om allt och peppar varandra. Det är på ren vänskaplig nivå idag. Friends with benefits helt enkelt. Jag känner mig trygg med honom, ringer hellre honom än kör ONS.

    Hade man kunnat hålla det så så hade jag gladeligen också haft en KK men det funkar som för de flesta andra här - någon får mer känslor än den andra osv. Sen börjar jag också alltid att fundera över varför jag inte duger till mer än så, även om jag själv inte är så intresserad och så är den negativa spiralen igång.  Men som sagt, hade inte haft något emot att ha en om man slapp allt det där negativa det för med sig.
  • Anonym (Tabula)
    NooneBird skrev 2013-01-18 00:06:57 följande:
    Modesto jag hittade på hans nr eftersom jag hade googlat det. Skrev ett avslappnat meddelande som vi brukar göra, om min tenta jag har imorgon. Han svarade sen har vi skrivit fram och tillbaka. Ernst tyckte att jag skulle skriva, vilket jag gjorde. Och det visade sig att det inte var som jag först trodde. Kanske... Vi hade en intressant diskussion idag på dejten så jag kör med den teorin och ser hur det går. Vi pratade om hur enkelt barnen har det att lära känna nya vänner. Att vi vuxna krånglar till det mer än vad vi behöver. Gillar man någon så kör man på bara, utan krussiduller..

    Jag blir avundsjuk på dig som går på dejt efter dejt med killar som du faktiskt blir intresserad av. Jag hade en date idag, men googlade hans telefonnr och fick upp hans facebook. Den här killen är ingenting för mig alls, så jag har avstyrt det hela. På ett fegt sätt, jag skrev att jag är sjuk vilket jag också är förvisso så det är inte bara ljug. Men ärligt talat, jag blir fan deprimerad av alla gubbsvar jag får av folk som borde fatta att vi inte pasasr ihop ALLS. Inte en enda vettig snygging som hör av sig, jag lägger ner.

    Har alltid tänkt att nätet inte är ett forum som fungerar för mig och tacka fan för det, får man bara ett hav av misslyckade enstöringar efter sig  så, tja, det är ju inte nätets fel. Hade jag hittat någon snygg att gå på dejt med hade det väl klickat oavsett hur vi möttes liksom.  Det är väl bara så att det är så det är nuförtiden, när man är en ensam mamma på 40 + så är det det utbudet man har att välja på och då är jag hellre själv resten av livet.  Jag lägger ner min längtan efter tvåsamhet nu på riktigt och tänker inrikta mig på att må bra själv. Lycka till ni andra, jag fortsätter såklart att hänga här med er och se er gå vidare i livet med era nya kärlekar .

        
  • Anonym (Tabula)
    Beya skrev 2013-01-18 14:12:59 följande:

    Ok du tänker så... jag fungerar annorlunda, ett ärligt svar är alltid bättre än någonting annat. Tar hellre den smällen. Det värsta jag vet är ovisshet och att bara låta saker rinna ut i sanden, det sårar mig mer. Tycker det är mycket plågsammare. Tyvärr är det väl mer sällsynt både bland män och kvinnor att man inte bara säger som det är.

    Haha Beya, du är ju b! Jag satt precis och undrade vem den här "nya" Beya var och varför det var så längesen b skrev men så är ju du som är b, så toookigt!
  • Anonym (Tabula)
    Afrodite79 skrev 2013-01-18 21:30:33 följande:
    Måste berätta en riktig pino grej som hände ikväll, haha. Jag och en av mina bästa vänner gick på bio, kolla på Sune i Grekland ( av alla filmer, haha! ) och så jävla pino...vi hade de 2 platserna längst ut på raden och självklart blir det Jag som får sätta mig på den stolen som inte är längst ut ( min kompis är en fegis när det gäller att sitta bredvid okända karlar haha ) Så, bredvid mig så sitter en kille jag dejtat för typ 1 årsedan.... haha, höll på att sjunka genom stolen, vill bara fly, hade panik hela filmen hahaha!! Vi låtsades om som vi inte "kände igen" varandra, haha... skitjobbigt ju. Han var där med sin son... så fort filmen var slut ville jag bara springa ut därifrån och min kompis är sååå långsam med att ta på sig jackan med jag bara flög ut genom dörren, haha!

    Hehe, jag var också på bio ikväll, Berättelsen om PI. Men gick in i fel salong, tyckte det var märkligt att numret liksom satt på fel sida av stolsraden. Tyckte alla barn kollade lite konstigt på mig och mina kompisar var inte där så jag gick ut för att kolla och såg att det visst var Sune i Grekland, inte så konstigt att alla barn stirrade på mig. Slapp stöta ihop med nån gammal date dock.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (hur gör man?) skrev 2013-01-20 00:47:05 följande:
    å jag har lite svårt bestämma mig för vad jag tycker om en ny bekantskap, Endast mailat och chattat lite grann. Han är kul, skriver bra, lite rapp sådär, gillas:) men ändå är det nåt som gör mig tveksam.... alla andra jag haft kontakt med har jag rätt snabbt kunnat avgöra om jag ville fortsätta eller inte men den här är svår....får väl fortsätta nån dag till kanske.
    Oj, undrar vad det är som gör dig tveksam.. Du får ta lärdom av (är också där)s inlägg ovan :(.
  • Anonym (Tabula)
    Isnogood skrev 2013-01-24 08:55:35 följande:

    Då blir det kramnallar Drömmer

Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!