Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Jag var på dejt igår! Och håll i hatten, det var en riktigt attraktiv kille. Lite yngre än jag och vi har en del gemensamma bekanta visade sig, sånt lättar alltid upp tycker jag. Vi tog några öl på ett trevligt ställe och satt och pratade tills han skulle vidare och jag hem och det var lättsamt och mysigt. Men, han var lite kall kändes det som och nog inte intresserad. Jag skickade ett mess idag för att förklara ett missförstånd (alltså, ingen oenighet) men han har inte svarat så jag antar att det inte blir nåt där. Vilket inte gör mig det minsta, jag har kommit över min ångestdatespärr lite  och det räcker bra för mig för stunden!
    I morgon ska jag på det igen med en lite äldre kille, ska bli spännande!!

    Angående statistik ska jag försöka:, inkomna 336,  skickade 276
    Antal besökare: 500
    Flirtar: 60

    Ingen aning om hur många jag har flirtat tillbaks med, de allra flesta flirtar har jag bara svarat på för att vara "snäll". Jag söker aldrig själv, låter alla komma till mig ;). Jag har varit medlem där kanske en månad.
    Barn verkar inte vara något större hinder. Däremot har jag märkt att när jag har en riktigt ytlig och allmän presentation så väller det in svar, när den är mer personlig är det kvaltitet på mailen jag får, men de är inte lika många.

    Lycka till (Hur gör man?) och Fia, var det i morgon du skulle på date?
    Snart ny taktik - vad är det egentligen som är attraktivt i tjejers ögon? Är vi alla likadana?

  • Anonym (Tabula)

    Jaha, det vart ju ingen lyckad dejthelg det här direkt, killen från i fredags har inte hört av sig och han jag skulle träffa idag ställde in för han hade träffat en annan tjej som han hade "varit intim med" så han skulle testa med henne först. Haha, måste man berätta ALLT? Han tycker väl att han är en riktigt ärlig och rättskaffens kille nu, jag är bara glad att jag inte träffade honom alls. Fia, blir det nån date idag? Hoppas verkligen det går bättre för dig .


    Anonym skrev 2012-03-04 11:28:51 följande:
    Haha, jag håller med dig om norrlandskontakten. Tycker synd om alla som ÄR seriösa där, dom drunknar ju helt bland dom som inte är det.

    Men en fråga om happy pancake. måste man fylla i så där att man vill ha en man från typ 40 och upp till ett annat år?
    Ja det kan du göra.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym skrev 2012-03-04 13:15:26 följande:
    Jag var på en dejt i början på veckan, han var jätte trevlig och otroligt snygg.
    Satt och snackade i ett par timmar sen avslutades det hela med en puss, nu ska jag träffa honom igen och är supernervös.
    Hoppas att det fortfarande klickar. 
    Spännande, glöm inte att upppdatera
  • Anonym (Tabula)
    Benjy skrev 2012-03-04 16:54:41 följande:
    Har ni testat Badoo? En ganska trevlig sida faktiskt. Allt är inte gratis där men man kan skícka meddelande och besöka andras profiler utan att det kostar något. Jag testade sidan när jag tröttnade på HP och fick flera kontakter. Många trevliga människor där!

    Min nuvarande kille träffade jag genom Vilda Webben. Vi har nu varit ett par i knappt två år. Man ska inte ge upp  
    Är det inte lite lustigt att vissa siter är trevligare än andra? Ok de som är renodlade sexsidor, där fattar man att det kanske är ett visst klientel och jargong, men vad gäller allmänna dejtingsidor borde det ju finnas ungefär samma urval av människor, ett genomsnitt av den svenska befolkningen liksom.

    Just nu känns det surt, som att det är helt kört att träffa någon. Tycker det är lite obehagligt att det är en så kall stämning "out there". Tycker det är sjukt oartigt att man inte svarar på mess. Jag menar, jag bryr mig väl inte om att han som jag träffade i fredags inte vill ha mig, men är det inte trevligt att man åtminstone svarar på ett mess man skickar? Jag tycker det är helt okej att han säger att jag inte är något för honom, jag menar, vi har setts en gång och jag tyckte han verkade vara trevlig men jag har ju inte hunnit bli intresserad så jag tar ju inte illa upp. Däremot tar jag illa upp när människor inte är artiga. Och de behöver INTE svara på meddelande jag skickar första gången på HP, för jag svarar inte alltid heller. Men när man träffats IRL, och högst troligt kommer att springa på varandra ute någongång, varför liksom?  Får mig ju att känna mig som en idiot, och sen den där äldre som inte kunde vänta utan hoppade på nån gammal date. Nä fan :(. Hoppas det  går bättre för er andra!  
  • Anonym (Tabula)
    Anonym skrev 2012-03-04 23:34:18 följande:
    Hade andra dejten idag och den gick ännu bättre än den första.
    Vågar knappt skriva något om den då jag är rädd att det ska föra otur med sig haha, men det är magiskt.
    Det är fyrverkerier, fjärilar och klick klick klick.
    Idag gav han mig en ordentlig kyss och det kändes som att jag var med i en hollywoodfilm.
    Jag håller tummarna att det fortsätter såhär och precis innan vi skiljdes åt frågade han om jag ville ses i veckan så han måste gillat kyssen ;): 
    Shit va MYYYYSIGT, grattis, hoppas det håller i sig!!
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Fia) skrev 2012-03-05 00:05:51 följande:
    Hej! Nej här blev det ingen dejt, har inte hört ett pip! Men en annan kille har börjat maila och nu ska vi ses på Tisdag! Så jag siktar på det istället ;) Jag bryr mig inte alls om att bli dissad på nätet för de har ju för sjutton inte ens träffat mig! Och en ny kommer hela tiden så bara att gå vidare. Men jag tycker mig märka ett mönster att killarna "gillar" att vara den som inleder konversationen. Om jag gör det så är det större chans att vi inte går på dejt. Konstigt, men händer om och om igen. Hur som, denna nya killen verkar jätte rolig och "lagom"snygg, haha TS - skit i om han inte svarar på texten, killar har skitsvårt för sånt, speciellt yngre killar. Med internet dejting så måste man (oftast) köra på som med någon slags speed dejting version, lol ;)
    Håller med, för att det ska resultera i en date verkar det vara bättre att killen är den som skriver först! Det kanske är så att vi är så gammalmodiga (eller männen då) att de hellre är de som jagar...

    Ja du har helt rätt attityd, jag tar inte åt mig för de jag aldrig träffat, men lite dissad känner man ju sig när man spenderat flera timmar med någon och så kan han inte ens svara på ett sms. Men men, jag jagar vidare!
  • Anonym (Tabula)
    Baginbox skrev 2012-03-06 10:05:31 följande:
    Glömde att skriva om en reflektion jag gjort mellan betalsajter och gratis (HP). E-kontakt är den betalsajt jag häckat mest på och arrogansen där är riktigt tydlig. Undrar om man liksom förväntar sig att få bättre/snyggare napp om man betalar på en sajt än om den är gratis. För på HP är det mycket mer laidback. Vill man få valuta för satsade pengar? Eller är jag ensam om iakttagelsen?
    Jag har varit på Match innan och generellt tycker jag nog att det var lite trevligare där, om än lite tristare utbud kanske. Tror att när man måste betala är man motiverad, medan på HP kan man regga sig mer eller mindre på lite skoj och då är det mindre seriöst.

    Jag tror jag har förbrukat min stad nu, har inte ens några besökare längre :(. Positiva klubben här, hehe.
  • Anonym (Tabula)

    Har precis träffat på en IDIOT på HP. Kolla vår konversation:

    Han: Ta en titt på min presentation. Jag är ny här och har inte hunnit med så långt i min presentationsbyggnation. Jag är inte ute efter ligg utan en djupare vänskap till att börja med.

    Jag tittar, han är 42 år och vill ha tjejer mellan 30-38 vilket då får mig att undra varför han mailar mig, så jag svarar:
    Hej!

    Ja men den var ju jättebra! Synd bara att du bara söker tjejer som är yngre, inte har angett stjärntecken ;) och inte har något foto. Annars bra!

    Han:
    jag skiter i ålder och jag tror att göra avgränsning med stjärnteckenmallen är tufft. Alla ligger inte i mittfåran när det gäller hur man är. Jag är ny här men kanske känns som jag var fel ute när jag mailade. Trodde att det kanske fanns en chans att hitta en vän.

    Jag: Haha, ja, om du hetsar upp dig för det jag skrev så nej, du var fel ute. Men det  kan man ju inte veta när man bara läst en presentation sådär så sörj inte för det. Hej med dig.

    Han: ha ha ha, jag förstår varför folk blockar dig. fel kan man rätta till men attityder, bitterhet och trångsynthet det är någon alldeles speciellt.

    Sen blockar han mig. Såna människor alltså, tjafsa om ni vill, men är det inte HÖJDEN av feghet att vara spydig och otrevlig och sen blockera en?  Kan man liksom vara nöjd över sig själv då, att vara en sån ynkrygg att man inte kan ta ett svar? Jag har varit med om det en gång innan, därför har jag skrivit i min pres att om man är den typen så kan man gå ifrån min sida på en gång (föraktar verkligen folk som håller på så som ni kanske märker). Men, läcker kille, undrar om han hittar någon" vän" ;).

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Tina) skrev 2012-03-08 22:58:19 följande:
    En annan kille kom hem till mig och åt middag. Vi hade träffats några gånger och haft jättetrevligt. Han tyckte att jag var fantastisk etc. Inget konstigt har hänt, vi sitter bara och pratar över middagen. Plötsligt börjar han nästan grina, mitt i ett alldagligt samtal, hoppar upp, ringer en taxi och springer här ifrån. Jag fattade ingenting. Skruvat.
    Men hjälp vad galet! Pratade du aldrig mer med honom? Ingen förklaring?
    Anonym (Lina) skrev 2012-03-08 23:21:24 följande:
    Nej, men unga hunkar ska du inte dra dig för! De är absolut inte de som är värst. Jag har en date på lördag, med en 9 år yngre otroligt snygg kille. Har fått kort nu. Om det stämmer, så gratulerar jag mig själv. Ser ut som Beiron, ni vet den manliga modellen som var på tapeten på 90-talet. Som han såg ut DÅ.
    Jag har träffat en hunk (trodde jag). På bilderna var han typ det snyggaste jag hade sett, i verkligheten lite mullig och osexig röst så det blev inget där nej. Hoppas du har större tur!

    Fia, vad tråkigt! Men, (nu är det jag som får peppa dig istället). Du har ju bara gått på en date! Jag VET hur jobbigt det är att säga nej, och att inte tända men, bli inte desillusionerad för det. Det kan ta tid och man får ha tålamod bara. Upp på hästen igen!

    Här har mailen slutat komma (eller ja, ovan galning hörde ju iofs av sig ) men jag bryr mig faktiskt inte, en dag SKA jag träffa den rätte, så enkelt är det bara!
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Lina) skrev 2012-03-09 10:27:43 följande:
    Tack...
    ja man vet aldrig. Jag tänker "hunk" och att det kan vara så därför typen av bilder han lagt ut är inte uppenbart sexiga, han är ingen som åmar sig framför spegeln i boxershorts med i-phonen. Sånt gillar jag inte. Hade aldrig dejtat en sån typ. Framförallt har han något innanför pannbenet. Det var killen jag skrev om tidigare som var "agnostiker" och väldigt djup. Vi har bara skrivit till varandra i tre veckor, och inte sådär jättemycket heller. Jag tror jag vet mer om honom än han vet om mig. Vi har mest skrivit om Wikileaks och lite sånt, typ "Current affairs" (båda gillar politik.

    Men hans profilbild sa ingenting, sen fick jag tre foton häromdagen. Och tappade hakan. Så...bedårande vacker helt enkelt...men klart, man kanske inte klickar i verkligheten, sånt händer. Om det blir så gör det inget, för vi har inte hunnit bygga upp någon romantisk stämning alls, jag har hållit tillbaka. Inget gullegull än så länge.
    Åh, det låter ju helt rätt! "Min" hunk var helt pantad och kunde knappt skriva, samt skickade just såna där bilder som du beskriver, så jag blev förbannad. Anledningen till att jag träffade honom var att han tjatade så förbaskat att jag tillslut tänkte att ah vafan. Nu har jag bestämt mig för att inte träffa någon under 34. Jag är inte ute efter bara sex och varför skulle någon som är så ung, och som jag dessutom då skulle finna attraktiv, vilja ha mig? Det vimlar ju av supertrevliga, söta tjejer i deras egen ålder.

    Men, nu tycker jag att du får ta och träffa honom så du kan berätta hur det var på riktigt sen!
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!