Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (Sugen) skrev 2012-04-17 21:46:13 följande:
    Hej hopp,

    Hoppar in även om intresset verkar avtagit :)

    Jag gick med i Match.com för nästan ett år sen och har fått många mail. Har även svarat på en del.
    Även om jag tycker att mannen ska vara intressant, så är även utseendet viktigt till att börja med. Jag är inte intresserad av dem som inte lägger in bild. Själv har jag 3 stycken bilder.

    Har inte riktigt haft modet att dejta någon och i höstas hände en del grejer som inverkade på mitt privatliv så jag valde bort nätdejtingen ett tag.

    Förra veckan fick jag kontakt med en kille i min ålder (45) och han verkade trevlig och vi bytte nummer. Vi kom igång och pratade på en gång så det var kul :)
    På lördagen så hade vi sms kontakt fram och tillbaka under dagen och på kvällen så skulle jag träffa några vänner för en trevlig kväll.

    Han skickar då ett sms om att jag kan kontakta honom om jag får tråkigt... Sa att det är sällan jag har tråkigt tillsammans med mina vänner, men att jag kunde höra av mig när jag är på väg hem. Det var ett skämt egentligen...men hmmm det slutade med att jag ringde när jag satt i taxi och den färden slutade utanför hans dörr... Behöver jag säga mer? Ha ha ha ha ha ha Men fan vad kul jag hade :) Han skjutsade hem mig dagen efter ;) Jag tackade för skjutsen och sen två tre sms under dagen. Sen har varken han eller jag hörts av något mer.

    Pinsamt men sant, blev sugen där mitt i natten och på vägen hem så tänkte, asch va fan ;)

    Har även anmält mig på Be2 och fått runt 40 mail på två dagar. Är inte premiummedlem och efter att ha kunnat läsa 5 av dessa mail så får jag inte läsa fler om jag inte blir premium medlem. Sånt surnar jag till på. Så den siten kommer jag att skita i om ingen har bättre erfarenhet av den sidan.

    Det var detta ännu så länge :)

    Ska bli kul att se om den jag åkte hem till i helgen hör av sig. Eller om det blir jag igen...när suget faller på ;)
    Haha, vad roligt! Man ska vara spontan, då händer det grejer ;).  Fortsätt nu att dejta som en galning så att vi får läsa om dina äventyr, jag får nöja mig med det eftersom det inte händer ett skit här men det kanske intte så konstigt med tanke på att jag har pausat min profilp på HP. Be2 har jag ingen erfarenhet av alls så jag kan inte hjälpa dig där.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2012-04-17 22:11:05 följande:
    Ok. Själv skulle jag aldrig vilja skriva till någon enbart för att den har en söt/snygg/tilltalande bild. Men å andra sidan går jag ju väldigt lite på utseende, använder mest bilden för att se "vilken typ" av människa det är.
    Samma här.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Lina) skrev 2012-04-17 22:50:55 följande:
    Nu har jag scorat med min...ja vad ska man kalla honom för? Glad

    Han kom hit och stannade i två nätter. Glad Vi hade pratat en hel del och till sist bytte vi fb-profiler, fast jag skapade en fejk bara för honom. Och det var mycket lättare att hålla kontakten så än på HP!

    Känner mig tjugo år yngre och tjugo gånger snyggare än Rihanna just nu. Glad Så kan det bli.
    Men, med Malmöiten? (Får vi väl kalla honom ) Fattar inte riktigt ändå, ni hade väl träffats en gång innan, varför fake-FB då? Eller är det en annan kille?  Eller, är det så att du och 33-åringen här BÅDA har träffat nån från Malmö och så blandar jag ihop det?

    Hänger inte med alls, sorry. Men vad TREVLIGT att ni har scorat får jag ju säga, tror du ni är kära? :-P
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Lina) skrev 2012-04-17 23:24:40 följande:
    Ja just det, han! Vi sågs på en första dejt för ca 5 veckor sedan. På en sida. Sen var det lite fram och tillbaka. Upptäckte att han hade en profil på HP också, men det hade ju jag med, så det var egentligen inget att grina över. Det jag tänkte var dock att det var lite konstigt att han på den andra sidan var så försiktig med att ha bilder. Sen hade han en riktig snyggo-bild på HP. Det var inte hans stil!
    Fake-facebook, jo men jag vill inte hålla på och lägga till folk som man inte vet om det blir något med. Vännerna kan ju börja undra, eller nåt. Killen vet ju vad jag heter och har mitt telefon-nummer, det är inte det. Jag sa till honom att jag har ett fake-fb, bara så att vi kunde chatta isf hålla på med sega meddelanden.

    Men det absolut viktigaste sist: Är vi kära? Ja, jag måste säga att det är en hel del märkliga sammanträffanden i våra liv. När jag såg honom första gången visste jag att det var en person jag skulle kunna bli absolut tok-kär i. Det tog fem sekunder att inse. Känns bra att det får ta lite tid mellan träffarna. Jag har en extremt hektisk vår, av andra skäl.

    Och sexet!!!!!!!!!! 10/10. Tungan ute Det var liksom den sista tröskeln. Jag är alltid lite nervig innan att man inte passar ihop i sängen. Men Gud vad lätt allt har gått! Känns så självklart. Han kom ju för att sova över i två nätter, men jag var inte alls säker på att det skulle bli såhär bra! Dricka vin och prata till 3 på natten, hångel så fort vi kom innanför dörren, inte gå ur sängen på två dagar. Hur kan _jag_ ha träffat en sådan fin kille!?!
    Shiiiit, vilken grej. Typiskt att jag inte haffade honom först, jag som bor i Skåne. Fast han är lite väl ung för mig så det är lugnt . Grattis  i alla fall, och fantastiskt att sexet funkade så fint. Fan, jag vill ocksåååååå få ligga i flera dagar och dricka vin och prata prata.. Näe, får nog regga mig på HP igen, hoppet är det sista som...
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2012-04-17 23:23:59 följande:
    Nej, jag håller mig till Mälardalen Flört
    Ja där finns det ju många fina också .
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Sugen) skrev 2012-04-18 10:36:51 följande:

    Fick ett sms i morse av min...hmmm dejt på lördagsnatten ;)

    Visade honom lite hur man börjar så smått med dressyr på hans hundvalp och han var så nöjd för nu hade han lärt honom att ligga... Han undrade om jag inte kunde lära honom mer...fnissar.

    Så vi får väl se :)

    Hur många dejtingsiter finns det egentligen?

    Är HP = Happy Pancake
    MP = ?

    Tipsa mig gärna :)


    Roligt! Ni har nog nåt trevligt på G där . Det finns hur många dejtingsidor som helst, tror att match.com är en av de mer seriösa, så mycket kan jag säga, annars vet jag bara hur HP funkar. MP är Mötesplatsen och har ingen aning om det är en bra sida eller inte.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2012-04-18 22:15:28 följande:
    DanM är ju inte anonym, så inboxa honom =)
  • Anonym (Tabula)

    Här är det dödare än dött, bara pluggar och jobbar och har lagt ner dejtandet för stunden. Men hör gärna om andras smarriga historier :).

    Stort grattis till Lina, vad kul att det faktiskt funkar!

  • Anonym (Tabula)

    Haha, vad roligt att ni sprang på varandra här inne, Lom och Sunshine. Eller "roligt" är kanske inte rätt ord, själv tycker jag sånt kan vara rätt jobbigt, därför jag är anonym här.

    Med "ÄRLIGA" menade jag att man ska berätta sånt man råkar ut för när man dejtar, inte att man skulle använda tråden som en annan nätdejingsite, därför rätt naturligt att många är anonyma kanske. Men ragga på ni, det är bara kul! 

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (rainbow) skrev 2012-05-20 18:58:37 följande:
    Kort feedback. Du är egentligen inte "min typ", så ta detta med en nypa salt, men jag tycker att du ger en helt annan bild av dig själv i denna presentation än vad du gör när du skriver i löptext här i tråden. Till din nackdel kan tilläggas, för jag tycker att din presentation är ganska tråkig och fullmatad med klyschor. Om du är så pass rolig som du påstår, låt det framgå i texten? De flesta tjejer jag känner blir sålda på en kille som har humor.

    När killar skrivit vad de söker så finns det inte på kartan att jag skriver till dem om jag inte stämmer in till 100 % på deras beskrivning. Jag kan även ibland komma på mig själv med att tänka "Vem tror han att han är egentligen??"...Jag vill ha en kille som får mig att känna mig som nr 1, och vet jag att han egentligen föredrar något annat så lägger jag inte två fingrar i kors. Jag kan till och med lacka ur om killen skriver att han gillar smala tjejer, trots att jag är smal, för att jag vill inte ha en kille som får spel ifall jag lägger på mig ett par kilo under livets resa. Det känns så ytligt (även om jag själv tycker att jag är snygg så här och inte alls har planer på att lägga ut).

    En bild på dig och din dotter är nog bra att ha med. Det kommer att avskräcka en del, men de är du ändå inte intresserad av. Bättre att spela med öppna kort så att du inte lägger tid och energi på någon som inte fixar att du är pappa.
    Jag tror jag är lite benägen att hålla med här faktiskt. Vad är humor liksom? Jag brukar akta mig lite för killar som skriver att de är roliga, just för att jag har märkt att jag väldigt sällan tycker att de är speciellt roliga faktiskt, snarare tvärtom  Rolighet måste bevisas på andra sätt, t.ex genom den löpande texten som Rainbow skriver, inte som ett explicit utalande. Och såna som "alla" tycker är rolig, ja det kan ju vara en sån som har Stefan & Kristerhumor och då springer jag all världens väg, eller som ska citera Nilecity och sånt oavbrutet (mer vanligt för några år sedan förvisso, men det finns säkert liknande paralleller att dra idag).

    Men, se det som konstruktiv kritik och inte en dissning! Försök att fila lite och vara lite mer personlig, din text skulle inte väcka mitt intresse alls om jag hade ramlat på dig på en datingsida. Jag föreslår att du övar på oss här så ska vi hjälpa till!
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!