Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (Fia) skrev 2012-03-09 10:41:42 följande:
    Haha nu låter det som att jag gnäller över att säga nej - sorry!! Jag gnäller över att inte hitta nån! Och jag har varit på ung. 35 dejter.. Inte en! ;) tyvärr.. Har varit på sidan 8 månader!
    35!! dejter! Oj det fattade jag inte! Vad duktig du är och oj vad du förtjänar att träffa någon! Du kanske ska ta en liten paus från det och fundera över vad det är som gör att det inte tänder till? Det brukar jag göra, ja inte för att det ger så mycket men jag lyckas åtminstone få tillbaka lusten och energin och så jag orkar försöka igen.

    Precis som flera andra är jag också ensamstående med barn på heltid så visst är det tufft att få till det med dejter och klart man har höga krav på den man ska träffa då. Efter mina senaste floppar har jag bestämt mig för att vara rätt restriktiv med min tid och jag säger som du Ågren, situationer där man inte lyfts utan snarare trycks ner aktar jag mig noga för. Därför börjar jag nu ha längre konversationer så att det blir större chans att jag kan sålla bort dem som bara ser till ens utseende och inte tycker att personligheten är av större betydelse. 
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2012-03-09 18:31:11 följande:
    Var hittar man sånt? Speeddating alltså... kanske skulle kunna vara ett alternativ om det inte blir nått mer med han jag träffade förra veckan (som dock säger att han vill ses nästa vecka, han har varit sjuk samt sen har vi båda haft mycket att göra).

    HP anordnar en i Stockholm och en i Malmö. Jag har en kompis som vill gå men jag har lite problem att bestämma mig, vet inte vilket åldersspann jag skulle välja ;).

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (pumbo) skrev 2012-03-09 20:29:19 följande:
    jag hänger på denna tråden.

    För nån vecka sedan inne på Badoo skriver en kille och frågar mig om jag skulle kunna göra honom en tjänst för 50 000 kr.

    Jag frågade såklart vad det skulle vara.

    han säger då att jag ska spendera en hel dag med hans polare som fyller år, och ha sex om hans polare nu ville det.

    haha eller hur!

    han tyckte att jag var feg som inte ställde upp ;) ja för det handlade ju precis om det.
    Mmm, mysig kille! Varför inte skaffa en lyxprostituerad till sin kompis om han nu tyckte det var en så bra idé? I
    Anonym skrev 2012-03-09 20:30:16 följande:
    måste fråga med vad HP är för en sida
    happypancake.com
    Anonym (elin) skrev 2012-03-09 20:38:10 följande:
    Medlem på HP sen en tid tillbaka och träffat 2 stycken IRL.

    1:a dejten: Kille 27 år, Fika och promenad. Pratat ca 3 veckor med killen via mail/MSN. Tyckte han var lika trevlig som jag fått en bild av. Jag tyckte det var trevligt när vi sågs och hade gärna träffat han igen men tyvärr så kände inte han samma sak och var då inte intresserad av fortsatt kontakt.

    2:a dejten: Kille 35 år Lunch och promenad.  Han var trevlig dock kände jag att jag ej kunde tänka mig en 2:a dejt.Dock visade han intresse efteråt och föreslog en filmkväll via sms men jag skrev tillbaka och var ärlig. Då fick jag som svar att han hade inga problem med att träffa tjejer om han ville och att han hade bokat in en dejt nu på söndag med en annan tjej. Sen innan vi skulle ses berättade han att han hade dejtat en f.d modell innan. So what?! Typ vem bryr sig iallfall inte jag.
    Men det är ju helt GALET att det alltid (eller oftast!) ska vara så att de man inte gillar gillar en och de man själv tycker är heta är inte intresserad. Vad är det för himla opraktisk universell lag?! Löjligt att behöva dra upp att andra minsann är intresserade, men somliga har bräcklig självkänsla. Man får försöka att vara storsint och snäll men ibland är det svårt...
  • Anonym (Tabula)
    Differ skrev 2012-03-09 22:29:27 följande:

    Här har du en till som dejtat på HP, jag gav dock upp för jag orkade inte lägga ner tid och energi på nåt som gav så pissig utdelning - jag får nog skylla mig själv lite för jag var nog inte tillräckligt engagerad ngt som gjorde att när jag kände för att gå på dejt så gjorde jag det med första bästa ... jisses vilka storys jag kan dra ...

    Som sagt jag har lagt ner nätet men skulle gärna testa speeddejting så om du vill ha med dig ngn imorgon så hör av dig! Fast då får du ju börja med att "blinddejta" mig förstås :)

    Förutsatt att du bor i Stockholm kanske ska tilläggas.. vi kan ju utbyta dejthistorier om inte annat!

    Hej från Paulina


    Jag vill också höra några stories! Bor inte i Stockholm tyvärr :(
    Anonym (Hur gör man?!) skrev 2012-03-10 01:56:19 följande:
    Vilken kass dejt... Han var jättenärgången och såg inte alls ut som på sina bilder. Han var jättesmal på bilderna, och nu ganska rund och pratade jättekonstigt.. Kändes inte alls som att det kunde finnas nått, så här går vi vidare och försöker säga det på nå fint sätt..
    Fy vad tråkigt... Låter nästan som min date, fast han var inte så närgången tackolov. Jag sa att jag tyckte han var schysst men att vi verkade vilja olika saker, vilket ju är lätt att "skylla på" när det är så stor ålderskillnad som det var mellan oss (det var iofs delvis sant också). Han verkar inte ge sig så lätt dock men det är hans problem anser jag.
  • Anonym (Tabula)
    Furstinna skrev 2012-03-14 17:12:46 följande:
    Vilka sidor hänger snyggingarna på? Jag va medlem ett tag på mötesplatsen men jag blev så besviken på utbudet? Vart gömmer de snygga sig?
    På Happy Pancake, men de är knäppskallar! Men hellre det än trevliga torrbollar kanske, vet inte... Det är lika avtändande både två, men jag känner igen dig från en annan tråd och om du bara vill ligga så är nog HP en sida för dig. 

     Jag har lagt ner dejtandet ett tag nu, blev så trött på den här oartigheten! En snubbe höll hela tiden på och mailade i en-menings-mail, jag frågade om vi inte skulle ses snart, han svarade jo, nästa vecka kanske och sen dess har jag inte hört ett ljud (det var ca 10 dagar sen). Andra smickrar och ber om foton och när de väl får det så hör man inte ett ljud ifrån dem sen, och så håller det på sådär. Jag  tycker det är lite avsaknad av vanligt hyfs och det stör mig! Så, nu pausar jag lite men läser gärna här vad som händer för er ;).
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Lina) skrev 2012-03-15 08:26:04 följande:
    Jag var på date i lördags en sväng och det var faktiskt (nästan) bara positivt. Nu får vi se, han bor inte här. Men snabb återkoppling på nätet efteråt från bådas håll. Jag sa aldrig på själva daten vad jag tyckte om honom, och han sa väl heller inget, förutom att han betvivlade min ålder (36). Han hängde upp sig på den och bad om leg. Nä nä nä, sa jag. Men allvarligt, du ser ut som 22-23! sa han. Det var väl enda checken rent fysiskt.

    Vi tog en eftermiddagsöl, sen var jag tvungen att gå. Det skumma var att han ser ut som en kille jag var ihop med på stenåldern...kan det ha varit -94?...som också är fantastiskt vacker. Samtal flöt på precis som oss emellan på nätet, ganska livliga båda två, hade mycket att prata om, kunde skratta ihop. Sen vet jag inte riktigt vad jag tycker om att han är så pass ung och att han inte bor i samma stad. Men: jättesöt kille!
    Kul! Är det den unga från Malmö eller blandar jag ihop det nu? Han som var så snygg?
    Anonym (33-åring) skrev 2012-03-15 20:15:07 följande:
    Äh, va f-n, nu ger jag upp.
    Varför, vad har hänt? Har han inte nappat på att ses?
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (snart ny taktik) skrev 2012-03-15 09:15:35 följande:
    Man får nog räkna med att klimatet lockar män till sådana metoder, just för att få till en dejt. Eller bara för att få möjligheten att etablera en kontakt.

    Hos det första könet Tungan ute gäller motsatsen. Vissa tjejer gör sig medvetet svårare än de egentligen är med högt ställda krav och attityd i presentation och dialog för att sålla bort så mycket det går så tidigt som möjligt. Under en hård fasad gömmer sig ibland rätt fina personligheter.
    Ja som jag t.ex, MYCKET fin personlighet . Men någon värre kravspec har jag inte, lyckades visst t om locka till mig en 85-åring innan jag pausade... Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
  • Anonym (Tabula)
    Baginbox skrev 2012-03-15 11:49:43 följande:
    Håller med här. Många kravspecar avskräcker definitivt från kontakt. Å andra sidan får tjejer nog i högre grad spammail med så tunt innehåll att de måste göra något åt inkommande mängden mail. Fast det kan man göra på andra sätt. Vi som faktiskt läser en pres och faktiskt tar hänsyn till vad de söker och därmed inte kontaktar om vi inte tycker vi passar enligt önskad mall, kanske egentligen skulle passa alldeles utmärkt.

    Samtidigt kan jag inte låta bli att konstatera att alltför många tror att nätdejting är en slags postorderfunktion där man kan beställa en man efter behag. Rätt kul att se också samma kvinnor häckar kvar på sidorna i flera år. Ingen som tänkt på att kravspecen inte är realistisk. Jag har sett somliga 45-50 åringar ha en bild där de ser ut som Marit Paulsen men vill bara ha svar från vältränade 25-35 åringar. Då kan de nog bereda sig på en lång väntan. Eller kanske det är något skämt som jag inte förstår...
    Haha, ja det är ju lika fånigt oavsett vilket kön det är som håller på sådär och inte själva kan leva upp till sina höga krav. Det är nog dags att vi tar ner oss själva lite på jorden tror jag.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (kille 36 år) skrev 2012-03-15 22:40:23 följande:

    Ok, nu har jag avslutat med denna upptagna tjej - det känns lite vemodigt för av de jag har träffat gillade jag henne mest. Samtidigt hade hon en hel del andra knepigheter för sig också. Men jag har en annan på gång och vi ska ses i helgen. Samtidigt måste jag dock säga att jag finner det extremt svårt att få kontakt med tjejer på nätet. Jag har kontaktat runt 40 det senaste halvåret men bara en svarade. Så det känns liksom inte som jag har kontroll över dejtandet - jag kan bara välja att besvara de som kontaktar mig.


    Ändå tycker jag att jag borde vara ett riktig kap (av flera anledningar) för den som är redo att bilda familj. Jag funderar om det ligger mig i fatet att jag är under medellängd, ca 175 cm. Med tanke på hur oärliga folk är kanske jag borde skriva att jag är 180 istället? för om jag skriver att jag är 175 kanske man tror att jag är 170 men avrundar uppåt Samtidigt är ju längd ganska uppenbart, så det syns ju direkt om man ljuger. Kanske inget vidare bra första intryck det heller. Så hur viktigt är längden egentligen? Kanske mer viktigt om man bara läser av en profil på nätet än om man verkligen träffar en person i live så att säga?


    Trist att det inte funkade. Längden räknas tycker jag, men 1.75 är ju inte på något sätt kort. Jag drar mig t ex för dem som är över 1.80 eftersom jag själv är 1.60. Lögner är aldrig bra så behåll du din längd. Vad synd att man inte vill outa sig här, annars hade vi kunnat hjälpa varandra med våra profiler på sidorna! Min killkompis, som är fantastisk hade en vedervärdig profil på nätet, jag fick hjälpa honom att byta lite bilder och ändra lite i sin text. Vips så träffade han sin drömtjej där och nu ser man inte honom nåt mer  .
    Anonym (33-åring) skrev 2012-03-16 09:20:48 följande:
    Ah, nu vet jag vad det är man ska göra när det inte bokas nån dejt nummer två. Man ska ge upp! För då plötsligt gick det fort att boka Inte för att jag sagt att jag gett upp (om han inte läser här?) dock... han kontaktade mig igår kväll på chatten igen och så kom vi in på en sak som jag inte orkade skriv-prata om, så jag sa "det kan vi ta om vi ses" och då fick jag genast förslag på två olika dagar som passade honom... blir spännande att se vad som händer nu.
    Yay, kör så det ryker . Och glöm inte att uppdatera!
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2012-03-20 11:46:36 följande:
    Nej, uppdatera här måst väl vara det viktigaste av dejtandet Flört

    Det var trevligt, först var förslaget film hemma hos honom, men jag träffas hellre ute i början så vi var och åt lite istället. Sen skjutsade jag hem honom och vi blev sittandes i bilen och pratade ett tag till, så totalt blev det fem timmar snackande. Får se vart det här leder, men hur som helst så känns det som att det blir skynda långsamt Glad 
    Låter ju hoppfullt, kul!!
    Anonym (elin) skrev 2012-03-22 15:50:13 följande:
    Då skrev jag det hinner vi nog med också. Då fick jag som svar att om jag inte vara intresserad av att komma hem till han för en filmkväll  utan hellre vill gå ut och dricka öl så hade han andra planer för helgen.

    Helt plötsligt som tappade jag intresset.....
    Haha, vilken idiot! Lite finess får man väl ha även om man, tydligen, bara är ute efter en sak. Släng honom! ;)
    Anonym (Ute igen) skrev 2012-03-22 17:29:35 följande:
    Hej alla, kul att höra era historier, jag har varit med på "seriös sajt" = parship och träffade en kille där som jag var ihop med ca 10 månader Nu har jag "hämtat" mig från den relationen och börjat lite i date svängen igen Tycker det här med bild är supersvårt, om någon lagt upp flera bilder så kan de ju se vettiga ut på några och helmysko på några andra eller om man googlar så .... jag antar att alla googlar så fort man fått lite bakgrunds info eller? Tror inte heller bild på mig säger super mycket eller .... Ska prova HP efter alla era inlägg på parship är det inget superdrag om man säger så... Återkommer när jag kollat utbudet där och om det blir något
    Ja, när det är så otydligt med fotona finns det inte så mycket annat att göra än att träffas IRL. Men vad spännande, hoppas du får en massa napp på HP. Behöver höra lite uppmuntrande historier, här har luften verkligen gått ut helt.
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!