Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym skrev 2012-05-21 01:35:55 följande:
    För mig inga mail.
    Är dessutom ganska ful.
    Kommer dö singel.

    Haiku om mitt liv!
    Även "fula" människor hittar partners. Men det bli problematiskt när man bara söker folk som spelar över ens liga, det är oftast då man kan få svårt att hitta någon. Det är min erfarenhet i alla fall.
  • Anonym (Tabula)

    Sådärja, nu är jag tillbaka i nätdejtingträsket! Vill helt enkelt träffa någon och det känns inte som att jag har så många andra möjligheter till det än att just nätdejta tyvärr. Har lagt in en profil på match.com då det känns mer seriöst på nåt sätt, och min killkompis som är jättevettig träffade sin stora kärlek där, så, varför inte? Gäller bara att ha ett öppet sinne, det finns vettiga människor (Helpful, du generaliserar way too, jag känner massor med fantastiska tjejer som nätdejtar och jag går inte av för hackor heller ;)).

    Jag håller med ovan; man känner rätt snabbt om det är något man kanske kan tänka sig att ha en fortsättning med och man ska INTE slösa en massa tid på trög kommunikation. MIddag 7 ggr utan att det händer något, hehe, ja hon är nog jäkligt hungrig men inte på det som du är ute efter.. :(.

    Håll tummarna för mig nu!

  • Anonym (Tabula)
    Helpful skrev 2012-05-30 18:27:34 följande:
    Jag vet att jag generallierar men det gör jag för att: 

    a) det är "det enda" folk förstår på ett forum
    b) Inga C-uppsatser orkar jag med och förklara allt i detalj och vad som avviker och inte avviker från mönstret och då blir en generalisering bra att använda sig av
    c) och jag tycker många svenskor är tråkiga - mycket snack och liten verkstad + att folk inte kan ta initiativ till romantiska saker mer än att sätta på kaffebryggaren efter man har haft sex, not my cup of tea!  

    Jag tycker väl kanske att det finns ett och annat mellanting mellan att så hårdnackat dra alla över en kam och en C-uppsats med källhänvisning. Nu är nättjejer inte bara nåt att inte ha, tydligen är många svenskor överlag astrista också. I rest my case och är glad för din skull att du har träffat någon IRL. Och för min egen också så att jag inte behöver råka ut för att bli rådissad för att jag inte är så härligt spontan eller romantisk nog om jag hade stött på dig på nätet .

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Man) skrev 2012-05-29 23:30:27 följande:
    Jag nätdejtade en del för ca 10 år sedan. Jag föredrog faktiskt blinddates, i början var det givetvis nervöst men sen tänkte jag att det egentligen är ett bättre sätt. Jag såg det mer som en fika och hade inga bilder eller förväntningar, då var det lättare att ha ett öppet sinne men också att avböja om det inte var intressant med fler dejter.

    Tabula, synd att vi är anonyma, hade kunnat offra mig på rn picknick annars...
    Ja fast du håller ju på att separera så vi får vänta tills det är avklarat först  .
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Lom) skrev 2012-05-31 20:30:53 följande:
    Nu ger jag fan upp! THATS IT!
    GAAAAH. Kräks
    Min profil ryker i helgen, ska bara mejla några och önska dem lycka till i livet.
    Nej nej, varför det? Berätta vad som hänt!

    Jag har slopat match.com, det är ju galet dyrt att vara med där (för en fattig student) och gått tillbaka till HP igen. Det bara väller in en massa intressanta män, vad har hänt?! Ja det kan ju inte ni svara på förstås.. . Fortsättning följer!
  • Anonym (Tabula)
    Alexiandra skrev 2012-05-31 20:22:36 följande:
    Om jag skulle generalisera lika mycket som "Helpful" skulle jag kunna ta hans ord och byta ut ordet kvinna mot man.

    Jag tror dock dels inte på generaliseringar, och är kvinna nog (*s*) att se MIN EGEN del i det hela med. Och det är inte bara att jag är förbannat kräsen ;)

    Det är inget som helst fel egentligen på 99% av de män jag dejtat, de är supertrevliga, vettiga män som kommer göra någon väldigt lycklig. Att de inte är rätt för MIG beror liksom inte på att det är fel på dem.
    Samma här, jag är också extremt kräsen men inte på det sättet att jag tycker jag är bättre än någon annan. Det är bara det att jag har varit med om några otroligt tröttsamma relationer som fullständigt sög musten ur mig, och efter det känner jag att jag aldrig mer orkar engagera mig i någon som jag inte trivs med till åtminstone 95 %. Då är det mycket skönare att vara själv känner jag. Det betyder inte att det är fel på mig eller på dem, bara det att det ska klaffa jäkligt bra för att det ska vara värt att orka egagera sig så mycket i en annan människa.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Man) skrev 2012-05-30 22:38:54 följande:
    Tabula

    Ja, jag får bli klar med det först...sen jävlar!!!  
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Man) skrev 2012-06-01 01:32:06 följande:
    Blir spännande för er andra, vilken dramatik och tempoökning det plötsligt blev i tråden. Vem av superkräsna Tabula och Alexiandra kommer att få mig på fall....wow!

     
    Vi verkar ju vara likadana Alexiandra och jag, allting hon skriver kan jag skriva under på så vi kan ju vara ihop med dig båda två. När jag tycker det börjar bli lite för mycket så kan hon ta över och så håller vi på så där. Ingen av oss verkar ju orka med en annan människa 100% ändå
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Lom) skrev 2012-06-01 16:08:10 följande:
    TGIF!
    Någon som har planerat en spännande helg?
    NEJ! Mest urtråkiga helg på länge, trots att jag är bjuden på fest och hitan och ditan så har jag ingen LUST! Mystiskt., men jag väljer att vara hemma med mitt barn istället! Det är fint det med, men det kan vara lite ensamt också, jag längtar IHJÄL mig efter att få ha fredagsmys med någon nångång!

    Ingen som kan muntra upp med någon rolig/mysig/trevlig dejting-anekdot?
  • Anonym (Tabula)
    Anonym skrev 2012-06-02 22:13:21 följande:
    hallå där, du glömde mig. :P Vi är trillingar, tydligen!
    Haha, stackars "man", han kommer inte få det så lätt... .

    Allvarligt talat, vad intressant ! Den av oss som först hittar någon får lov att ge de andra seriösa råd tycker jag. Vi är värda att lyckas .
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!