Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (mike) skrev 2012-08-15 17:13:38 följande:

    tabula, rainbow, ni är samma sak. Problemet är inte med tjejer som är 20-30 utan med bittra överviktiga kvinnor som tror att de är Hollywoodstjärnor.
    Nej! De flesta 47 åriga män är inte intresserade av mindre mogna tjejer utan de intresserar sig för trevliga kvinnor 40-50.  
    Det är absolut inte män som har för höga förväntningar, det är kvinnor som alltid förväntar sig män från kärleksromaner.

    Oj vad du generaliserar, men hur som helst, tråkigt att du har de erfarenheterna.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (??) skrev 2012-08-16 18:53:31 följande:
    Helt ärligt, nätdejting. Blev precis medlem på en sida i förmiddags och har därför varken hunnit få bild eller presentationstext godkända men tänkte ändå spana in utbudet lite. Hittade en profil som var intressant, killen var fin och hans presentation bra. Skickade iväg följande meddelande..:

     "Precis precis så där ska det se ut! Ingen bild inget svar jag vet, detta meddelande ligger väl till och med i riskzonen för att inte ens bli läst - med tanke på att jag inte ens har en presentationstext menar jag. (Till mitt försvar blev jag först aktiv användare för sisådär någon timme sedan). Hursomhaver, var inte ute efter att ragga - ville bara ge en komplimang. Ha en fin kväll i sommarsolen!"

    Hans respons? Han skrev "Psychooo" och blockerade mig! Haha. Allvarligt, är det så det går till?

    Vaaa! Du skrev ju inget konstigt alls?! Säkert på det där jäkla HP, har aldrig träffat på så många nötter som där. Usch! Har varit med om rätt många som varit otroligt snarstuckna och när jag responderat på det så har de blockat mig vilket är bland det mest ynkliga man kan göra. Men de fattar de ju inte själva förstås, man får vara glad över att man kom undan utan att behövt ha träffat dem live ;).
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (b) skrev 2012-08-17 22:04:00 följande:
    Men jisses nu hör stockholmaren av sig efter nästan en månad om ber om förlåtese! han skriver att han inte har någon vettig förklaring så han tänker inte ens försöka. Han förstår också om jag inte svarar men att han tycker jag varit hur fin som helst. Skumma människor! vet inte om han ens är värd ett svar eller om man ska skriva och berätta vad man tycker om ett sådant beteende som han har.

    Han verkar knepig. Om jag vore du hade jag skrivit att Ok, jag förstår, det är lugnt. Ha det bra! Och sen hade jag gått vidare med mitt liv.
    Anonym (S) skrev 2012-08-19 07:12:12 följande:

    Uppdatering för den som är nyfiken =)

    Jag har dejtat en kille som jag träffade på HP för 4 veckor sedan, allt gick ju rekordsnabbt och det fortsätter i samma takt även nu.
    Vi har varit tillsammans mer eller mindre varje dag sedan han kom hem från sin semester, det känns bra.
    Han har gett mig nyckel till sin lägenhet och vi pratar om att han ska få träffa mina barn, som vän då ska tilläggas.

    Jag är nog lite kär, han också har han sagt.

    Vem vet vad som händer men just nu njuter jag av ruset och hans sällskap =)


    Mysigt, grattis! Hoppas det går bra nu.
  • Anonym (Tabula)

    Jag har råkat ut för lite bes vär; Träffade på en kille ute i helgen som det tände till med lite, men det visade sig att han har strulat med en vän till mig. Hon blev inte alls så glad och tycker att jag ska hålla mig borta eftersom han är "hennes"  kompis,  tror hon har lite känslor kvar för honom. Hon har ett nytt förhållande, så jag tycker hon är lite väl krävande där. Både killen och jag anser att vi är vuxna fria individer som gör som vi vill men jag orkar ändå inte behva stå till svas så jag har backat lite. 

    Vad kräver du av en vän? Jag hade, även om jag kanske varit lite småkär i killen ha sagt att go ahead för tusan, jag har mitt på det torra och unnar dig all lycka. Sitt känskoliv får man själv ta ansvar för? Man kan väl inte ha ensamrätt på människor i  vänskapskretsen i en eviget bara för att man någon gång har strulat?

  • Anonym (Tabula)

    De har aldrig varitt tillsammans men strulat fram och tillbaka under några månader. Hon vill inte att jag ska vara med honom, och det kan jag förstå, om vi hade levt i en perfekt värld där det vimlar av attraktiva, villiga potentiela partners. Nu ser ju inte verkligheten ut riktigt så. 

    Jag själv har aldrig någonsin sagt till någon att låta bli någon som jag själv inte få. Jag har varit med om att ex till mig har blivit intresserade av henne och gett grönt ljus även om det stuckit lite i hjärtat , eller egot eller vad man nu ska kalla det. Hon har tackat nej och det använder hon som argument nu, att hon har inte gjort så mot mig. Men hon har ju ine varit intresserad av de aktuella så då har det ju inte varit så svårt.

    Hade adrig någonsin kommit på tanken att inleda något med hennes riktiga ex, de är för evigt hennes enligt mig men det är annorlunda med hennes konstiga gamla strul som inte ens fattat att vi är vänner kan jag tycka, och som jag aldrig har sett tillsammans med henne (hon frågade dessutom om han inte kunde vara något för mig för ett tag sedan vilket gjorde att jag trodde att det var helt fritt fram när det väl begav sig).

    Hur som helst, tyvärr är han inte tillräckligt intressant för att jag kommer att riskera vår vänskap för honom men! jag tycker att hon har fel och jag känner också att jag genom att säga nej tll honom mer följer  hennes principer än mina egna och det är lite trist känner jag.

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (men) skrev 2012-08-28 23:38:28 följande:
    Vadå? Du visste om vem han var..att din kompis strulat med han i månader..och du gav dig ändå in i det?

        
    Jaja, jag har träffat honom tidigare. Men jag var lite rädd att bli igenkänd här så jag var tvungen att skriva lite halvljugit först men sen glömde jag det .

    Jag blev helt överumplad när han la in stöten och var dessutom ganska berusad så jag fick väldigt svårt att sätta emot, men frågade i alla fall min kompis om det var ok med henne, det var det då inte så jag smet hem och inget hände.

    Jo rainbow, jag tog upp det med henne och det höll hon ju med om att det gav lite dubbla signaler, men hon tycker ändå att jag inte ens ska bli intresserad av hennes ex. Men så funkar ju inte attraktionens lag riktigt, då hade vi aldrig haft några otroheter eller nånting sånt otrevligt om man helt enkelt bara kunde bestämma sig för saker och ting hela tiden.
    Hon är lycklig med sin kille men det verkar som hon har den andra som reserv ifall det skiter sig med honom. Reserven är dock inte intresserad av henne på det sättet.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (men) skrev 2012-08-28 23:41:45 följande:
    Va? ALLA har ju separerat vid 40..och är törstande efter uppskattning och kärlek Cool Eller?

    Gör som jag..öppna eget..hey,vad mycket folk man träffar :) 

    Inom vad? ;)
    Papito skrev 2012-08-28 23:49:40 följande:
    Har inte läst hennes kravspec men förstått att den är diger...haha. Har kompisen själv uppmuntrat är det en annan femma men hon menade det uppenbarligen inte.

    Svårt läge faktiskt, samtidigt säger du själv att han inte är tillräckligt intressant..då kanske han inte är Mr Right ändå...varför riskera vänskapen?
    Däremot kan du ta upp själva sakfrågan med henne, det med hennes principer etc.
    Hehe, nej den är inte alls diger faktiskt. Killen ska vara smart och kul, det ska vara givande & intressant att prata med honom och han ska tycka om mitt barn. Inte speciellt diger alls, men ack så svårt att uppnå .(.

    Jag lägger ner projektet men hade jag verkligen varit galet intresserad av honom hade jag fått ta mig ett rejält snack med henne, då hade jag nog inte släppt honom faktiskt. 40+ och desperat, dessutom vill jag att min son ska växa upp med en man också!
  • Anonym (Tabula)

    Så många bra människor det finns här tycker jag ;)! Ja Papito, det var hemskt tråkigt att du inte dejtar, flirt flirt (nu gör jag sånt som vi inte skulle hålla på med här i tråden, förlåt! )

    Jag säger som de andra HP: Bra att du lagt ner.  Men så måste ja också tillägga att förr var jag som du, ville testa sexet så jag inte köpte grisen i säcken men nu tycker jag nog att det faktiskt ofta är svårare att hitta en bra personlighet än ett bra sex, därför tänker jag att sexet ja, det får man väl jobba med om det inte funkar från början liksom...

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (HP) skrev 2012-08-29 15:44:57 följande:

    Ja alltså.. jag brukar inte ha sex på första dejten. Men det händer ibland när kemin verkligen finns där.
    Jag vill helst lära känna personen innan, jag tänder mer på intellekt än något annat. Och humor. Om någon kan underhålla mig med en bra och intressant historia är jag helt såld.  Så jag är inget spån.

    Däremot så kommer jag från ett långt förhållande där vi var på helt olika plan sexuellt redan från början. Men jag var så kär att jag valde att bortse från det. Och till slut håller det ju inte om man inte tänder på varandra.  

    Men oj, var du kär i någon som du inte tände på? Hur funkar det? Är jag kär är jag attraherad även sexuellt, annars inte kär liksom.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (men) skrev 2012-08-30 11:02:34 följande:
    Men va? Nu har du börjat dejta någon..och haft sex..och ändå funderar du på att träffa andra/fler? DÅ var det väl inte wow då? Annars förstår jag inte vrf man ska träffa andra?

    Men nu är ju jag inte som andra heller Glad  

    Hm. Jag tror jag håller med lite här, utan att för den skull vara dömande. Är det egentligen helt rätt väg att använda sig av en fiskdamm där man sonderar och sorterar? Visst måste det kännas mysigt att vara i den situationen att man faktiskt KAN hålla på och välja och vraka och har råd att känna sig för, men, vad gör det med ens egen självbild till slut? 

    Jag kan inte ge några råd till dig Singelpappa, alla har sina metoder, själv hade jag flytt illa kvickt från en man som du. Man ska behöva stå ut med att bedömas och jämföras, det är aldrig snällt mot någon. Har varit med om en man som var väldigt ärlig med allt han företog sig, och det blev då också som en ursäkt för att bete sig  som en riktig skitstövel. "Men jag har ju varit ärlig" var hans paroll. Ja, jo, men du har också varit en expert på att sända ut dubbla signaler, ge hopp, ta tillbaka, smickra, avlägsna dig. Precis så man ska göra om man vill knyta någon till sig riktigt hårt.

    Nej nu måste jag nog ändå ge några råd ändå . Välj ut en i taget och säg inget till någon! Testa med tejen du är med nu, funkar du inte, gå in och fortsätt med nästa. Allt blir som det ska vara ändå ;).
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!