• OOU

    Hur förhåller ni er till oliktänkande föräldrar?

    Jag tycker att du skall ta din vilja att bry dig mindre på ännu större allvar. Det verkar väldigt jobbigt att fokusera så mycket på omgivningen och vad den gör eller inte. Torde ta en del energi som säkert kunde spenderas på något vettigare. 
    Personligen har jag svårt att döma föräldrar som vill sina barns bästa och agerar efter vad de tycker är rimligt. 

  • OOU
    skogsvitter skrev 2012-03-22 17:48:00 följande:
    Många föräldrar vill inte sina barns bästa utan tänker mer på sig själva, eller tror du på allvar att alla ser till sina barns bästa i första hand?!
    Läs om läs rätt.

    Jag skriver "Personligen har jag svårt att döma föräldrar som vill sina barns bästa..."

    Dessutom skriver TS  "säg att ni inte bra kan undvika dessa föräldrar" och du besvarar med "Vi har helt enkelt tagit avstånd från sådana familjer där man känner sig ledsen för hur barnen blir behandlade"
     
  • OOU
    skogsvitter skrev 2012-03-22 18:08:48 följande:
    TS dömmer ju inte heller andra föräldrar som faktiskt vill sina barns bästa, det är ju övriga som inte vill det som detta handlar om.
    Vad är det för typ av oliktänkande föräldrar som tråden handlar om egentligen? Dessa föräldrar karakteristeras av att de tycker att barn skall citat: "uppföra sig, duktig, sov i eget rum, inte amma och framförallt lämna bort sitt barn mycket". 

    Min rekommendation till TS kvarstår. Att visa en rimlig tolerans mot andra är också ett sätt att vara ett gott föredöme för dina egna barn.
Svar på tråden Hur förhåller ni er till oliktänkande föräldrar?