• LisaW111

    Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)

    Hejsan,  hoppas jag inte kommer och drar ner stämmingen med mina missfalls nyheter :( Men jag skulle bara så gärna få höra någon solskenshistoria idag :)

    Fick idag missfall bekräftat i v 8.. jag fyller 39 år i Maj. Känns ju rätt trist även då jag vet att risken ju är större nu vid 40. Känns så ledsamt nu när man äntligen fått det där +'et. Försökte i 7-9 mån. Har en underbar liten dotter sedan innan 2,5 år gammal.

    Någon av er som lyckats även efter missfall vid denna ålder? Hur lång tid tog för er osv?

    Kram och lycka till alla!!
          

  • Svar på tråden Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)
  • cattus

    Negativt i morse!
    Har inte fått mens heller och mår fortfarande lite illa lite av och till. Sambon är övertygad att jag inbillar mig. Tänkte att jag måste inbillat mig i morse efter jag testat, men jag mådde illa både i morse och även nu i kväll. Jag får kolla nästa vecka igen om inte mensen kommit. Efter skrapningen kan det ju blivit förseningar med ÄL. Nu är det 30 dagar sedan skrapningen.
    Själv är jag övertygad att det inte är inbillning, men vi får se... 

  • Fairytale01
    cattus skrev 2012-04-05 20:14:19 följande:

    Negativt i morse!
    Har inte fått mens heller och mår fortfarande lite illa lite av och till. Sambon är övertygad att jag inbillar mig. Tänkte att jag måste inbillat mig i morse efter jag testat, men jag mådde illa både i morse och även nu i kväll. Jag får kolla nästa vecka igen om inte mensen kommit. Efter skrapningen kan det ju blivit förseningar med ÄL. Nu är det 30 dagar sedan skrapningen.
    Själv är jag övertygad att det inte är inbillning, men vi får se... 


    Åh..det låter lite spännande! Du måste uppdatera oss hur det går! Har du känt något av ÄL eller har du testat om du har ÄL? Hur många dagar efter skrapningen försökte ni igen?

    LisaW111 - bra idé med att kolla om det blir minus igen efter plusset. Det borde jag tänkt på, men hade inte en tanke på. Vill ju liksom inte bli lurad om man skulle få för sig att testa och så är det ett gammalt/falskt plus. Usch. Jag har också köpt ÄL-stickor men absolut inte vågat använda dem än. Hoppas mest att jag ska få mens snart. Är nu på dag 23 efter avbrytandet och hade mensen kommit nästa vecka hade jag blivit överlycklig. Första gången jag riktigt vrållängtat efter den!

    Ja, här är allt lugnt. Känner mig som en PMS-häxa däremot i humöret. Dessa hormoner....
  • cattus

    Jag brukar normalt känna av ÄL, men då jag har den regelbundet brukar det ju inte vara något problem att veta VAD jag känner, nu har jag haft känningar i olika omgångar, men antingen trott att det varit ÄL eller mensen som varit på väg. mens har jag ju inte haft och nu har jag kännt av spänningar flera gånger så jag är helt lost. har inte den blekaste när jag kan ha haft ÄL.

    På sjukhuset sa de att vi skulle vänta 14 dagar innan vi kunde ha sex igen, men det är ju lååång tid. vi klarade av att hålla oss i 11 dagar. Sedan trodde jag att ÄL skulle komma igång efter ca 14-21 dagar efter skrapningen så ett test nästa vecka avslöjar väl om det varit så, eller så kommer mensen.. 

  • che71

    Glad Påsk från ett underbart soligt vår N.Y !!!

    Jag fick mens i torsdags, bara 3,5 vecka efter missfallet...skönt att det inte dröjde länge...
    Börjar ta Pergotime imorgon, hoppas på ÄL runt den 20 (om det blir som de andra 2 kurerna)
    Vi kör på eget bevåg nu, inga VUL, läkaren tyckte ju att jag blev överstimulerad bägge gångerna pga de 3 äggblåsorna...så vi chansar o hoppas att det funkar igen.
     

  • Fairytale01

    Hej svejs! Hoppas allt bra med er!
    Che71 - precis som för dig dröjde det 3,5 veckor innan mensen kom tillbaka! Eller rättare sagt exakt 26 dagar efter avbrytandet av förra graviditeten! Så nu är det dags för en nystart! Aldrig har man väl blivit så glad för blödandet...

    Cattus och Lisa, hur mår ni?

  • cattus

    Hej
    Jag mår alldeles utmärkt, illamåendet har försvunnit, ingen mens...nu är det 34 dagar sedan skrapningen.
    Jag har ingen som helst aning ....så vi får se vad som händer. Ni verkar ju ha lite koll iallafall så att ni kan räkna ut när det bör jobbas lite extra. Jag har ju ingen aning, det kan ju vara ÄL som är jättesen och sedan vänta två veckor på det innan det händer något.
    Funderar om jag skall gå på mödravården och göra gravtestet där på fredag om inget hänt. Då kan jag ju fråga hur länge det skall kunna ta innan mensen kommer igång igen.
    Ni som haft missfall förut hur länge har ni fått vänta som längst?    

  • LisaW111

    Härligt att höra! :) Ja vår vädret är som bortblåst här i Malmö iaf, regn och rusk. Låter härligt i NY! & "grattis" till mens eller vad man säger ;) Jag blev sjuk :( fortfarande dålig, hade 38,8 i morse. Urk verkligen!! Vill bara bli frisk nu! Jag är på dag 16 eft MF och undrar om vi inte missade ÄL nu i helgen färder har känts lite i magen tycker jag. Men varit så dålig(feber etc) så sex har inte varit på tapeten ens!! Men hoppas på mens om nån dryg vecka då, har rätt kort cykel normalt - runt 26 dar. Lite irriterande för dig att inte veta 100% Cattus!! Hoppas du får svar på MVC!

  • cattus

    Köpte nya test på apoteket. Jobbar hela tiden så jag hinner inte till MVC. Tänkte kolla imorgon bitti igen.. Känner inget speciellt just nu

  • LisaW111

    Håller tummarna att det är något! Jag fick rejäl influensa så varit/är dålig precis hela veckan. Ganska drygt vid det här laget... Hoppas på att det släpper imorgon! Inget annat nytt hos er andra?

  • Lenafena

    Blir 43 i år och är gravid i 27e veckan. Fick ett missfall 2008, 1 missfall 2010 v. 7, 2 missfall 2011 v. 5 och 10 plus ett misslyckat ivf. Blev gravid månaden efter det senaste missfallet. I alla graviditeter kunde jag nästan säga direkt att jag blivit gravid innan testet visade positivt - jätteömma bröst men inget illamående. Nuvarande graviditeten började helt annorlunda, inte ett graviditetstecken vid bim utan dessa kom flera veckor senare. Jag testade vid bim och blev väldigt förvånad kan jag säga... :)

    Jag har genomgått både missfallsutredning och fertilitetsutredning och inget visar på något fel, varken hos mig eller sambon. Efter missfallsutredningen blev vi remitterade till överläkaren vid SÄS kvinnoklinik (Borås) och han håller på med en studie för kvinnor som fått flera missfall men som är "friskförklarade". Kan varit det som hjälpt mig den här gången!

    Fick riktigt dåligt KUB-resultat, bara 1/7 men vid fostervattenprov visade sig bebis vara frisk Solig 

    Lycka till allihop! {#emotions_dlg.flower}


    Be that kind of woman, that when your feet hit the floor each morning - the devil says Oh crap, she's up..
Svar på tråden Lite pepp från er här i denna 40+ kategorin? :)