Inlägg från: lillabambi |Visa alla inlägg
  • lillabambi

    Vi som har hängt i testtråden och plussat!

    Jennie83 skrev 2012-07-10 11:33:18 följande:
    har ej tagit reda på kö, men vi ah två pojkar sen tidigare
    okej jag har inte tagit reda på kön tidigare men gjorde de denna gången, har du samma form på magen som med dom andra två?
     
  • lillabambi
    angie91 skrev 2012-07-10 13:00:19 följande:
    Hihi va underbart kommit på några bra tjejnamn då?

    Jo här går de framåt v12.. Längtar efter rul så ja får se bebis samtidigt som vi väntar otåligt på att få känna bebis o e lite kluvna i om vi ska kolla könet eller inte.

    Åhhh snart kommer du ha din lillA där i famnen
    Ja vi skulle ju inte heller kolla kön egentligen men sen när vi var på rulet så var vi bra sugna ändå och då bestämde vi oss för att kika, 98%säker var hon så vi litar på henne ;) 
    Jo vi har bestämt namn och har varit lite hemligt, men känner nog ingen i den här tråden så de kommer att bli Jemina om det nu är en tjej :) 
  • lillabambi
    angie91 skrev 2012-07-10 13:33:39 följande:
    Vilket härligt namn fy tänk om ja också kunde få kolla.. haha fast vi ttror juh olika så vi har ju slått vad istället.. blir de en kille här ska han heta ailu. o blir de en tjej såå en liten livia troligtvis
    >Åhh fina namn ;) ¨
    Vi var ganska rörande överens om att det var tjej denna gången det har jag sagt sen v 12 typ att jag känt det på mig så då var det ju lite extra spännande att kolla det ;) 
  • lillabambi
    Jennie83 skrev 2012-07-10 19:13:51 följande:
    Hehe Vecka 23 =)
    så var det ja ;) 

    Gick igenom bebiskläderna idag de vi köpt och de som var kvar från minstingen, kolla in detta, gaaalet! och detta är bara 50-56 :) en av bodysarna är i strl 44 :))


     
  • lillabambi
    sajo0106 skrev 2012-07-11 17:05:42 följande:
    Har ni druckit kaffe under graviditeten? Är just i början av min och överallt står det olika, att man kan dricka 3 koppar om dagen och det är ofarligt eller att det ökar risken för missfall osv osv.... jag är en kaffedrickare och har nyplussat för en vecka sen lite drygt och får en huvudvärk utan dess like som jag inte dricker... hur har ni gjort?
    jag är en riktig kaffe drickare och dricker flera muggar per dag och har gjort det hela tiden, min graviditet har gjort mig mer sugen på kaffe :) innan graviditeten kanske jag drack 1-2 koppar/muggar nu dricker jag minst fyra om dagen :))
Svar på tråden Vi som har hängt i testtråden och plussat!