• sagapo

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    Hej! Jag är singel och tänkte påbörja min resa 2012! Jag kommer använda clearblues fertilitetsmonitor och testa med heminsemination först för att sen gå vidare till Danmark om det inte blir något. Tänkte att alla vi singlar som ska försöka plussa 2012 kan samlas här, skulle vara kul att gå igenom allt med andra :)

  • Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!
  • Vet varken ut eller in

    Marlee, vad roligt.: ) Har du berättat för vänner och familj? Reaktioner?

    Hur lång tid har det tagit för dig att komma fram till beslutet? 

  • Marlee

    Har bara berättat för enstaka vän än så länge. Det har varit ett långt beslut, jag var på väg för fyra-fem år sedan men avbröt pga olika orsaker. Det senaste året har jag dock haft uppe ftågan många ggr å haft en stark längtan. Tänkte först vänta tills det blev legaliserat här men känner nu att jag inte vill vänta längre. Så det Är kanske de senaste tre månaderna som jag verkligen bestämt mig, men beslutet är gammalt. :)

  • Vet varken ut eller in

    Jag hade oxå en tanke om att vänta tills det blir lagligt här. Men jag har tyvärr tiden emot mig.

    Idag har jag gjort min första insemination. Men jag har inte jättehöga förväntningar eftersom vi i bästa fall var ute i sista stund. I sämsta fall var det för sent. Men lite spännande är det så håll gärna en tumme för mig.: ) 

  • sagapo

    Nej vi står inte varandra så nära, men mamma och syster vet att jag kan tänka mig att göra det, dom vet bara inte att jag ska! Dock tror jag som dig, att bara barnet är fött så löser det sig! :) Tanken var att jag skulle göra första inseminationen idag men jag har inte hört något av någon av mina donatorer, varken herr perfekt eller reserven, så jag börjar tro att det inte blir något denna cykel vilket är väldigt väldigt synd!! Håller tummarna för dig! :)

  • Vet varken ut eller in

    Tack!: )

    Vad synd att donatorerna inte har hört av sig. Men du fick ett seriöst intryck av dem eller? Det kan ju hända att det har dykt upp andra grejer för dem, men det är ju naturligtvis en besvikelse för dig.: ( Jag skulle egentligen inte gjort nåt försök den här cykeln, men det blev så. Jag hoppas ju så klart på att det inte behövs nåt mer försök, men det är inte så realistiskt så det får bli som det blir.: )   

  • Marlee

    Jag ska inte göra något i denna cykeln, ev nästa men mer troligt först i juli.

  • sagapo

    Ja båda två verkade vara väldigt seriösa och jag har pratat med dom länge, får man förhinder eller ångrar sig tycker jag det är allmänt hyffs att höra av sig men tydligen inte! Och det är ju synd för det är dom ända jag fått tag på som bor nära mig! Hur gick du till väga? Hur många gånger gjorde du det?

  • Marlee

    Sagapo: har du fått svar på varför de inte dök upp? Tror jag har bestämt mig för en. Han uppfyller allt jag önskar och verkar vara en bra person helt enkelt. Hur har ni gjort när ni räknat ut ÄL? Jag vet inte mmär min kommer (det varierar ju) så tänkte köra med stickor eller ev någon monitor.

Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!