• sagapo

    Vi singlar som ska insemineras 2012!

    Hej! Jag är singel och tänkte påbörja min resa 2012! Jag kommer använda clearblues fertilitetsmonitor och testa med heminsemination först för att sen gå vidare till Danmark om det inte blir något. Tänkte att alla vi singlar som ska försöka plussa 2012 kan samlas här, skulle vara kul att gå igenom allt med andra :)

  • Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!
  • Vet varken ut eller in

    Då håller jag tummarna för dig oxå sagapo!!: )

    Det blev bara ett inseminationsförsök för mig för ev. var jag (oxå?) för sent ute. Inbillar mig ändå att jag känner massa grejer.; ) Men jag tror faktiskt att jag på riktigt inte har några förhoppningar denna gången.

    Marlee, jag använder stickor för att ha koll på ÄL. Denna gången testade jag bara en gång per dag men i nästa kommer jag att testa 2 gånger per dag. De är lätta att använda tycker jag.   
      

  • Marlee

    Jag tror jag ska testa med stickor, ev även med Donnatest fertilitetstest. Den verkade superenkel. :) 
    Har bestämt mig för en donator nu och är nöjd på nästan alla sätt, vissa tvivel dyker fortfarande upp (om jag gör rätt, var vi ska mötas osv). Tex vill ju inte jag att jag ska kunna spåras från hans sida heller så vill inte göra det hemma, så då gäller det att hitta någon annanstans att vara. :) Han är dock inte så duktig på att svara på sin mail vilket är något irriterande. Men än är det ingen brådska, det är minst en månad tills första försöket. (hur jag nu ska kunna klara mig ända tills dess, jag vill ju vara gravid typ nu!) 

  • sagapo

    Vet varken ut eller in: tack!! Ja det är ju konstigt hur vi kvinnor funkar, jag gjorde min insemination för bara några timmar sedan och jag är redan jätte gravid! :p håller tummarna för oss båda trots att vi var ute sent! Marlee: jag har donna testet och jag tyckte inte alls det var bra, svår att få ren, svår att tolka, repas lätt m,m m,m! Jag är också rädd att bli spåras, har inte gett ut mitt namn, har skaffat ett oregistrerat mobilnummer som kommer slängas så fort jag lyckats och en kompis var snäll att låna ut sin lägenhet! Så har jag gjort för att känna mig 100% trygg i alla fall :) varför minst en månad? Kör så fort som möjligt! :)

  • Marlee

    Minst en månad för att jag precis haft ÄL å jag vill hinna kolla upp lite tester mm. 

    Hmm, illa, jag som bara hört positivt om donna test. :( Får kanske se hur jag ska göra då...  

  • sagapo

    Okej, då förstår jag! :) Det kanske funkar jätte bra för dig, men för mig var den inget att ha! Spec inte för så mycket pengar!

  • Matilda03

    Hej!

    Jag bara undrar hur det går till med insemationen om man inte har regelbunden mens och inte ägglossning så ofta? Kan man genomföra det då? Kan man få mediciner utskrivna i samband med insemationen för att stimulera äl?  

  • Vet varken ut eller in

    Hur går det för er tjejer? Mitt första försök tog sig inte och det är snart dags att prova igen.: )

  • 2014 baby

    hej får jag hoppa med här? jag försöker med heminsemination nu och om inte det funkar ska jag till danmark i höst! i dag ringde jag och bokade in tid hos gynekologen och fick en tid i september för jag vill ha en remiss så jag kan göra en äggledarspolning innan danmark.förra helgen gjorde jag dubbel heminsemination dvs två dagar efter varann men det har inte funkat känner jag för mensen är på gång :( hur går det för er andra?

  • Vet varken ut eller in

    baby2013, naturligtvis får du hoppa in här.: ) Vad synd att mensen är på gång.: ( Har du gjort försök med heminsemination tidigare?

    Jag gjorde två inseminationer under helgen som var, med en dag emellan. Vi får väl se hur det går. Jag håller tummarna men vågar inte riktigt hoppas...    

Svar på tråden Vi singlar som ska insemineras 2012!