• tjej92

    Gjorde ni ngt annorlunda just denna gång (när ni blev gravida)?

    På vilket försök gick det för er och gjorde ni ngt "speciellt" (bisolvonmetoden etc) som kan ha haft ett samband med att det gick den här gången? :)

  • Svar på tråden Gjorde ni ngt annorlunda just denna gång (när ni blev gravida)?
  • oONinniOo

    Hade försökt i nästan 1½ år och det enda som var annorlunda när vi lyckades var att jag samma cykel gjorde en spolning. Var sista steget i vår fertilitetsutredning och trots att det var jättefin passage (dvs inga synliga hinder alls) vid spolningen, så verkade den ändå hjälpt till det lilla sista på traven.


    {{Lillpojken beräknad till 130908}} fampet.blogg.se
  • hawaiie

    Har ingen aning om det är pga av detta då vi blev gravida på andra försöket (plussade idag :) men jag slutatde med ipren som jag konsumerade ganska bra, ca 2 om dagen nästan, ibland mindre!

  • yellowcab

    Vi hade två missfall och 3år av försök bakom oss när min underbara sambo gav mig en spa resa tillsammans med min mor. Jag åkte iväg på den en helg och när jag kom hem var jag helt avslappnad och den natten blev vår son till:)

    Så har sagt att när det är dags för syskon får han skicka mig på ny spa resa:)

  • Gräset är grönare

    Det verkar som att vi fick till det på semestern. Hade en ganska intensiv semester där vi gick en massa så att vi båda hade träningsvärk varje dag typ :P där emellan trollade vi in något oengagerat sex. Jag åt även bisolvon. Men det var kanske snarare snarare slumpen som gjorde att det tog sig. Vi lyckades på fjärde försöket.

Svar på tråden Gjorde ni ngt annorlunda just denna gång (när ni blev gravida)?