Inlägg från: mammaibromma |Visa alla inlägg
  • mammaibromma

    Marsbebis 2013

    Hmm, jag gillar inte den här FL appen! Råkade skriva några rader i "BF listan tråden" å jag får såklart inte bort det, sorry!

    Nu ska jag sova! Godnatt :)

  • mammaibromma

    Jag gick upp 9kg i förra graviditeten, den här gången tänker jag äta hälsosammare för att jag redan är överviktig och det blir för tungt för mina 150cm att bära på för mycket övervikt. Mera grönt på tallriken får det bli helt enkelt :)

    Min 15månaders väckte mig för en halvtimma sen, jag gav honom en vällingflaska så han sommar om och själv ligger jag nu illamående i sängen och försöker sova men det kommer nog inte hända, suck!

    Vad kan man göra för att få bort illamåendet när man ligger här i sängen och bara vill somna om?! Jag som mådde så bra under min förra graviditet!

  • mammaibromma

    Nu har jag funnit en lösning, Mitt illamående lindras av mjölk.
    Så ett glas mjölk får starta min dag för efter det får jag i mig nåt utan å må super illa :)

  • mammaibromma

    Måndagsångest och illamående och hungrig fast jag vet inte vad jag är sugen på :)
    Kan man ha måndagsångest en månad innan man går tillbaks till jobbet efter sin långa mammaledighet!?
    Efter denna graviditet vill jag plugga och skaffa mig ett yrke där jag trivs!!!

  • mammaibromma

    Jag bestämde mig att sluta röka rakt av när jag väntade första barnet och slutade rakt av nu när vi började försöka bli med barn igen. Känslan av att fimpa den där sista ciggen var lite lustig," jag var först rädd att jag inte skulle klara det men sen övergick det i en känsla av att jag klarar det här! Jag bestämmer över mig själv och jag behöver inte en till cigg." (hahaha, Jag satt där och peppade mig själv) :) och idag är jag rökfri och snusfri med men suget dyker upp ibland. Likaså suget efter den där kalla alkoholhaltiga drycken som hör till semestern men men det finns alkoholfritt! ;)
    Lycka till allesammans!!

  • mammaibromma

    Evsi: Min pappa har 10 barn med 4 olika kvinnor och jag påminner honom än idag att använda kondom och använder honom som skräck exempel till alla killar så de inte ska hamna i samma sits, (barnen har blivit lidande) För i slutänden är det kvinnan som avgör om hon vill göra abort och efter att själv ha gjort en abort för 10år sen som jag inte var säker på om jag ville göra och idag ångrar djupt tycker jag inte att du ska göra abort. Stå på dig!

  • mammaibromma

    Är jag ensam om att ha GRAVIDKLÅDA? Jag har haft det redan från starten :(
    Det är svårt att komma till ro på kvällarna när kroppen kliar...

  • mammaibromma

    Jag har inte riktigt det där "morgon illamåendet", jag mår illa lite då och då under dagen. Särskilt av att LAGA MAT! Jag kan stå där å laga mat och vara vrålhungrig men mår illa av MATOS! Så jag kan inte äta maten (jag äcklas av den) utan tar hellre en smörgås och morot att knapra på :)
    (känner mig så barnslig)

  • mammaibromma
    Lilly Jk skrev 2012-08-24 14:11:19 följande:
    Haha, ja men det rörde sig för fullt där inne.
    Det såg ut som att h*n hade det bra iallafall :)

    Har gått de senaste 4 veckorna och känt att
    "nää, jag mår inte illa och tycker inget luktar eller smakar konstigt"
    Verkligen ingenting, hade aldrig klarat av att vänta till v. 18.
    Då hade jag nog gått in i väggen istället.
    Jag hade det precis som du med första barnet :) Inga krämpor, inga cravings, inget illamående, Mådde hur bra som helst! NJUT medan det varar ;) för i slutet blir det ju tungt.
  • mammaibromma

    Jag vill inte berätta att jag är gravid för släkten! Imorgon ska jag på kalas och alla kommer vara där och jag funderar starkt på att tränga mig i en "gördel" och ha på mig nåt som sitter löst! Ååååh min mage är så stor och folk har redan klappat på den!!! Jag vill inte det :(

    Jag känner bara att jag inte är redo, känns så JOBBIGT!

  • mammaibromma

    Åh.. Låter så skönt med en snabb förlossning!!!! Min förra varade i 31h och slutade i ett akut snitt, Hoppas att det blir bättre denna gång! :)

  • mammaibromma

    Nu har jag kommit ut offentligt för stora tjocka släkten, igår var jag nämligen på släktträff! Alla blev såklart glada men någon hade velat veta tidigare "-varför väntade du så länge med att berätta för mig?" hmm.. JAG ÄR I v.14 OCH VÄNTADE LIKA LÅNG TID MED FÖRSTA BARNET, JAG KAN KNTE RÅ FÖR ATT MIN MAGE SER UT ATT VARA I 6e MÅNADEN :( visst närmsta familjen fick reda på det tidigare men det är ju skillnad på familj och släkt, tänk om jag berättat för ALLA och sen fått mf, det vill jag inte va med om..

Svar på tråden Marsbebis 2013