• Alvii

    Marsbebis 2013

    Emmelinan skrev 2012-09-12 09:20:57 följande:
    Vill tipsa om att inte köpa för mycket kläder i storlek 50.. Min dotter började direkt på 56. (jag fick samma råd av min syster så jag hade inget i 50. Tydligen tenderar systrar att få ganska lika stora barn).
    Äsch, blir svårt att jämföra med min syster för hennes son föddes i v.35 så han var jätte liten, hehe kanske min också blir så tidig då ^^
  • Alvii

    Tror jag har blivit liiiite bättre (men fortfarande väldigt känslig för lukter och ifall jag tänker på mat jag inte gillar) , är nervös för strax ska jag ha examination i religionskunskap, nervös för att jag inte kan och nervös för att jag ska bli kräksjuk under examinationen, haha

  • Alvii

    Jag kände något igår som "skvatt till" nedanför naveln när jag låg i soffan, typ ett snabbt svagt fladder. Är 14+2 idag och det är första barnet så jag ska väl inte kunna känna redan så jag utesluter inte 'random bubbel' , men vi får se i framtiden hur det känns när man vet hur de 'ska' kännas :)

  • Alvii

    Jag kommer köpa en bagagnad emmaljunga mest troligt, måste vara kombi och inte så tung (är ganska liten själv;P) och inte för bred... men jag kan ingenting om barnvagnar så jag vet inte vad modellen liknande det jag söker kan heta, någon som vet någon liknande min beskrivning och vad dom kallas ? :) När folk skriver om "chassi" osv. har jag ingen aning om vad dom menar, haha.

  • Alvii
    cwittra skrev 2012-09-12 19:13:45 följande:
    Chassi är när själva stommen på vagnen, om du tar bort sittdel/liggdel så är det chassit som är kvar :) Kan inget om emmaljungamodeller tyvärr men brukar finnas massor av dem på blocket :)
    Aha då hänger jag med lite mer, haha. :) Sånt ska man ha i hållbart material då antar jag ^^
  • Alvii
    Friida11 skrev 2012-09-12 20:04:38 följande:
    Hej tjejer.

    Idag fick jag provsvaren från mitt moderkaks prov och det visade inga avvikelser och vi använde koden i brevet och fick veta att vi väntar en POJKE :D:D

    ÄR ÖVERLYCKLIG! Med tanke på att vi redan har en tjej på 16mån :D En frisk liten pojke :) Kan inte bli bättre!

    Kramar 
    Grattis!! Vad roligt :)
  • Alvii
    SandraDee skrev 2012-09-13 20:50:44 följande:
    snygg! :)
    Ja visst var den! Jag var mer inne på silver men sambon tyckte guld så han får bestämma det :)
    Jag är helt hopplös med erbjudanden och spara pengar så nu när de är rea så kan jag knappt låta bli fast det är tidigt
  • Alvii

    Tidig fråga igen men om man köper en barnvagn begagnat (från blocket eller någon köp&sälj på facebook) , bör man fråga efter kvitto då också? Jag kanske är paranoid men vill inte ha oturen att köpa en stulen vagn :)

  • Alvii
    curry skrev 2012-09-13 22:57:08 följande:
    Alvii: jag läste på en barnvagnsblogg att om vagnaffären begärt namn när man köpt barnvagnen och skrivit de på kvittot så gäller inte garantin om Du sedan går och reklamerar den. Så då kan man ju fråga den man köper vagnen om dom kan tänka sig att ställa upp och hjälpa till om det skulle vara så.

    Sedan har vi ju en ny lag att man inte får handla i god tro eller vad de heter, pga av stölder. Du är alltså skyldig att begära kvitto vid begagnade köp annars kan du åka dit (troligtvis böter) också om det visar sig att vagnen var stulen. Är så dålig på att förklara sånt här och hoppas inte de blev fel men hoppas du fattar :)
    Aa jag förstår precis, vill inte åka fast för ett vagnköp. Tänkte mer om det låter nojig och dumt ifall jag begär någon form av "bevis" på att vagnen inte är stulen men då ska jag banne mig kräva ett sånt :)
Svar på tråden Marsbebis 2013