Inlägg från: Agridulce |Visa alla inlägg
 • Agridulce
  S P O I L E R

  Jag har fått ok av NG att spoila så nu kommer iaf lite.

  Jag blev förbannad på boken eftersom mannen, Mr Grey, inte är dominant av naturen utan är det pga en massa mystiska trauman. Det gör boken för mig orealistisk och ointressant. Jag är inte intresserad av en man som är fucked up i skallen och tar ut det på kvinnor. Ge mig däremot en man som är dominant i sig själv och klar i knoppen och jag tänder i 190. 
  Kvinnan är naturligtvis oskuld och heeeeeeeeelt oförberedd och opåläst om sex. Vad som stör mig med henne är att hon fortsätter att låta honom köra BDSM-racet med henne fast det inte är det hon tänder på. WTF? Vem har sex med någon annan för någon annans skull. Hade hon däremot upptäckt att hon hade en ug sida och tänt på grejerna hade det kunna varit intressant. Nu blir det i stället märkliga vaniljlekar kryddade med rep och piska.

  Jag skiter i att de skriver om hans jättekuk hela tiden. Det kan jag leva med. Däremot att han konstant beskrivs som en fantastisk Adonis sänd från gudarna tänder av mig och gör det hela osannolikt igen. Flawless is boring.  Och tjejen som alla tycker är så söt och sexig har ett uselt självförtroende och fattar inte hur någon kan tända på henne. Gör om gör rätt.

  Däremot så tänder jag som ug på potentialen i leksakerna och i tankarna om smärta/njutning. Det får mig att känna igen mig i sex jag haft eller vill ha och kan därmed fortsätta att spåna vidare i fantasin. Men om det är sånt man är ute efter finns det rena BDSM-böcker som håller klart högre kvalitet.

  Det här är en Harlekinbok från början till slut där man sen kryddat med lite BDSM men inte riktigt visste vad man skulle göra med det. 
  Naughty by nature
 • Agridulce
  Nice Girl Wrong Place skrev 2012-09-18 16:59:14 följande:
  Ja fast här har du lite fel.
  Jag vet inte hur mycket jag ska förstöra för de som inte läst...

  ...Men det är just undergivenheten hon har problem med och hela boken är ju en kamp. Hon vill inte vara undergiven för det är ju typ "så fel..." och livremmar får henne att gråta. Så hon är ganska kaxig och stampar frustrerat i marken när han försöker.

  När hon faller in i hans ramar, är det för att han är så sexig, perfekt, hans breda axlar, smala midja, perfekta läppar, rufsiga hår och hans jeans som hänger sexigt av hans höfter...

  Und so wieter...
  Fast en livrem kan få mig att gråta också beroende på hur den hanteras. Och sex slag kan vara fem för mycket beroende på hur de delas ut.
  Naughty by nature
 • Agridulce

  Iryelle: det reda nog ut i del 2 (NG läser den nu)
  Men rent spontant så tror jag att de kommer försöka dra det ur honom. Så han blir en varm vaniljman.

 • Agridulce
  Nice Girl Wrong Place skrev 2012-09-19 09:06:14 följande:
  Ännu mer spoilervarning!

  Hela BDSM-erotiken, som boken typ defineras av utifrån, blir alltså snarare en påminnelse om hans trauman, än något vackert, sexigt och upplyftande. 
  Exakt det som jag försökte beskriva.
  Naughty by nature
 • Agridulce
  Nice Girl Wrong Place skrev 2012-09-19 12:30:07 följande:
  Skål

  Sugen på 2:an? (Boken)
  {#emotions_dlg.djavulsk} mmmm...... fint förtydligande där. 
  Nja, jag väntar tills du läst klart den så får jag se vad domen blir. Men jag känner ju mig själv - kommer inte kunna låta bli trots att den irriterar mig.
  Naughty by nature
 • Agridulce
  Mosis skrev 2012-09-28 01:56:45 följande:
  Har sträckläst första boken och är nu smått förbannad att de resterande delarna knte finns på svenska! :) haha tyckte den var bra men kan dock hålla med om att handlingen var liiite tunn.. Och sen tyckte jag personligen att det var lte creepy med att han dök upp överallt hela tiden.. Bläää för de men annars toppen bok! :)
  Nån som kan Rekomendera någon annan? :)
  Vilken typ av bok tänker du på? En med fokus på sådant sex (men mindre handling) eller en bok som inte fokuserar på sex och har bra handling? Har hittills inte hittat någon som kombinerar de tu.
  Naughty by nature
 • Agridulce
  Nice Girl Wrong Place skrev 2012-10-08 22:36:31 följande:
  I andra boken får han föra in ett lillfinger i hennes anal.
  Wohoooooooooo!!! Naughty!
  Gråter hon efteråt?
  Naughty by nature
 • Agridulce
  Nice Girl Wrong Place skrev 2012-10-08 22:40:48 följande:
  Visst?
  Jag svettades lite mellan benen när jag läste det.
  Hon kommer. Givetvis i en sådan orgasm att hon typ tappar medvetandet och vaknar i hans starka, perfekta famn. 
  Vilket iofs kan ske under mycket bra analsex men boken är ju märkligt överdriven (nu kan jag bara uttala mig om 1an).
  Naughty by nature
 • Agridulce
  Nice Girl Wrong Place skrev 2012-10-08 22:48:31 följande:
  Jo.
  Men lillfingeranalsex Agri? 
  Sant så sant. Det är skumt bara att komma på att peta in ett lillfinger där. Det i sig är faktiskt lite kinky.
  Naughty by nature
Svar på tråden Fifty Shades Of Grey - Reflektioner?