• maxina

    Småbarnsföräldrar i Gävle

    Hejsan.

    Nu har jag, min man och våra två små barn flyttat från Göteborg och hela vägen upp till Gävle.
    Här har vi köpt hus och min man har börjat jobba på sitt nya jobb. Jag är dock hemma med barnen fortfarande då lilleman bara är 7 månader. Stora killen blev 2 i december så han är inte heller så jättegammal.

    Tänkte höra om det finns andra föräldrar här i närheten som är hemma med sina barn känner för att träffas eller prata lite grann. Har inga vänner här uppe som har barn så hade varit jätteroligt att lära känna lite småbarnsföräldrar :)

  • Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle
  • maxina
    Fiaaif skrev 2013-05-06 14:19:27 följande:
    Maxina - ja sonens farmor och farfar bor här, jätteskönt när man vill göra något nån kväll eller så. Och så är det inte så långt t mina föräldrar i Västerås. Hade ni familjerna i gbg?

    Ja med en så liten är man ju hemma :) Har du hunnit hitta nå jobb här eller letar du? För visst flyttade ni för sambons jobb?
    Jo både svärmor och min mamma bor nere i Göteborg. Men har lite familj här också faktiskt, även om vi inte är lika nära så känns det bra att ha någon man känner här sedan innan :) Inga barnvakter dock, eller jo kanske för kortare stunder.

    Jag ska jobba under sommaren nu när maken ska vara föräldraledig. Börjar faktiskt om 2 veckor med bredvid gång. Sedan går jag tillbaka till föräldraledigt ett tag igen i augusti och därefter får vi se vad jag gör :) Antingen så kommer jag in på någon av de utbildningarna jag sökt eller så blir det till att söka jobb igen.  
  • Lily of the Valley

    Jag hoppar gärna in även fast jag bott här i 8 år. Känner mig nyinflyttad ändå eftersom jag inte känner så många. Dottern 4 år och sonen fyller 2 nästa vecka. :)

  • maxina
    Lily of the Valley skrev 2013-05-08 00:47:27 följande:
    Jag hoppar gärna in även fast jag bott här i 8 år. Känner mig nyinflyttad ändå eftersom jag inte känner så många. Dottern 4 år och sonen fyller 2 nästa vecka. :)
    Roligt att vi blir flera :) Vart i Gävle bor du då? Och vart har du flyttat ifrån?
  • Fiaaif

    Ja det är ju skönt att känna någon när man flyttar Maxina. En liten trygghet även om det inte är någon som står en jättenära. Känner ni er hemma här nu? Lärt känna folk och så?

  • Lily of the Valley
    maxina skrev 2013-05-08 19:11:39 följande:
    Roligt att vi blir flera :) Vart i Gävle bor du då? Och vart har du flyttat ifrån?
    Jag bor i Valbo. Såg tidigare i tråden att du bodde i Hagaström, där har jag bara varit när vi varit på skridskoanläggningen som är jättefin! Jag flyttade hit från fjällen i Jämtland. 31 mil enkel resa, så ni har ju mycket längre till Gbg =/
  • Lily of the Valley
    Fiaaif skrev 2013-05-09 14:17:44 följande:
    Så vad hittar ni alla på en röd dag som denna? Synd att det inte blev finare väder. ..
    Vi köpte hus förra sommaren, så här är det mycket att göra nu när snön smält bort. Har haft en riktig jobbardag på gården ;) Vad har du/ni pysslat med då?
  • Fiaaif

    Det är samma här. Blev husägara för typ två år sedan så finns en del att göra. Och så var vi på kosläpp idag :)

  • Krissy

    Hej 
    Om de är ok för er så hoppar jag gärna in här.
    Har en son född 2010. 
    Kommer från Falun från början men bott i Gävle ett bra tag, känner inte alls många med barn så vore jätte kul att lära känna fler.  
     

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle